تارت رز - Tarte Rose
براتون ی مدت پیش تارت شکلاتی رو گذاشته بودم و گفتم که با خمیر این تارت میتونید خیلی از تارتهای دیگه رو تهیه کنید
خیلی وقته که این * تارتهای رز * رو داخل گوگل میبینم ، و خیلی دوست داشتم که تهیشون کنم ، البته مثل اونها زیبا نشد ولی فکر کنم تو دورهای بعدی بتونم بهتر کار کنم :)))
خلاصه به قول قدیمی ها ۱۰۰ سال اول سخته تو ۱۰۰ سال دوم کارهام بهتر خواهد شد :))))
و اما روش کار :
تارتها رو مثل تارت شکلاتی تهیه کردم ، و دقیقا مثل همون روش گذاشتم اول کمی پخت و بعد مواد داخل تارت رو تو توش ریختم
فقط باز هم میگم که خمیر این تارت خیلی نرمه ، اگه موفق به برداشتن اون نشدید ، مثل کارهای دیگه از کاغذ روغنی یا نایلون سلفون کمک بگیرید
و اما مواد داخل تارت :
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
پودر بادام ۵۰ گرم
چند عدد سیب که اونها رو به صورت نواری پوست کنده و داخل ظرف پر ابی که آب نصف لیمو ترش رو داخلش ریختید قرار بدید ، تا رنگشون تیره نشه
اول کره و شکر رو با هم خوب میزنیم ، سپس تخم مرغها و وانیل رو اضافه کرده و به زدن مواد ادامه میدیم و در آخر آرد و پودر بادام رو اضافه میکنیم
بعد از اینکه تارتها رو تهیه کردید بزارید سرد شه و این مواد رو داخل تارت بریزید
و تارت رو داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار بدید ، دقت کنید زمانی تارت شما آماده هست که بعد از بیرون آوردن از فر مواد داخل ان با تکان دادن نلرزد
اینو گفتم که بدونید به نسبت ضخیم بودن خمیر یا مواد داخل خمیر زمان پخت فرق میکنه
نوش جان ، گیلدا
عااااااالی گیلدا جان ، عجب فکر بکری ، به به ؛ نوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی عزیزم م م م لطف داری گلم
Löschenگل کاشتی, آی گل کاشتی!... خیلی هم زیبا کاشتی!
AntwortenLöschenها ها ها مرسی شبو جون ، خیلی باحال بود
Löschenای جونم...خیلی ایده خوبی بود این مدل رز..من با برش های سیب فقط رز چکودم!!! :))))))
AntwortenLöschenDieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.
Löschenمرسی هانی جون ، چطور چکودی ؟؟ :))))
Löschenبرام جالبه که ببینم
ghorbune in salighat khanumi aliye . man cakesho dideh budam kheyli khosham umadeh bud mikhastam dorost konam .age dorost kardam barat axesho mizaram Gilda junam . hamishe shad o salamat dar kenare shohare khubet va pesare golet bashi . busssss
AntwortenLöschenخدا نکنه عزیزم ، مرسی گلم
Löschenاره حتما خبرش رو بده ، من هم اینو تو نت دیدم ، ولی زیاد جالب نشد به نظرم
ولی واسه خوردن خوب بود :)))))
خیلی خوش منظره , زیبا و حتما خوشمزه دستتون درد نکنه گیلدا جان عزیز.
AntwortenLöschenمرسی طوبی جان ، لطف داری عزیزم ، مرسی از کامنتت
Löschenای عزییییییییییزم عالی شده عشقتون پایدار
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، ببخش که کامنتت رودیر دیدم :****
Löschenعزیزممم خیلی خوشگل شده . دستت طلا عزیزم .
AntwortenLöschenعارفه جون ، مرسی عزیزم ، جات خالی ;))))
Löschenche ghashange man alan miram doros konam :D omidvaram moafaghiat amiz bashe
AntwortenLöschenkheili ghashange man alan miram doros konam omidvaram moafagh basham :D
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
AntwortenLöschenاگه خوب نشد نا امید نشو , من هم خیلی از کارها رو واسه بار اول نمیتونم خوب در بیارم