کیک پنیر اورئو با ماسکاپونه
یکی از خوشمزه ترین بیسکویتهای دنیا اورئو هست , که کوچیک و بزرگ , عاشق طعمش هستند
حالا این بیسکویت وقتی با یک کیک قاطی بشه , بخصوص کیک پنیری ..... چه شوددددددد
از تابستون تا به حال ۳ بار این کیک رو تیهه کردم , انقدر که خوشمزه بود
برای مواد پایه کیک احتیاج داریم به :
پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نشاسته ذرت ۶ قاشق غ
خامه ۲۲۰ میل
مقداری بیسکویت اورئو
برای شروع باید پنیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنیدو هم بزنید
بعد از اون نشاسته ذرت رو اضافه کنید , و در خاتمه خامه و بیسکویت خرد شده
دقت کنید که بیسکویتها رو زیاد خرد نکنید
خوب مخلوط رو ب هم بزنید
این مقادیر برای یک قالب ۱۵ سانتیمتری , مناسب هست
که باید اول داخل قالب رو با یک کاغذ روغنی که اون رو تو دستتون مچاله کردید , بزارید
و مواد رو داخلش خالی کنید
قالب رو داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ۲۲۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید
بزارید کیکتون کاملا سرد شه
و برید سراغ مرحله بعدی که احتیاج به :
برگ ژلاتین ۴ عدد
شیر گرم ۲۰ میل
خامه ۱۵۰ میل
ماسکاپونه ۱۰۰ گرم
مقداری پودر کاکائو
ژلاتینها رو با آب سرد خیس کنید
شکر و ماسکاپونه رو مخلوط کنید , و بعد خامه رو اضافه کنید
ژلاتین رو بعد از نرم شدن به شیر گرم اضافه کنید, و خوب هم بزنید
و بعد به مواد قبلی اضافه کنید و باز خوب بهم بزنید تا یکدست بشه
موادتون رو روی کیک سرد شده خالی کنید و کیک رو به مدت ۴ تا ۵ ساعت یا بیشتر بزارید تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره
در خاتمه روش کمی پودر کاکائو بپاشید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen