بورانی لوبیا - ترکیه

 

تابستان بود و فصل لوبیا و غذاهای متنوعی که میشه با این گیاه سبز تابستانی تهیه کرد 

بعد از بورانی لوبیا ایرانی و لوبیا با سس تلخون .... نوبت میرسه به بورانی لوبیا به سبک ترکیه 

برای تهیه این بورانی , طبق معمول احتیاج به ماست هست که با کمی سیر له شده مخلوط شده باشه و درون ظرف مورد نظرمون خالی میکنیم

 

حالا احتیاج به لوبیا هست که در واقع فقط پوست لوبیا هست , و نباید به دانه بشینه ... یا بقول شمالیها به سس پیله 😁احتیاج داریم 

من این لوبیا ها رو به صورت درازا بریدم , ولی شما به هر شکلی که دوست دارید میتونید اونها او برش بزنید 

لوبیا ها داخل تابه ریخته و با  کمی روغن سرخ کنید , وقتی به آب افتاد , شله رو کم کنید , و درب ماهی تابه رو بزارید تا پخته شه , اگه آب نداشت خودتون , کمی اضافه کنید تا حتما به درجه پخت برسه 

اگه دوست داشتید میتونید کمی پیاز قرمز تفت داده هم بهش اضافه کنید که من نکردم 

بعد از کشیده شدن آبش , از تابه خارج کنید و مقداری گشنیز خورد شده به تابه اضافه کنیدو کمی سرخ کنید , میتونید از جعفری هم استفاده کنید , ولی گشنیز لذیزترش میکنه 

دوباره لوبیاها رو به سبزی اضافه کنید و با هم کمی تفت بدید , و در خاتمه بهش کنجد تفت داده شده اضافه کنید , میتونید از بادام پرک شده و تفت داده شده هم استفاده کنید و یا مخلوطی از هر دو 

بعد از سرو کردن مواد لوبیا روی ماست , کمی گشنیز خرد شده روش بپاشید و میل کنید 

واقعا یک کنار غذای خوشمزه خواهید داشت 

نوش جان , گیلدا


 

Kommentare

Beliebte Posts