فلورنتینر - Florentiner



یکی دیگه از شیرینی های خوشمزه ای که تو عید تهیه کرده بودم یک نوع  شیرینی بادامی خوشمزه آلمانی بود 

این شیرینی فلورنتینر   نام داره و دستور پخت جالبی هم داره 

در واقع بخاطر اسمش این طرز تفکر هست که شاید این شیرینی از شهر فلورانس ایتالیا اومده باشه 

ولی در واقع مثل بیشتر شیرینی های دیگه یک شیرینی فرانسوی هست 

در کشور اتریش و جنوب آلمان این شیرینی در زمان سال نو , زیاد تهیه میشه و یکی از پرطرفدار ترین شیرینی های خونگی به حساب میاد


 

مواد لازم برای ۴۰ عدد :

خامه ۱۳۰ میل 

شکر ۵۰ گرم 

کره ۴۰ گرم 

پوست شیرین شده پرتقال و لیمو ۶۰ گرم 

وانیل  ۱ پاکت 

پرک بادام ۱۵۰ گرم 

ارد ۷۰ گرم 

کمی نمک و دارچین 

به غیر از مواد ذکر شده بالا :

شکلات تلخ ۷۵ گرم 

کره یا روغن نارگیل ۱/۲ ق غ 



طرز تهیه : 

کره , خامه , شکر , پودر دارچین و وانیل رو داخل یک قابلمه کوچیک خالی کنید و روی حرارت بزارید , چیزی حدود ۵ دقیقه باید رو حرارت بمونه و مرتب هم بزنید 

۱۰۰ گرم پرک بادام را با نمک و  پوست لیمو و پرتقال که با چاقو خوب  خورد کردید به ارد اضافه کنید و کل مواد رو به مواد قبلی داخل قابلمه منتقل کنید و خوب هم بزنید و بزارید موادتون خنک شه 

حالا از مواد گلوله هایی تهیه کنید و روی کاغذ روغنی بزارید و از باقیمانده پرک بادام , سخاوتمندانه روش پپاشیید 

شیرینی رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کردید , به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار بدید 

بعد از خنک شدن شیرینی ها رو , روی شبکه سیمی بزارید و شکلاتی رو که با روغن به صورت بن ماری آب کردید , روی شیرینی ها بریزید 

حالا شیرینی خوشمزه شما آماده شده تا در کنار یک قهوه یا چایی , نوش جان کنید 

گیلدا 




Kommentare

Beliebte Posts