لوبیا با سس تلخون


گاهی اوقات آدم فکرش رو هم نمیکنه که با چند قلم مواد ساده میتونه بهترین خوراکی رو تهیه کنه 

یادمه یکی میگفت , پدرم وقتی برای اولین بار به شمال سفر کرد , در اولین بازدید خودش از خانه یکی از دوستان , براش باقالی قاتوق تهیه کرده بودن 

وقتی که از موادش سوال کرد و فهمید , فقط با ۳ یا ۴ قلم مواد کاملا ابتدایی تهیه شده , ی جورایی بهش بر خورد که چرا اینقدر مورد رو سبک گرفتن و غذایی به این سبکی و بدون گوشت تهیه کردن 

ولی وقتی که غذا رو خورد تازه متوجه شد که چه اشتباهی کرده و حتی اشتباه خودش رو بیان کرد و معذرت خواهی کرد 

حالا این لوبیاها همون حکایت رو داره که شاید خیلیها در وحله  اول فکرش رو بکنن 

بهتره بریم به طرز تهیه و موادش برسیم , تا خودتون تهیه کنید و ببینید که چقدر خوشمزه میتونه باشه


 

برای تهیه این خوراک یا پیش غذا یا کنار غذا با لوبیا , یقینا احتیاج به لوبیای پخته داریم 

بهتره که لوبیاهاتون تازه باشه و با کمی جوش شیرین بپزید تا رنگ سبزینه اونها حفظ شه و زیباتر به چشم بیاد 

بعد از پخت تو آبکش بریزید و جداگانه داخل ظرفی مقداری تلخون تازه خرد کنید و چند قاشق بهش کرم فرش , همراه با مقداری سیر له شده , نمک , فلفل اضافه کنید و خوب  هم بزنید 

اگه دوست داشته باشید میتونید ی مقدار جعفری خرد شده هم اضافه کنید که من نکردم 

بعد لوبیاها رو به سس اضافه کرده و آغشته کنید , در خاتمه وقتی در ظرف سرو کردید کمی روغن زیتون روش بپاشید 

اگه باز هم تمایل داشتید میتونید کمی از آب لیمو تازه هم استفاده کنید 

نوش جان , گیلدا


  

Kommentare

Beliebte Posts