خورشت لیمو سبز - هند


غذاهای هندی یکی از بهترین ترکیبات گیاهی و همینطور پروتئینی رو تشکیل میده و من یکی از طرفدارانش هستم ...البته اگه مورد فلفل 😬رو حذف کنم 

همیشه مواردی با هم ترکیب میشه که شاید خود آدم در وهله اول ریسک تهیه اون مواد غذایی رو نداشته باشه  , ولی با دیدن دستورات هندی و ترکیبشون با هم  واقعا لذیذترین غذاها رو میتونید داشته باشید 

اینجا هم طرز تهیه یک خورشت با لیمو سبز  رو دارید که میتونید در کنار برنج میل کنید و ازش لذت ببرید 

این خورشت با گوشت مرغ تهیه  میشه , که در ابتدای کار من  از یک سمت مرغ استفاده کردم و آنها رو بعد از شستن و خشک کردن , به نمک و فلفل آغشته کردم و گذاشتم با مخلوطی از روغن مایع و کره , یک طرفش سرخ بشه .. وقتی سمت دیگه رو خواستم سرخ کنیم , چند حبه سیر رو که فقط با پهنای چاقو کمی بهش فشار آورده بودم , اضافه کردم 

کمی پوست رنده شده لیمو هم اضافه کردم و گذاشتم باز طرف دیگه هم سرخ شه

 

داخل طرفی ۱ تا ۱/۵ قاشق .... بستگی به غلظت غذاتون داره .... نشساسته ذرت رو با مقداری آب و ۲ قاشق آب لیمو تازه  خوب مخلوط کردم و به مرغها اضافه کردم و گذاشتم با این سس پخته شه 

اگر فکر کردید نیاز به نمک و فلفل داره اضافه کنید 

۵ دقیقه آخر ۱ عدد لیمو رو که به صورت حلقه ای بریدم روی مرغها گذاشتم و درب تابه رو دوباره گذاشتم 

موقع سرو کردن هم روش کمی گشنیز خرد شده اضافه کردم 

دقت کنید که این غذا طعمی ترش داره , پس خودتون میتونید میزان ترشیش رو تنظیم کنید 

و زیاد از پوست لیمو استفاه نکنید , که تلخ بشه و همینطور قبل یاداوری هست که کم ابه 

نوش جان , گیلدا 



Kommentare

Beliebte Posts