سالاد پاستا
سالاد پاستا خیلی متفاوت هست ، شاید به تعداد شکل پاستاها
من این سالاد رو زمانی که آلمان اومدم شناختم ، و اون هم با اصرارهای پسرم بود که مجبور شدم بهتر بشناسمش :)))
تو آلمان معمولا روزهای آخر مدارس به خصوص دبستانیها ، ١ روز رو تعین میکنند که والدین همراه فرزندان خودشون تو محیط مدرسه جمع میشند و هر کس مواد غذایی خودش رو میاره تا با هم و در کنار هم میل کنند
اینجوری یک ارتباط تنگاتنگ بین خانوادهها به وجود میاد و همه همدیگر رو بخوبی میشناسند و با روحیات و اخلاق هم آشنا میشند
و چه بسا تو این مجالس همیشه ما واسه اینکه خارجی بودیم یک علامت سوال واسه دیگرون به حساب میومدیم :))
بگذریم ....... تو این برنامه ها بود که پسرم با این سالاد آشنا شد و از من هم خواست که بارش تهیه کنم
و از اونجای که از بچگی بد غذا بود من هم به هر طریق که بود میخواستم بدونم این ترکیب چیه که بتونم براش تهیه کنم و اون هم با لذت بخوره
و هنوز هم که هنوزه اگه تو یخچال باشه ، شانسی واسه ادامه بقا از طرف پسرم براش نمونه :))
تهیه این سالاد خیلی ساده هست ، مغادیرش به عهده خودتون چون تو کیفیتش تاثیر چندانی نداره
اول پاستای مورد نظرتون رو بپزید و کنار بزارید ، بهتره که از پاستهای کوچیک استفاده کنید
داخل ظرفی گود برای سسش مقداری سس مایونز ، کرم فرش که کرم فرش من مخلوطی از سبزیجات هست ( البته ساده اون هم خوبه ) , که من نصف نصف این سسها رو استفاده میکنم
چند قاشق روغن زیتون ، ١ تا ٢ قاشق آب لیمو تازه همراه با نمک و فلفل
مواد جانبی دیگه به غیر از پاستا ، کالباس خرد شده ، لوبیا قرمز پخته ، نخود فرنگی ، پیاز کوچیک خرد شده ( در صورت تمایل ذرت پخته )
که همه رو با سس مخلوط کرده
بخاطر وجود کرم فرش وقتی سالاد ١ روز میمونه کمی حالت خشکی میگیره ، که بهتره با مقدار روغن زیتون اونو بر طرف کنید
بعد هم مثل من از خودتون ایده میدید و اینجور خوشگل تزیین میکنید ، اصلا هم از نت نگاه نکردم و ایده خودم بوده :)))))))))))))))))
الانه که صدای همه در بیاد واسه این تیکه آخری که نوشتم :))))))
نوش جونتون ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
خوشمزه ست و دنیایی هم تنوع داره..راست می گی
AntwortenLöschenاین تزیین رو منم خیلی دوست دارم ..ایده گرفتن هم هیچ اشکالی نداره...والا
مرسی هانی جون
AntwortenLöschenبه نظر من آدم اگه بیان کنه که از چه کاری یا دستوری استفاده کرده ، جرأت میخواهد
همون چیزی که خیلی ها ندارند :)
گیلدا جون طوری گفتید با سالاد آشنا شدید که انگار طرف مقابل آدمه خیلی با نمکه،المانیهاخیلی بهتر از سوئدیها هستند حداقل اونها با خارجیها مشکل ندارند مشکلشون فقط پناهندهاست که از امکانات مجانی استفاده می کنند این مطلب را گفتم چون خودتون اشاره کردید موفق باشید
AntwortenLöschenها ها اره دیگه ، بهش شخصیت دادم :)))
AntwortenLöschenدوست عزیز ، به نظر من کل اروپا موقعیت جالبی نصبت به خارجیها به خصوص شرقیها ندارند :(
آلمان هم به خاطر کنترلهای شدیدی که داره ی مقدار حواسشون رو جمع میکنند
