خوراک اسفناج و بلغور- ترکیه
غذاها و ترکیبات آشپزی ترکی , یکی از نزدیکترین , مزه ها به مزاج ما ایرانیها میتونه باشه
من بعد از پیدا کردن یک کتاب آشپزی ترکی , چندتا از رسپتهای خوشمزه رو جمع آوری کردم , تا شما هم امتحان کنید و از مزه اونها لذت کامل ببرید
یکی از اون رسپتها مخلوط اسفناج و بلغور هست
که این دستور رو هم میتونید در خاتمه با تخم مرغ یا مثل من بدون اون انجام بدید
برای این کار باید اول از همه ۱ عدد پیاز متوسط رو خورد کنید و با مخلوطی از کره و روغن تفتش بدید
مقدار ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید
حالا ۱ عدد گوجه بزرگ رو خرد یا رنده کنید و ۲ تا ۳ حبه سیر له شده بهش اضافه کنید , و به تفت دادن ادامه بدید .... نمک و زردچوبه و فلفل رو فراموش نکنید
دیگه وقت اضافه کردن اسفناج هست که باید ۵۰۰ گرم رو کمی درشت خرد کنید و بریزید روی موادتون و درب ظرف رو بزارید تا اسفنجها نرم بشه و کمی با مواد گوشتی هم بزنید تا سرخ بشه
در خاتمه ۲ قاشق غذاخوری بلغور رو که قبلا خیس کردید بهش اضافه کنید و دوباره کمی چرخش بدید
این خوراک باید کمی آبدار باشه , و میتونید با نان میل کنید
اگه مایل بودید میتونید زمان سرو کمی آب لیمو بهش اضافه کنید
باید بگم واقعا خوشمزه بود , و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen