بیسکویت ۱ تخم مرغی
چند تا ایده تو نت دیدم و همینجور تو سرم بود که احتیاج به مقدار خمیر زیادی واسه تهیه بیسکویتهاش داشتم
این بود که این رسپت رو پیدا کردم و تونستم همه ایده ها رو روش پیاده کنم
و از جمله این ستاره های دریایی که بخاطر ی عده که حسابی رو نرفم هستن , دستور تهیه اش رو نمیزارم :))))
و از جمله این ستاره های دریایی که بخاطر ی عده که حسابی رو نرفم هستن , دستور تهیه اش رو نمیزارم :))))
اگر مثل من به حجم زیاد خمیر واسه بیسکویتهاتون احتیاج داشتید , این رسپت میتونه گزینه خوبی باشه
در مورد این خمیر بگم که مثل خمیر بیسکویت پرتقالی خیلی نرم و لطیف هست ولی بعد از پخت کمی فرق داره , چون توش تخم مرغ داره
میتونید هر اسانسی که دوست دارید تو این خمیر اضافه کنید
و واسه اینکه بدونید چجوری با این خمیر نرم کنار بیایید و پهنش کنید , میتونید به این پست رجوع کنید
مواد لازم :
کره نرم : ۲۳۰ گرم
پودر شکر : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کمی نمک
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
آرد ۴۰۰ گرم
طرز تهیه :
کره و پودر شکر رو با هم خوب میزنید تا یکدست شه
تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم
نمک و ارد رو مرحله مرحله اضافه میکنیم
همینجور که گفتم خمیر نرمی دارید , اگه به دستتون چسبید کمی دیگه ارد اضافه کنید که فقط به دستتون نچسبه
حالا خمیر رو داخل فویل پیچیده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال میزاریم
خمیر رو پهن کنید و واسه هر کاری که دوست دارید استفاده کنید
بیسکویتها رو با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تو فر قرار بدین
بیسکویتها رو با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تو فر قرار بدین
روی این بیسکویتها میتونید با خمیر رویال آیسینگ هم کار کنید
نوش جان , گیلدا
خیلی خوشگل شدم هشون عالی شده ولی من گل رز و پاپیون رو تاحالا ندیده بودم با شابلون و پودر کاکائو درست کردی ؟؟
AntwortenLöschenقالب خرس کوچولو هم خیلی نازه من گیرم نیومده متاسفانه یه جا دیدم تو دستش آبنبات چوبی شکل قلب گذاشته بود خیلی گوگولی دستت درد نکنه
اره عزیزم, با شابلون و پودر کاکائو هست
Löschenراستش اون خرسه هم مثل باقی قالبهام خیلی وقته که گرفتم , ولی باز مونده بودم که چکار کنم باهاش که به فکر من هم همین ایده نتی افتاد
قابل شما نازنین رو هم نداره ^_^
خیلی گوگولی و خوشگلن <3 اونایی که روشون شابلون گذاشتی و با یه چیز سری قهوه ای که من بی هنر تشخیص / تشخیث / تشخیس ندادم چیه و طرح انداختی رو خیلی دوست می داشتم
AntwortenLöschenهمونطور اون قلبی های دو رنگ و اون بیسکوییت سورپرایز رو ...البته اینا رو تشخیص / تشخیث / تشخیس دادم که چیکار کردی خخخخخ خیلی باهوشم ترشی نخورم یه چیزی میشم
مرسی شادی جون
Löschenعزیزم , تشخیص / تشخیس / تشخیث / کاملا درست بود :)))))))))
با پودر کاکائو هستش
البته اون سوپرایزها هم واقعا واسه سوپرایز خوبه , چون پدر منو در آورد تا نصفشون کردم و ۳ تاش خراب شد موقع نصف کردن :))
ای خدااااا اینا ر خیلی دوست دارممممم مخصوصا اونکه وسطش قلبا ریخته بیرون واقعا هنر مندی عزیزممم
AntwortenLöschenمرسی اعظم , جون
Löschenهمونها قابلتو نداره نازنین ;)
چقدر همشون نازن ، چقدر اون آدمکها و خرسکه بامزه شدن ، عکس اولت واقعا زیباست ، واقعا تمیز و قشنگ کار کردی ، خسته نباشی گیلدا جونییی :*
AntwortenLöschenقربونت برم عزیزم , کاش نزدیک بودیم و خودمون عشقولانه با چایی میخوردیم ^_^
Löschenهمشون خیلی هنری و زیبا هستند ، بسیار از دیدنشون لذت بردم . واقعا که آدم دلش نمیاد اینا رو بخوره .عکاسیتون هم که دیگه خداست
AntwortenLöschenمرسی ارغوان نازنین
Löschenجای شما دوستان خالی که با یک چای میل کنیم
Gilda jun ina cheghadr nazan dastet dard nakoneh.
AntwortenLöschenمرسی حومه جونی ی ی ی عزیزم , دلم برات تنگیده بود :****
Löschenبه به چه بیسکویتهای خوشگلی دستات درد نکنه عالی هستند ... گیلداجان عزیزم ♥ ♥ ♥ شاد و موفق باشی
AntwortenLöschenممنون از محبت و توجهت عزیزم :***
Löschenسلام،ببخشید میشه بگین دقیقا چطوری با شابلون نقش انداختین من کاکائو رو آب زدم و با قلم مو رو شیرینی زدم ولی اصلا نقش قابل تشخیص نبود این خیلی کار شیکی هست من فقط شیرینی بوتیک دوست دارم درست میل این در ضمن شابلون رو از کجا میتونم بگیرم مرسی اگر کمکم کنید
AntwortenLöschenسلام ميشه لطفا دقيقتر توضيح بدين اين طرح كاكايويي رو چطوري انداختين من هر كاري ميكنم نميشه اين خيلي قشنگه من فقط شيريني بوتيكي درست ميكنم دوست دارم تو سفارشات عيدم اين مدل رو هم داشته باشم
AntwortenLöschenمرسي ندا