نارگیلی آلمانی



میدونم که از عید چند ماهی سپری شده , و اینکه بخواهم شیرینی عید رو براتون بزارم , کمی دیره ...اما برای داشتن یک دستور خوب که هر زمان بخواهید ازش استفاده کنید , هیچوقت دیر نیست 

این شیرینهای نارگیلیها که ی جا به اسم تارت نارگیلی گفته شده و در جای دیگه شیرینی نارگیلی هلندی و در جای دیگه نارگیلی آلمانی .... , یکی از اون خوشمزه های روزگاره که با ی  دونه از این شیرینیها و میل کردنش , پرت میشید به دوران کودکی و شبهای عید 

من این شیرینی ها رو از رو دستور خانم پریسا فرهادی عزیز , تهییه کردم , ولی وقتی تو دنیای ینستاگرام وارد میشید انقدر دستور این شیرینی با همین مقادیر زیاده که شک میکنید , دستور اولیه متعلق به چه شخصی باشه!!

با کمی دقت و حوصله میتونید این شیرینی های گوگولی رو تهیه کنید و ازش لذت ببرید 

مواد لازم برای خمیر 

کره با دمای محیط ۱۰۰ گرم 

پودر قند ۴۰ گرم 

ارد ۱۸۰ گرم 

زرده تخم مرغ ۱ عدد 

وانیل ۱ ق چ 

هل ۱ ق چ 

نمک , کمی 


کره رو کمی زده , وانیل و پودر قند رو اضافه میکنید و خوب میکس میکنیم 

زرده و هل را در مرحله بعدی اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم 

ارد الک شده رو در طی چند مرحله اضافه کنید و دقت داشته باشید که شاید به همه ارد احتیاج نباشه 

خمیرتون باید کاملا نرم و یکدست به بدون چسبندگی باشه 

خمیر رو با نوک انگشتانتون مخلوط کنید و دقت کنید که زیاد ورز ندید , در حد مخلوط شدن کافیه 

حالا خمیرتون رو روی لایه سلیفونی گذاشته و روش ی لایه دیگه سلیفون بکشید و با وردنه پهن کنید , میتونید داخل یک نایلون فریزری هم این کار رو انجام بدید 

قطر خمیرتون باید به اندازه شیرینی آلمانی پهن شه ینی نه زیاد ضخیم و نه زیاد باریک 

بعد به همون صورت داخل یخچال به مدت نیم تا ۱ ساعت استراحت بدید 


مواد لازم برای نارگیلی 

پودر نارگیل ۷۰ گرم 

پودر قند ۱۰۰ گرم 

سفیده ۱ عدد تخم مرغ 

روغن مایع ۵۰ میل 

آبلیمو تازه ۱/۲ ق چ 

وانیل در صورت تمایل ۱/۴ ق چ 

پودر قند و پودر نارگیل و وانیل رو مخلوط کنید 

سفیده رو اضافه کنید و خوب میکس کنید 

روغن رو در هد گرم شدن حرارت بدید و به مواد قبلی اضافه کنید 

در این حال باید سریع مواد رو مخلوط کنید تا یکدست شه و در انتها آب لیمو رو اضافه کرده و مواد رو داخل قیف خالی کنید و درون یخچال بزارید 


بعد از زمان گفته شه خمیر رو از یخچال خارج کنید و قالب دلخواه خودتون رو بزنید 

روی سینی فر منتقل کنید و روی هر قالب زده شده کمی از مواد نارگیلی بریزید 

برای ۱۵ دقیقه دیگه داخل یخچال بزارید 

و بعد داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید 

دقت کنید که خمیر شیرینیها نسوزه , چون تقریبا باریک هستن و اگر دوست داشتید میتونید با دقت کمی وقت بیشتر بدید تا روی نارگیلها کمی رنگ بگیره 

بعد از خارج کردن از فر مقداری شربت یا عسلی  که رقیق کردید روی شیرینی ها را رومال  کنید و از پسته پودر شده یا گل محمدی یا هر چیز دیگه که مایل بودید بپاشید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts