خوراک لوبیا و گشنیز - هندی


قبل ازاینکه پست بعدی که باز هم یک دستور از کشور ترکیه هست , بزارم 

سری به کشور ۷۲ ملت میزنیم و یک ترکیب ساده و وگان و مناسب با نان و برنج بهتون معرفی میکنم 

این غذاها تو فصل تابستون تهیه شده بود که فصل لوبیا و برگ مو و خیلی چیزهای دیگه بود , ولی خوب وقت یاری نکرد که زودتر بتونم پست کنم 

برای این خوراک هندی احتیاج به ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم لوبیا سبز هست که به ندازه دلخواه خرد میکنید و میزارید با کمی آب اول بپزه , دقت کنید که له نشه 


جداگانه ۱ عدد پیاز رو تفت میدید , بعد کمی سیر له شده به همراه زردچوبه اضافه کنید و لوبیاهای آبکش شده رو بهش اضافه کنید 

مقداری گشنیز رو خوب خرد کنید .... که در دستور اصلی گشنیز رو با فلفل تند و کمی تخم گشنیز آسیاب کرده 

ولی میتونید مثل من فقط خرد کنید و به موادتون با نمک و فلفل اضافه کنید 

کمی همه مواد رو با هم تفت بدید تا بوی خوش گشنیز بلند شه 

اگه آب مواد کم بود کمی بهش اضافه کنید 

این خوراک کم آب رو میتونید در کنار برنج میل کنید 

نوش جان , گیلدا



 


 

Kommentare

Beliebte Posts