پای سبزیجات



غذای که الان میذارم فکر کنم باب میل دوستانی باشه که گوشت نمیخورند ....البته اگه مایل باشید میتونید با گوشت هم درست کنید
قبل از طرز تهیه باید بگم این خمیر بسیار لطیف ، و برای خیلی کارها استفاده میشه کرد ، از جمله میتونید به صورت ۳ گوش ببرید و از سمت ضخیمتر یک عدد سوسیس گذاشته و خمیر را به سمت باریک آن رول کنید
* پای سبزیجات *
مواد لازم برای خمیر : ارد ، کره ، ماست سفت یا کوارک ،  ۱۲۵ گرم
کمی نمک
مواد را خوب مخلوط کرده تا خمیر صافی به دست اید ، اگر به دست چسبید کمی ارد اضافه کنید
مواد داخل پای رو میتونید بر حسب سلیقه انتخاب کنید ، من در اینجا از قارچ کنسروی ، پاپریکا ، پیازچه استفاده کردم
مواد را با کمی ادویه از قبیل جوز هندی ، فلفل ، نمک کمی تفت دادم و همراه با کمی پنیر پیتزا مخلوط کردم و داخل خمیر ریختم
میتوند خمیرها رو داخله قالبهای مناسب پهن کرده و مواد تهیه شده رو بریزید و دوباره به اندازه قالب خمیر را بریده و روی مواد بگذارید و کمی زرده تخم مرغ بمالید
 به مدت ۳۰ دقیقه یا به مدت طلای شدن خمیرها و با حرارت ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا

Kommentare

Beliebte Posts