آش گوجه فرنگی
وقتی که هوا سرد میشه ، بهترین زمان ، واسه میل کردن نوشیدنی و خوراکهای گرمه
مثل انواع چای یا قهوه و آش سوپ ...... قربونش برم ، اینجا هم که از ١٢ ماه ١٣ ماهش سرده :)))
خیلی وقت بود که میخواستم این اش رو تهیه کنم ، ولی یا دستورات دیگه میومد جلو ، یا فراموش میکردم :)
این اش منو یاد دوران نوجوانیم میندازه :)) که مادرم زیاد تهیه میکرد ، و ما همیشه محو تماشای رنگ زیبای قرمزش بودیم
البته اینکه این اش متعلق به کدوم شهر از کشور عزیزمون هست ، رو نمیدونم ولی اونجوری که دیدم بیشتر دستورات شبیه هم هستند با کمی تفاوت
مواد لازم :
گوجه ٣ عدد بزرگ یا ٢ لیوان پوره گوجه فرنگی
عدس ١ فنجان
نخود یا لوبیا چیتی نصف لیوان
برنج خرده نصف استکان
سبزی شامل : تره ، جعفری ، اسفناج حدود ٣٠٠ گرم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
آب لیمو ، یا آب غوره ١/٣ فنجان
آب گوشت یا پودر گوشت ، به میزان لازم
پیاز داغ ٢ عدد
نعناء داغ به میزان لازم
طرز تهیه :
من از پوره آماده استفاده کردم و همینجور از برنج اضافه پخته شده که از قبل داشتم :)
تمام مواد رو همراه با قلم داخل ظرف گذاشتم تا بپزند ، دقت کنید که وقتی برنج پخته میشه باید مرتب هم زد تا ته نگیره
اگه از گوجه تازه استفاده میکنید اونرو خرد کنید و به مواد اضافه کنید
اگه از نخود خام استفاده میکنید بزارید ی شب جلوتر خیس شه و به مواد اضافه کنید
من اصولا همه مواد رو پخته دارم و قسمت بندی میکنم و تو فریزر میزارم ، اینه که کار راحتتر انجام میشه
اگه تو اش مقداری هم رب گوجه تفت داده بریزید خیلی خوشرنگتر میشه
متاسفانه این عکسها چون تو شب گرفته شده ، واسه همین رنگش اصلا مشخص نیست
١٥ دقیقه به پایان کار میتونید سبزیها رو اضافه کنید
و در آخر پیازداغ رو اضافه کنید
روی آش رو با نعناء داغ یا با پیاز داغ تزئین کنید
نوش جان ، گیلدا
گیلدا جان من همین الان دارم چایی می خورم بعد از آش!
AntwortenLöschenحیلی خیلی خیلی خیلی خوشمزه بود. من عاشق اینجور آش هام دستت درد نگنه!
وای ی ی جدی میگی نسیم جون
AntwortenLöschenخوشحالم که خوشت اومد ، نوش جونت ، من هم مثل خودت عاشق اش و سوپم
آخ الان اینجا داره بارون میاد گیلدا جون
AntwortenLöschenهیچ چی به اندازه یه بشقاب سوپ نمی چسبه
:*
عزیزم م م م پس جات خیلی خالی ی ی ی اینجا هم که قربونش برم تمام ساعت سال سرده :)))
AntwortenLöschenیعنی من عاشقشم ، منم یاد مامانم و دوران نوجوونیم میفتم، چقددددر لذت بخش بود اونروزها ، مال ما یه خرده متفاوته ، ما لپه میریزیم و ترشیش هم آبغوره هست ، اما در هر صورت خوشششمزست ، دست گلت درد نکنه نازنین :****
AntwortenLöschenرزی جونم
AntwortenLöschenخیلی خوشحالم که این چیزهای کوچیک و ناچیز میتونه یاد آور خاطرات خوش گذشته باشه
موافقی ؟؟ :)))
به به گیلدا جان این همون آش خوشمزه و خوشگلیه که الان نیاز دارم چون در حال حاضر بسیار بی حوصله در اثر سرماخوردگی هستم وحال رفتن توی آشپزخونه و کار کردن رو ندارم... نوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی صفا جان
AntwortenLöschenکاش نزدیک بودیم براتون تهیه میکردم
میدونم هوا خیلی این روزها گرم و سرد داره ، امیدوارم که زودتر خوب شید
سلام گیلدا جون
AntwortenLöschenحالتون چطوره ؟ امیدارم نوروز خوبی رو گذرونده باشید .من هم برگشتم خونه ! من در ایام عید آش ترخینه که شما دستورش رو گذاشته بودید درست کردم و خیلی عالی شد و همه دوست داشتند.من هیچ وقت ترخینه نخورده بودم .مقداری هم خریدم و با خودم آوردم.
این آش گوجه فرنگی هم خیلی عالی به نظر می رسه دستتون درد نکنه.امتحانش می کنم.
به به سلام ارغوان جون ، خوبی ؟؟
AntwortenLöschenرسیدن به خیر عزیزم ، خوش گذشت ؟ امیدوارم که سال نو رو به خوبی شروع کرده باشی و به بهترین نحو هم به پایان برسونی
خوشحالم که از اش ترخینه خوشت اومد ، اتفاق خیلیها چون ترخینه رو نمیشناسند ، تا به حال هم نخوردند ، ولی اگه ١ بار بخوردند عاشقش میشند :)))
پس به زودی سوپش رو هم درست کن ، که اون هم خوشمزه هست
خیلی ممنون گیلدا جون .من همیشه ترخینه رو تو بازار تجریش می دیدم ولی نمی دونستم
Löschenچطوری باید ازش استفاده کرد و یا چه کاربردی داره .سوپ روهم حتما امتحان می کنم چون منم عاشقش شدم .اصلا برای همین با خودم ترخینه آوردم !
ارغوان جون با این جمله که از ایران آوردی منو یاد یکی از دوستان انداختی که با خودش خارج برده بود
Löschenمیگفت واسه پسرش مقداری ترخینه خریده بود که ببره امریکا ، و تو فرودگاه موقع کنترل به ترخینه ها برخوردند ، بیچاره پیرزن نمیتونست بگه که اینها چی هستند
این بود با امنیت فراون بردن بیرون از فضای داخل فرودگاه . بعدها معلوم شد که شکلش شبیه نارنجک بود براشون :))))))
و ترس برشون داشت که این چی هست
امیدوارم که واسه تو مشکلی پیش نیومده باشه :))))
نه گیلدا جون خوشبختانه هیچ مشکلی پیش نیومد ! خدا رو شکر
Löschen:)))
Löschen<3
سلام گیلدا جان.
AntwortenLöschenعیدت مبارک عزیزم.
من وی پی انم قطع بود و کل عیدم مسافرت بودم و دیروز اومدم.
آشت عالیه عزیزم. منم این اش رو درست می کنم و خیلیام دوست دارم.
امیدوارم همیشه لبات خندون باشه و شاد باشی
سلام نگین جون ، خوبی ؟؟
Löschenعزیزم سال نوی شما هم پر از شادی و سلامتی
ممنونم از کامنتت عزیزم
من با لپه درست کردم خیلیییییییی دوست داشتم باید این مدلی هم درست کنم ... خیلی وقته ها می خوام با این حبوبات رو امتحان کنم یادم میره :))))
AntwortenLöschenهانی جون ، باور میکنی ١ صفحه پر از لیست چیزهای که میخواهم درست کنم دارم ، اما کو وقت ؟؟؟
Löschenفکر کنم همه با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند :)))))
بابا آخه این چه آشی بود یاد دادی گیلدا جان! من عین دیوونه ها هی هر هفته درستش می کنم:)))))))
AntwortenLöschenنسیم جون اول که کامنتت رو خوندم ، گفتم : های بر من ببین چه خرابکاری دوباره کردم
AntwortenLöschenبعد که ادامه دادم ، جوری خندیدم که اطرافیانم با شک به من نگاه کردند :)))))))))))))
نوش جنت عزیزم ، خوشحالم که خوشت اومد <3
من هم خیلی دوسش داشتم ، و نمیدونم چرا زودتر یادش نبودم :))))
امسال زمستون هم خودمو خفه کردم با این اش و سوپها :)))