کیک پنیر اورئو با ماسکاپونه


یکی از خوشمزه ترین بیسکویتهای دنیا اورئو هست , که کوچیک و بزرگ , عاشق  طعمش هستند 

حالا این بیسکویت وقتی با یک کیک قاطی بشه  , بخصوص کیک پنیری ..... چه شوددددددد 

از تابستون تا به حال ۳ بار این کیک رو تیهه کردم , انقدر که خوشمزه بود 

برای مواد پایه کیک احتیاج داریم به :


پنیر خامه ای ۲۲۰ گرم 

شکر ۸۰ گرم 

تخم مرغ ۲ عدد 

نشاسته ذرت ۶ قاشق غ 

خامه ۲۲۰ میل 

مقداری بیسکویت اورئو 

برای شروع باید پنیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنیدو هم بزنید 

بعد از اون  نشاسته ذرت رو اضافه کنید , و در خاتمه خامه و بیسکویت خرد شده 

دقت کنید که بیسکویتها رو زیاد خرد نکنید 

خوب مخلوط رو ب هم بزنید 

این مقادیر برای یک قالب ۱۵ سانتیمتری , مناسب هست 

که باید اول داخل قالب رو با یک کاغذ روغنی که اون رو تو دستتون مچاله کردید , بزارید 

و مواد رو داخلش خالی کنید


 

قالب رو داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ۲۲۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید 

بزارید کیکتون کاملا سرد شه 

و برید سراغ مرحله بعدی که احتیاج به :

برگ ژلاتین ۴ عدد 

شیر گرم ۲۰ میل 

خامه ۱۵۰ میل 

ماسکاپونه ۱۰۰ گرم 

مقداری پودر کاکائو 


ژلاتینها رو با آب سرد خیس کنید 

شکر و ماسکاپونه رو مخلوط کنید , و بعد خامه رو اضافه کنید 

ژلاتین رو بعد از نرم شدن به شیر گرم اضافه کنید, و خوب هم بزنید 

و بعد به مواد قبلی اضافه کنید و باز خوب بهم بزنید تا یکدست بشه 

موادتون رو روی کیک سرد شده خالی کنید و کیک رو به مدت ۴ تا ۵ ساعت یا بیشتر بزارید تو یخچال تا کاملا خودش رو بگیره 

در خاتمه روش کمی پودر کاکائو بپاشید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts