Frankfurter Kranz - آلمانی


یکی از کیکهای کلاسیک و لذیذ و معروف آلمانی , فرانکفورتر کرانز نام دارم .... به معنی تاج فرانکفورت 

زیاد دنبال معنی این کیک نباشید چون مثلخیلی از موارد  فقط اسمی هست که روشه 

وگرنه فرانکفورت نه تاج داره و نه پادشاه 

من قبلا هم این کیک رو با دستور دیگه ای به صورت مینی , تهیه کرده بودم ولی بدون دستور تو وبلاگم هست 

اما این یکی رو با دستور میزارم ببینم چقدر استقبال میشه 

دستور و مواد رو با هم باتون مینویسم


 

قبل از هر چیز ۸۰ گرم  نشاسته رو همراه با ۱۲۰ گرم ارد و ۱ ق چ پیکینگ پادر مخلوط کنید 

سفیده ۴ عدد تخم مرغ رو با ۴ قاشق آب سرد خوب میزنید , بهتره اول کمی سفیده ها رو بزنید و بعد آب رو اضافه کنید و دوباره ادامه بدید 

حدود۲۰۰ گرم شکر رو کم کم اضافه میکنید و به هم زدن ادامه بدید 

حالا ۴ عدد زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و همراه با ۲ پاکت وانیل شکری به زدن موادتون ادامه بدید 

حالا مواد اردی رو در طی چند مرحله الک کرده اضافه کنید و دورانی هم بزنید 

قالب مناسبی رو انتخاب کنید و چرب کنید , و مواد کیک رو داخلش بریزید 

کیک رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید 

خوبه بدونید که این کیک اصولا داخل قالبهای پخته میشه که وسطش خالی باشه 

بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید , و به ۳ قسمت مساوی برش بدید 

حالا احتیاج به مقداری باتر کریم داریم , که اصولا آلمانیها از باتر کرمهای خودشون , یعنی باتر کریم آلمانی استفاده میکنند 

و همینجور مقداری شربت آلبالو با غلظت بالا احتیاج هست ی چیزی تو مایه های ژله 

حالا روی ۱ طبقه از کیک قسمت بیرونی و داخلی , یک لایه باتر کریم با کمک قیف خالی میکنیم , و قسمت وسط این ۲ باتر کریم از مواد ژله ای 

اگر مثل من نداشتید میتونید کمی از آب مربای آلبالو بمالید و بعد از کمپوت یا مربای آلبالو استفاه کنید 

این قسمت کار بخاطر برش کیک هست که وقتی انجام میشه , باید قرمزی آلبالوها بین باتر کریم سفید خودش رو نشون بده , و از اونجایی که این یک کیک سفارشی بوده , نتونستم از برش کیک عکس بگیرم 

این کار رو با همه لایه ها انجام میدید و بعد اطراف کیک رو به باتر کریم آغشته میکنیم 

احتیاج به نظم برای این کار نیست , چون در خاتمه باید روی باتر کریم رو با خرد فندوق یا بادمهای  تفت داده شده پر کنید , دقیقا مثل عکس 

و در خاتمه روی کیک رو ۶  تا ۸ ماسوره با باتر کریم میزنیم و روی اونها ۱ عدد گیلاس یا آلبالو یا یکی ازمربای این دو رو قرار میدیم 

نوش جان , گیلدا


  

Kommentare

Beliebte Posts