Käsestange
یکی از نانهای که تو هر نان فروشی آلمانی میتونید پیدا کنید Käsestange هست
کلا آلمانیها با پنیر و نان میانه خوبی دارند ، حالا میتونه به صورت سرد باشه یا به صورت گرم , که پنیر آب شده با خمیرهای مختلف هست
که روش دوم اون بسیار بسیار لذیذ هست . به خصوص که اگه یکی هم مثل من علاقه شدید به پنیر داشته باشه :))
این نان بسیار مناسبه مهمانیهاست ، خوردن اون کنار یک سوپ گرم یا به تنهائی خیلی لذت بخشه
اصل این نان پنیری با خمیر هزارلا تهیه میشه که من قبلا دستورش رو براتون گذاشته بودم
روش کار هم خیلی آسونه و فقط کمی کار دستی داره که من عاشقشم م م م م
برای اینکار احتیاج به ۳ نوع پنیر دارید
پنیر گودا واسه اینکه خوب آب شه و خمیر به هم بچسبه
پنیر چدار ، واسه رنگ زرد و زیبایی که به این نان میده
و پنیر پارمزان که در اصل مزه این نان هست
مقدار قابل مناسبی خمیر هزارلا
۱ عدد تخم مرغ زده شده
و مقداری کنجد یا دانه خشخاش
و اما روش کار :
پنیرها رو رنده کنید و به اونها مقداری نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید
خمیر رو پهن کنید و روی آنرو با تخم مرغ زده شده بپوشانید
روی خمیر پنیرهای رنده شده رو بریزید و با وردنه ۱ دور روی پنیر بکشید تا پنیرها بچسبه
حالا خمیررو به فاصله ۲ سانت ۲ سانت برش بزنید و اونها رو رول کنید
دقت کنید مثل عکس رول کنید ، یعنی از بالا و از پایین شروع کنید و به وسط خمیر خاتمه بدید
* شروع کارتون هم باید از داخل خمیر ، به طرف وسط خمیر باشه
به همان صورت روی سینی چیده و بهش باقیمانده تخم مرغ رو بمالید و مقداری کنجد یا خشخاش بپاشد
سینی فر رو به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر و با حرارت ۲۰۰ درجه قرار بدید
دقت کنید که وقتی نانها طلایی شد کافی هست ، و میتونید میل کنید
نوش جان ، گیلدا
به به اين فوق العاده س من خيلي دوست دارم خصوصا وقتي با يه ديپ همراه باشه، البته من فقط از پنير چدار و پارمزان استفاده كردم ولي راس مي گي با گودا خيلي بهتر مي شه
AntwortenLöschenيه بار دور سوسيس بپيچ بعيد مي دونم خوشت نياد
*** به هر حال مرسي عالي بود
مرسی لاله جون ، دور سوسیس خیلی میپیچم ، ولی نه دیگه اینجور با دانگ و فنگ :))
Löschenآخه هخامنش خیلی دوست داره ، حالا به قول الی ی بار هم اینجور قرتی بازی با سوسیس در میارم
من به اینا میگفتم نون انگشتی ، ها ها ها ، خوب راحتتر از این اسم سخته دیگه ، حالا یه دونه از همینهایی که خودت گفتی بده بهم ، دلم رفت :)))))))))
AntwortenLöschenراست میگی ها رزکم ، نون انگشتی هم اسم خوبیه . همش مونده بودم که به فارسی چی میشه اینها رو گفت :)))
Löschenکاشکی اینجا بودید ، دور هم میخوردیم
این عالیه
AntwortenLöschenمخصوص خودمه که عشق پنیر م
سونا جون من هم مثل تو خیلی پنیر دوست دارم، همسرم بهم میگه موش خونگی :)))))
Löschenبه به دوسش میدارم
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، جات خالی :))
AntwortenLöschenمن یه موشم در برابر پنیر...اینا خیلیییییییییی نازن
AntwortenLöschenپس بیا ور دل خودم هانی جون :))))))
Löschenوای گیلدا!!!!چه کردی! خیلی می دوستم این نون ها رو!یعنی با یه ذره سوپ همین رو بهم بدن, دیگه هیچی نمی خوام!
AntwortenLöschenمرسی شبو جون ، جات خالی عزیزم ، که ی زره سوپ و با این نانها با هم بخوریم عزیزم
Löschenچه جالب و آسون.البته معما چو حل گشت آسان شود.ولی از شوخی گذشته من پنیررو چه گرم چه سرد دوست دارم.و بچه هام هم عاشقشن.ممنون گیلدای نازنین باید سر فرصت درستش کنم.
AntwortenLöschenمرسی نسرین جون
AntwortenLöschenپسر من هم خیلی دوست داره کلا بچهها اینجور ترکیبات رو میپسندند