سوپ مارچوبه ۱
فصل، فصل مارچوبست ...و من واقعا به این گیاه خوش خوراک علاقمند شدم
مواد لازم برای سوپ مارچوبه :
مارچوبه سفید ۱۰ تا ۱۲ عدد
کره ۱ قاشق سوپ خوری
ارد ۲ قاشق غذا خوری
خامه ۱ استکان
نمک ، فلفل سفید ، جوز هندی
شکر نصف قاشق
آب لیمو تازه ٢ تا ٣ قاشق
* شما میتونید از کرم فرش ، یا از شیر هم استفاده کند
* در صورت تمایل از قرص مرغ هم میتونید استفاده کنید
سوپ مارچوبه ، یکی از غذاهای هست که در آلمان طرفداران فراوانی داره ...از جمله بنده
این روش یکی از ساده ترین روش پخت این سوپ هست , و تو روش دیگه اون از زرده تخم مرغ استفاده میشه که کمی دنگ و فنگ داره :))
مارچوبه سفید ۱۰ تا ۱۲ عدد
کره ۱ قاشق سوپ خوری
ارد ۲ قاشق غذا خوری
خامه ۱ استکان
نمک ، فلفل سفید ، جوز هندی
شکر نصف قاشق
آب لیمو تازه ٢ تا ٣ قاشق
* شما میتونید از کرم فرش ، یا از شیر هم استفاده کند
* در صورت تمایل از قرص مرغ هم میتونید استفاده کنید
مارچوبهای سفید را پوست گرفته ، و قسمت ته ان را که سفت و به صورت چوب هست جدا میکنیم .باقی مارچوبه را با اندازه ۱ بند انگشت خرد کنید
پوستهای مارچوبه را میگذاریم با آب شکر و آب لیمو بپزه ، و بعد در صافی میریزیم تا پوستها از آب جدا شه . شما فقط احتیاج به آب مارچوبه دارید
داخل ظرف مورد نظر ، کره را آب کرده و ارد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهم
آبی که از پخت مارچوبها به دست آورده بودید به کره و آرد اضافه کنید
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مارچوبهای تکه شده را همراه با خامه اضافه کنید
معمولا مارچوبها زود میپزند ، دقت کنید که له نشود
هنگام سرو کردن ، میتونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
آبی که از پخت مارچوبها به دست آورده بودید به کره و آرد اضافه کنید
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مارچوبهای تکه شده را همراه با خامه اضافه کنید
معمولا مارچوبها زود میپزند ، دقت کنید که له نشود
هنگام سرو کردن ، میتونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
Thank you, dear Puna :)
AntwortenLöschenمرسی بسیار عالی است.
AntwortenLöschenممنون از توجهتون :)
Löschen