البته خدا رو شکر برای ما به جز چند مورد همیشه این نقطه سوال مثبت بوده :)
یعنی چی که مقادیرش به عهده خودتونه و در کیفیتش تاثیر نداره چنین چیزی امکان نداره حداقل رسپتی که میذارید با اندازه باشه که ما هم بتونیم استفاده کنیم خیلی ممنون
AntwortenLöschenمطمئن باشید که امکان داره ، وگرنه نمیگفتم
Löschenبعضی از دستورات ، کیک یا نان یا ششیرینی نیست که حتما با گرم و کیلو کار شه
شما اگه به این مواد ١ یا چند قاشق سس یا پاستا یا نخود اضافه کنید هیچ حادثه ای رخ نمیده
سعی کنید کمی از ایده های شخصی و همینجور استعدادهای خودتون استفاده کنید :)
Bebakhsheed sose fresh chjor sosi hast
AntwortenLöschenکرم فرش ١ سس فرانسوی هست که از خامه ای درست میشه که کمی تغیرات روش انجام شده
Löschenتو عکسها میتونید در کنار روغن زیتون و بالای لیمو ببینید
mmmmmmmm dusesh daram pasta ham az un chizaii hast ke hame jurasho dust darammm
AntwortenLöschenاره راست میگی اعظم جون م پاستا همه جورش خوشمزه میشه
AntwortenLöschen:))
خانم خوب هنر و استعدادم را میذارم برای غذای خودم وقتیکه میام وبلاگ شما میخوام از استعداد و هنر شما استفاده کنم
AntwortenLöschenو اگر در آشبزی ماهر هم نباشم به مشکل بر میخورم شما وقتیکه دستوری میذاری باید اینها را در نظر بگیری وگرنه من هم همین فردا یک سایت آشپزی میذارم و تجربیاتم رابدون اندازه مینویسم اینکه دیگه کاری نداره
حتما به همین مواردی که اشاره کردید ، توجه کردم که به این صورت مینویسم
AntwortenLöschenاگه دقت کرده باشید کل دستوراتی که به اندازه و میزان احتیاج داشته باشه ، ذکر کردم
و اینو با خیال راحت میگم که مشکلی به وجود نمیاد
و اینکه شما بخواهید ١ سایت بزنید که تجربیات روزانه خودتون رو مثل من بزنید ، میل شخصی خودتون هست و ما هم خوشحال میشیم در همین حد ازش استفاده کنیم
ممنونم از حسن نظرتون :)
گیلدا جون من خیلی وقته دارم از بلاک شما لذت میبرم تقریبا هر کدوم از رسپی های شما رو درست کردم خوب شده مرسی برای اینکه وقت میکذارین
AntwortenLöschenممنون مرجان عزیز , و مرسی واسه کامنتتون
Löschenمن یک سوال هم داشتم
AntwortenLöschenمن با اینکه از نظر خیلیا سنم کمه ولی خیلی اشپزی میکنم و معمولا اطرافیان باورشون نمیشه خیلی چیزارو خودم درست کردم
میخواستم ببینم من اکه دستور غذاها و دسرام و براتون بفرستم میزارین تو بلاگ تون؟ البته با اسم خودتون
مرجان عزیز , هنر آشپزی سن و سال نمیشناسه عزیزم , و بهتون تبریک میگم که اینجور حوصله و صبر به خرج میدید
Löschenدوست عزیز , من فقط عکس کارهایی رو که دوستان از روی کارهای خودم درست کرده باشن میزارم , و البته به اسم خودشون
اگه از کرهای این وبلاگ استفاده کردید , میتونید بهترینها رو خودتون گلچین کنید و بفرستید تا براتون بزارم :)
مرسی عزیزم بخاطر تشویق حتما چیزایی که از اینجا درست کردم رو از این به بعد عکس میگیرم و میفرستم
AntwortenLöschenباز هم ممنون
خوشحال میشم مرجان نازنین , موفق باشید :)
Löschen