کشکو دامغانی - دامغان


کشک و بادمجان دامغانی , یا همون کشکو دامغانی , یک غذای سنتی هست که بدون گوشت تهیه میشه و خیلی شبیه به کال جوش هست 

کشک و بادمجان با همدیگه ترکیب خوبی داران , که باهاشون یقینا گزینه های زیادی انجام دادید 

این خوراک , نسبتا کم آب هست و با نان سرو میشه 


و اما مواد لازم 

بادمجان بزرگ ۲ عدد 

گوجه ۳ عدد 

پیاز ۲ عدد بزرگ 

سیر ۵ تا ۶ حبه له شده 

کشک ۱ پیمانه 

گردو خرد شده ۱ پیمانه 

نعنا خشک کمی 

نمک در صورت لزوم , زردچوبه , فلفل 


طرز تهیه 

اول از همه بادمجانها رو پوست بگیرید , و به صورت مکعبی خرد کنید و تو آب نمک بزارید 

آب اونها رو بگیرید و داخل روغن سرخ کنید 

داخل همین تابه , پیازهای خرد شده رو سرخ کنید و سیر رو در انتها اضافه کنید , و بعد از چند تا حرارت دادن اول نعنا  و بعد گوجه پوره  شده رو همراه با زردچوبه و فلفل و اضافه کنید و در خاتمه , وقتی آب گوجه ها گرفته شد کشک  رو اضافه کنید تا کمی بجوشه 

در آخر بادمجانهای سرخ شده رو اضافه کنید و همه مواد رو بزارید با حرارت کم خوب به خورد هم برن 

در خاتمه نیمی از گردو رو داخل مواد اضافه کنی د, و نیمی هم برای تزئین غذاتون بزارید 

این خوراک واقعا لذیذ و خوش خوراکه 

پیشنهاد میکنم , حتما امتحان کنید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts