خوراک اسفناج و بلغور- ترکیه

 

غذاها و ترکیبات آشپزی ترکی , یکی از نزدیکترین , مزه ها به مزاج ما ایرانیها میتونه باشه 

من بعد از پیدا کردن یک کتاب آشپزی ترکی , چندتا از رسپتهای خوشمزه رو جمع آوری کردم , تا شما هم امتحان کنید و از مزه اونها لذت کامل ببرید 

یکی از اون رسپتها مخلوط اسفناج و بلغور هست 

که این دستور رو هم میتونید در خاتمه با تخم مرغ یا مثل من بدون اون انجام بدید 


برای این کار باید اول از همه ۱ عدد پیاز متوسط رو خورد کنید و با مخلوطی از کره و روغن تفتش  بدید 

مقدار ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید 

حالا ۱ عدد گوجه بزرگ رو خرد یا رنده کنید و  ۲ تا ۳ حبه سیر له شده بهش اضافه کنید , و به تفت دادن ادامه بدید .... نمک و زردچوبه و فلفل رو فراموش نکنید 

دیگه وقت اضافه کردن اسفناج هست که باید ۵۰۰ گرم رو کمی درشت خرد کنید و بریزید روی موادتون و درب ظرف رو بزارید تا اسفنجها نرم بشه و کمی با مواد گوشتی هم بزنید تا سرخ بشه 

در خاتمه ۲ قاشق غذاخوری بلغور رو که قبلا خیس کردید بهش اضافه کنید و دوباره کمی چرخش بدید 

این خوراک باید کمی آبدار باشه , و میتونید با نان میل کنید 

اگه مایل بودید میتونید زمان سرو کمی آب لیمو بهش اضافه کنید 

باید بگم واقعا خوشمزه بود , و پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 

نوش جان , گیلدا


 

Kommentare

Beliebte Posts