پاستا به روش ایتالیایی
پاستا و نودل یکی از اون غذاهایی هست که نه تنها کودکان بلکه بزرگترها هم میپسندن
و باید بگم که بیخود نیست که ایتالیایی ها هنرمندان طبخ این رشتهای خمیری خوشمزه هستن , چون انقدر تنوع تو پختش دارن که آدم گیج میشه کدومو انتخاب کنه
پخت انواع پاستا و نودل و همینجور برنج , به قول بعضی از دوستان تو اینور آب کلی فرق داره :)
زمان ما فقط ی مدل ماکارونی پخته میشد , از پاستا هم مثل امروزه خبری نبود
و طبخ هم فقط از نوع دم کردنی بود با یک ته دیک خوشمزه از سیبزمینی که در آخر تحویل میگرفتی :))
اما اینجا انقدر به خودشون سختی نمیدن و گاهی اوقات آدم حس میکنه وقتی , وقت خیلی غنیمته و باید تند و تند ی چیزی بار بذاری , این پخت بهترین کمک و لذیذ ترین غذا برات میشه
پختی که اینجا متداول هست به این صورت که پاستا یا ماکارونی دلخواهشون رو تو آب نمک میجشونن در حدی که له نشه و اگه به دندان هم بکشید پخته باشه یا به صورت زیبای سنتی به در و دیوار پرتش کنید ببینید میچسبه یا نه :))) که در اون صورت متوجه میشد که دیگه کافیه ( البته برای ماکارونی )
بعد از اون دیگه آبکشی و بقیه موارد هست که الان براتون شرح میدم
اینکه شما دوست دارید مواد پاستا یا نودلتون رو با چی میل کنید ی امر شخصیه و ما واردش نمیشیم
ولی تو این تصویر کاری که من کردم در واقع همون مواد ماکارونی با گوشت چرخی هست که همه موارد رو انجام دادم و فقط در آخر مقداری خامه اضافه کردم اونقدر که رقیق باشه و بدونم که وقتی مواد پاستام رو بهش اضافه میکنم به خوبی و راحتی مخلوط میشه
البته شما میتونید از کرم فرش در کنار خامه استفاده کنید که باز هم لذیذ تر میشه
در آخر کار که حس کردم چند جوش خورد و جا افتاد ۱ مشت پنیر پیتزا یا کمی پنیر پارمزان هم اضافه میکنم
البته این قسمتش حتمی نیست ولی واسه طعمش خیلی مأثر میتونه باشه
در آخر پاستا یا ماکارونی آبکش شده رو داخل مواد اضافه میکنم و شعله رو بسیار کم میکنم و چند دور چرخش میدم و دیگه آماده هست واسه میل کردن
البته از اونجای که اون ته دیک ایرانی خودمون همیشه منو قلقلک میده اینه که گاهی اوقات خودم رو به فراموشی میزنم تا کمی ته بگیره :))))
نوش جان , گیلدا
به به ، چه هوس انگیزه ! من و شوهرم خیلی پاستا دوست داریم . هم خوشمزست هم درست کردنش راحته . دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه <3
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون , اره گاهی اوقات بهترین چاره واسه کمبود وقته :)
Löschenمن عاشق پاستام از هر مدلی چه ایتالیایی و چه ایرونیولی اون به بیخیالی زدن رو پایه ام
AntwortenLöschenته دیگ ماکارونی و دیگر هیچ !!!
ای ی ی مزه میده :)))))))
Löschenvayyyyy chikar kardiiiiii,akhe ye kam fekre maro bokonnnn,man hamin emshab dorost mikonam,merciii kadbanooo
AntwortenLöschenمهشید جون , ایده دادم دیگه ^_^
Löschenمگه کار بدی کردم ؟ :))))))
na azize delammmmmm,on shab ke ino dorost kardam,kasi az man tashakor nakard,hame migoftan daste gilda khanom dard nakone,<3
Löschenها ها مهشید جون , زحمت رو شما کشیدی عزیزم
Löschenمن فقط وسیله بودم نازنین
نوش جونتون
واقعا هم پاستا و ماکارونی سن نمیشناسه و همه دوسش دارن ، تعبیرت از اینکه گفتی ایتالیایی ها هنرمند طبخش هستن کاملا درسته و به دلم نشست ، من خیلی کم این مدل درست کنم اونم بخاطر ته دیگی که گفتی ، اما روش بسیور بسیور راحتی هست ، هفته ی دیگه میذارم تودستور کار :)))))))
AntwortenLöschenراستی عکسات خیلی خوشگله ، پیش زمینه ی آبیش رو خیلی دوست دارم ....
مرسی گلی , نوش جونتون باشه عزیزم
Löschenاتفاق این روزها اصلا حوصله عکس گرفتن ندارم :/
لطف داری عزیزم , چشمات قشنگ میبینه
عاشقشمممممممم چقدر هوس انگیز شدهههههه دستت درد نکنه عزیزم فقط یه سوال سس گوشتی رو که آماده کردیم بعد توش خامه میریزیم درسته بازم ممنون از این پست خوشمزه
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
Löschenبله اعظم جون , هر سسی که آماده کردی در آخر خامه حتما باید باشه
حالا باز اگه خواستی با شیر یا آب معمولی هم میتونی آبکی کنی
منظور فقط اینه که باید رقیق باشه تا با پاستاها به خوبی مخلوط شه
salam gilda joon man sheghe webetoon hastam va koli lezat mizaram mamnin az dastorate khobetoon mikhastam bedonam shoma shirini loze badam ham dastoresho darin?
AntwortenLöschenسلام دوست ناشناس :)
Löschenممنون از لطف و حسن نظرتون
نه عزیزم , هنوز این شیرینی رو درست نکردم :)
دستت درد نکنه گیلدا جان عزیزم واقعا عالی و اشتهاآوره با اجازت منم عاشق پاستام مخصوصا این مدلی که درست کردی محشره ....نوش جونتون باشه ♥♥♥
AntwortenLöschenمرسی صفا جون , پس انگار سلیقه غذایمون خیلی به هم نزدیکه :)))
Löschenجاتون خالی عزیزم :**