بورک ماهی
مدتی پیش یک بسته خمیر فیلو تو یخچال داشتم , بخاطر اینکه خراب نشه , گفتم باهاشون باقلوا تهیه کنم . که دستورش اینجا هست
جاتون خالی باقلوای خوشمزه ای شده بود
بعد از پایان کار دیدم ۲ برگ فیلو اضافه اومد و ایده این ماهی ها رو انجام دادم :))
یعنی باقلوای ماهی :))))))
جاتون خالی باقلوای خوشمزه ای شده بود
بعد از پایان کار دیدم ۲ برگ فیلو اضافه اومد و ایده این ماهی ها رو انجام دادم :))
یعنی باقلوای ماهی :))))))
برای انجامش برگهای فیلو رو کره مالیدم و به صورت پلیسه تو ظرف مورد نظر گذاشتم
و لابلای برگهای پلیسه شده رو , گوشت ماهی لاکس که به صورت نوار بریده بودم و به نمک و فلفل آغشته کرده بودم , گذاشتم
روی مواد رو دوباره کمی کره مالی کردم و درون فر گذاشتم تا روش طلایی بشه
قبلا هم از ترکیب خمیر فیلو و ماهی , یک ایده خوب گذاشته بودم که اینجا هست , و بخاطر اون طعم خوبی که تو ذهنم بود , این ایده رو هم پیاده کردم
حتما تهیه کنید , چون مشتریش میشید
نوش جان , گیلدا
و لابلای برگهای پلیسه شده رو , گوشت ماهی لاکس که به صورت نوار بریده بودم و به نمک و فلفل آغشته کرده بودم , گذاشتم
روی مواد رو دوباره کمی کره مالی کردم و درون فر گذاشتم تا روش طلایی بشه
قبلا هم از ترکیب خمیر فیلو و ماهی , یک ایده خوب گذاشته بودم که اینجا هست , و بخاطر اون طعم خوبی که تو ذهنم بود , این ایده رو هم پیاده کردم
حتما تهیه کنید , چون مشتریش میشید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen