نان سیر و سبزیجات گلدونی
این هم یکی دیگه از دستورات خوب مهناز جون بود ، که باید به حرفش گوش میکردم و بیشتر تهیه میکردم :)))
جا داره که همینجا واسه این دستور خوب ازش تشکر کنم
جا داره که همینجا واسه این دستور خوب ازش تشکر کنم
این نون به محض پختش تا غروب تمام شد و مشتری اصلیش هم پسرم بود :)
اصولا دستوراتی که توش سیر داشته باشه مورد طبع منه ، به خصوص اگه نان سیر دار هم باشه ، چون به قول هانی جون عاشق خمیر بازی هستم :))
به نظر من هم این نون واسه مهمانیها و یا تابستان و گریل خیلی خیلی مناسب میتونه باشه
بهترین کار اینه که دستورش رو بزارم و خودتون امتحان کنید :))
البته من ی تغیرات کوچولو به این دستور دادم
مواد لازم :
آرد ٦٠٠ گرم
آب ٣٠٠ میل
مایه خمیر خشک ١ قاشق غذا خوری ( ٧ گرم ) یا ١ عدد خمیر ترش تازه ( ٤٢ گرم )
شکر نصف قاشق چای خوری
نمک ٢ قاشق چای خوری
روغن جامد یا کره ٥٠ گرم
مواد داخل نان :
سیر له شده ٤ تا ٥ عدد
پیاز ١ عدد کوچیک که من استفاده نکردم
جعفری خرد شده ٢ قاشق که من کمی بسشتر استفاده کردم
کره دمای اطاق ١٠٠ تا ١٢٠ گرم
نمک
بهتره که تمامی مواد رو با هم میکس کنید
بهتره که تمامی مواد رو با هم میکس کنید
طرز تهیه :
من تو این دستور از خمیر مایه تازه استفاده کردم و اونو داخل آب ولرم همراه با شکر مخلوط کردم و ١٠ دقیقه اجازه دادم تا عمل بیاد
مواد خشک رو مخلوط کردم و خمیر مایه عمل اومده رو همراه روغن جامد یا کره به ارد اضافه کردم و خوب ورز دادم ،مدت زمان ورز دادنتون باید
حداقل به ١٠ دقیقه برسه ، جوری که خمیر دیگه به دست نچسبه و یکدست و صاف باشه
به مدت ٤٥ دقیقه به خمیر استراحت بدید تا حجمش ٢ برابر شه
سپس خمیر رو روی سطح صافی که کمی ارد پاشی کردید پهن کنید ، من به قطر ١ سانت پهن کردم
و روی خمیر رو با مواد سبزیجات پوشاندم، بهتره که کره نرم باشه وگرنه ، واسه مالیدانش دچار مشکل میشید
و خمیر رو با فاصله ٥ سانتی با چاقو برش بدید و به صورت آکاردئونی روی همدیگه قرار بدید و داخل ظرف مورد نظرتون بزارید
احتیاجی به چسبیدن دقیق خمیرها تو قالب نیست ، چون باید به مدت ٢٠ دقیقه دیگه استراحت بدید ، و این زمان فضای خالی قالب رو پر میکنه
من از گلدونهای خالی هم برای قالب استفاده کردم
نانها رو به مدت ٢٥ تا ٣٠ دقیقه داخل فری که از قبل گرم بوده و با حرارت ٢٠٠ درجه قرار بدید
نوش جان ، گیلدا
وااااااااااااای چه عالی شده....من عاااااااااشق نون سیردارم..حتما باید اینو درست کنم
AntwortenLöschenچه خوشگلم شده تو گلدونا :))
مرسی هانی جون ، پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکن ، چون خیلی لذیذ بود
Löschenسلام و عرض ادب غذا هاتون عالین و واقعا ممنون من نمیتونم عضو بشم نمیدونم چرا لطفا طرز تهیه چیکن استراگانوف ورو برام بفرستین samaneh.alivand@yahoo.com
Löschenسمانه جان , اگر از ایران فعال هستید کار با وبلاگ بلوگر کمی مشکل هست , چون فیلتره
Löschenبرای چیکن استروگانف هم لطفا به لیست غذاهای متفرقه یا غذاهای بین الملل سر بزنید عزیزم ^_^
چقدر باحال شده ، وای وای وای ، گاز اول عجب مزه میده ، مثل همیشه پرفکت خانوم با سلیقه
AntwortenLöschenمرسی رزکم :)))) جات خالی عزیزم
Löschenچه گوگولی خوشمزه دوسش داشتم
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، من هنوزه هم رو حرفم هستم که نانوایی باز کنیم :)))))
Löschenاونوقت اين گلدونتون گلم ميده؟
AntwortenLöschenعالي، خوشگل و خوشمزه
مرسي
مرسی لاله جون ، اره عزیزم ، گل داد ما خوردیم ٢ لوپی :)))))))))
Löschenعالی شده گلم. حتما امتحانش می کنم
AntwortenLöschenممنون
منتظرت هستم
ممنون نگین جان ، حتما :)
Löschenدختر خانم یعنی شما فقط این دو تا گلدون را درست کردی خیلی خوشگل شده
AntwortenLöschenمرسی مهناز جون ، نه عزیزم ، بقیه چون بهش حمله ور شد ، دیگه وقتی واسه عکس گرفتنش نبود :))))
Löschenتا دوباره بپزم :))
man noone seer ye modele digeh khordeh boodam ke roye noone tost sir va avishan va paneer mizaran, ama in noone seeri ke shoma dorost kardid hatman khoshmazeh tar hast.......
AntwortenLöschenبله فیروزه جون ، نان سیردار زیاد هست ، حتی تو قسمت نانها باگت سیر دار رو هم گذاشتم
AntwortenLöschenولی باید اعتراف کنم که این خیلی خیلی لذیذ بود :)))
vay Gilda jun che kardi, che ideeye khubi tu in golduna ...
AntwortenLöschenkheyli dust daram ino ham khoshgele ham hatman khoshmazeh dastet dard nakoneh va nushe junetun
مرسی هما گلی ی ی ی
AntwortenLöschenجات خالی بود عزیزم، انشاء الله اومدی حتما برات میدورستم ;)
:****
salam Gilda jan, yek soal , khamir torsh ro az koja mishe tahaye kard? batavajoh be inke man iran nistam va dar canada zendegi mikonam, nemidoonam in ha chenin chizi ro daran ya na,
AntwortenLöschenmamnooon
سلام مرجان عزیز
AntwortenLöschenاگه تو کانادا هستید حتما میتونید پیدا کنید ، البته خمیر ترش یا همون مخمر همه جا هست
به زبان انگلیسی بهش yeast گفته میشه ، که به ٢ صورت تازه و خشک هست
تازه اون به صورت خمیر بوده و خشک اون به صورت دانه های ریز قهوی کمرنگ
گیلدا خانم ، من واقعا مشتاق شدم که این نون را درست کنم فقط یه سوال داشتم و اینکه جنس این گلدونا از چیه و از کجا بگیرمشون؟ مرسی که نان حوشگلی مثل اینو یاد دادید . من همیشه دستوراتون را درست میکنم و لذت میبریم.
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز ، ممنونم از این همه لطفتون
AntwortenLöschenراستش اینها گلدونهای سفالی معمولی هست که معمولا همه گل فروشی ها دارند
البته شما میتونید تو هر قالب دیگه مثل قالب کیک هم اینکار رو نجم بدید
ممنون خانم با سلیقه
AntwortenLöschenمن هم از توجه شما ممنونم دوست عزیز
AntwortenLöschenچه خوشگل شده مخصوصا ایده تو گلدون درست کردنش . نوش جونتون .
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون :****
AntwortenLöschenخیلی قشنگ شده...گیلدا خانم
AntwortenLöschenمرسی مصی عزیزم :***
AntwortenLöschenسلام گیلدا جان من عاشق دستورات غذایی شما هستم مخصوصا. نان ،شیرینی ،کیک ،انواع سٔسها تون ،منم مثل شما آلما زندگی میکنم شوهرم آلمانی هست عاشق غذاهای ایرانی مخصوصا دستورات غذایی شما من از شما نهایت تشکر رو دارم امیدوارم زندگی بر وفق مرادتان باشد
AntwortenLöschenسلام شهناز جان ،
Löschenعزیزم خوشحالم که وبلاگم مورد توجه شما عزیزان هست
من اینو بارها و بارها گفتم که وقتی پیامهای زیبایی شما رو اینجا میبینم ، به کلی خستگی کار فراموشم میشه
من هم از کامنت زیبای شما بسیار سپاسگزارم
گيلدا جان ميشه اين نون رو گره اي درست كرد؟منظورم اينه طرز پيچيدنههه؟؟خيلي اين خوشگله اما من فرم استاندارد نيستتت نميخوام خشك شهههه
AntwortenLöschenدوست عزیز، شما هر جور که مایل باشید میتونید انجام بدید ، و فکر کنم این هم ایده جالبی میتونه باشه
Löschenالبته باید بگم که این مدل پیچیدن هم چون کاملا در کنار هم قرار میگیره ، لابلای نان کاملا نرم و پف کرده هست
و فقط روی نان که با حرارت تماس داره کمی برشته میشه
خیلی عالی بود گیلدا جان
AntwortenLöschenممنونم دوست عزیز :)
AntwortenLöschenگیلدای عزیزم یک دنیا تشکر ...
AntwortenLöschenخواهش میکنم دوست عزیز :)
AntwortenLöschenmerciiiii gilda jon
AntwortenLöschenمن هم از توجه شما ممنونم اعظم جان :)
AntwortenLöschenدست شما درد نکنه،عالیه.فقط یک سوال:وقتی از خمیر مایه خشک استفاده میشه،چطور عمل کنیم؟ با سپاس
AntwortenLöschenسلام دوست عزیز
Löschenشما به ٢ صورت میتونید عمل کنید , یا با خود ارد مخلوط کنید یا جداگانه با آب گفته شده و کمی شکر مخلوط کنید و هم بزنید و زمان بهش بدید که از حالت اولیه در بیاد و استفاده کنید