تارت رز - Tarte Rose





براتون ی مدت پیش تارت شکلاتی رو گذاشته بودم و گفتم که با خمیر این تارت میتونید خیلی از تارتهای دیگه رو تهیه کنید 
خیلی وقته که این * تارتهای رز * رو داخل گوگل میبینم ، و خیلی دوست داشتم که تهیشون کنم ، البته مثل اونها زیبا نشد ولی فکر کنم تو دورهای بعدی بتونم بهتر کار کنم :)))
خلاصه به قول قدیمی ها ۱۰۰ سال اول سخته تو ۱۰۰ سال دوم کارهام بهتر خواهد شد :))))

و اما روش کار :
تارتها رو مثل تارت شکلاتی تهیه کردم ، و دقیقا مثل همون روش گذاشتم اول کمی پخت و بعد مواد داخل تارت رو تو توش ریختم 
فقط باز هم میگم که خمیر این تارت خیلی نرمه ، اگه موفق به برداشتن اون نشدید ، مثل کارهای دیگه از کاغذ روغنی یا نایلون سلفون کمک بگیرید 

و اما مواد داخل تارت :
کره ۱۰۰ گرم 
شکر ۷۵ گرم 
تخم مرغ ۲ عدد 
وانیل ۱ قاشق چای خوری 
آرد ۲ قاشق غذا خوری 
پودر بادام ۵۰ گرم 

چند عدد سیب که اونها رو به صورت نواری پوست کنده و داخل ظرف پر ابی که آب نصف لیمو ترش رو داخلش ریختید قرار بدید ، تا رنگشون تیره نشه 


اول کره و شکر رو با هم خوب میزنیم ، سپس تخم مرغها و وانیل رو اضافه کرده و به زدن مواد ادامه میدیم و در آخر آرد و پودر بادام رو اضافه میکنیم


بعد از اینکه تارتها رو تهیه کردید بزارید سرد شه و این مواد رو داخل تارت بریزید 
سیبهای برش زده رو به صورت حلقه ای تو ظرف بچینید ، جوری که فرم گل رز رو براتون ایجاد کنه



و تارت رو داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدید ، دقت کنید زمانی تارت شما آماده هست که بعد از بیرون آوردن از فر مواد داخل ان با تکان دادن نلرزد 
اینو گفتم که بدونید به نسبت ضخیم بودن خمیر یا مواد داخل خمیر زمان پخت فرق میکنه 
نوش جان ، گیلدا 









Kommentare

  1. عااااااالی گیلدا جان ، عجب فکر بکری ، به به ؛ نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم م م م لطف داری گلم

      Löschen
  2. گل کاشتی, آی گل کاشتی!... خیلی هم زیبا کاشتی!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ها مرسی شبو جون ، خیلی باحال بود

      Löschen
  3. ای جونم...خیلی ایده خوبی بود این مدل رز..من با برش های سیب فقط رز چکودم!!! :))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.

      Löschen
    2. مرسی هانی جون ، چطور چکودی ؟؟ :))))
      برام جالبه که ببینم

      Löschen
  4. ghorbune in salighat khanumi aliye . man cakesho dideh budam kheyli khosham umadeh bud mikhastam dorost konam .age dorost kardam barat axesho mizaram Gilda junam . hamishe shad o salamat dar kenare shohare khubet va pesare golet bashi . busssss

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خدا نکنه عزیزم ، مرسی گلم
      اره حتما خبرش رو بده ، من هم اینو تو نت دیدم ، ولی زیاد جالب نشد به نظرم
      ولی واسه خوردن خوب بود :)))))

      Löschen
  5. خیلی خوش منظره , زیبا و حتما خوشمزه دستتون درد نکنه گیلدا جان عزیز.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی طوبی جان ، لطف داری عزیزم ، مرسی از کامنتت

      Löschen
  6. ای عزییییییییییزم عالی شده عشقتون پایدار

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، ببخش که کامنتت رودیر دیدم :****

      Löschen
  7. عزیزممم خیلی‌ خوشگل شده . دستت طلا عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. عارفه جون ، مرسی عزیزم ، جات خالی ;))))

      Löschen
  8. che ghashange man alan miram doros konam :D omidvaram moafaghiat amiz bashe

    AntwortenLöschen
  9. kheili ghashange man alan miram doros konam omidvaram moafagh basham :D

    AntwortenLöschen
  10. مرسی عزیزم
    اگه خوب نشد نا امید نشو , من هم خیلی از کارها رو واسه بار اول نمیتونم خوب در بیارم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts