کیک پنیر باقلوا




یکی از دستورات خوشمزه و پر کالری که تو این مدت خودم رو خفه کردم و تهیه کردم , انواع کیک باقلوا بود 

یعنی از هر نوع  و مدلش تهیه شد و یکی بعد از دیگری , سریعا خورده شد 

یکی از اونها کیک پنیر باقلوا بود که تو یوتوپ به فراوانی دستورش یافت میشه , و گویا در کشور ترکیه و کشورهای عربی یکی از محبوبترین کیکهاشون به حساب میاد 

یکی دیگه باقلوای لانه گنجشکی بود 

و بالاخره یکی هم ی جور کیک پنیر بود که قبلا دستورش رو اینجا گذاشته بودم و بهش کمی رشته کادایف همراه با شربت اضافه کردم و شد کیک باقلوا


 

و اما دستور اصلی کیک پنیر باقلوا و مواد تشکیل دهنده 

خمیر فیلو ۱ بسته حدود ۸ تا ۱۰ عدد   

پسته و گردو  نگینی خرد شده و  تفت داده از هر کدام ۲۵۰ گرم 

کره ۱ بسته ۲۵۰ گرمی



مواد برای پنیر داخل کیک :

روغن مایع ۱۸۰ میل 

تخم مرغ ۴ عدد 

کوارک یا ماست کاملا سفت ۴۰۰ گرم 

پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم 

وانیل ۱ پاکت 

پوست لیموی خشک شده ۱ پاکت 

نشاسته ذرت ۳۰ گرم 

شکر ۲۰ گرم

* اول از همه کمی پنیر ها رو بزنید تا باز شه و بعد تخم مرغها رو اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن اونها با هم مواد باقی مانده رو اضافه کنید  



مواد لازم برای شربت 

شکر ۴۰۰ گرم 

آب ۲۰۰ میل 

آب لیمو تازه ۲ قاشق 

* این مواد رو با هم بجوشانید و دقت کنید که باید شربت گرم  باشه تا روی کیک ولرم ریخته شه

کره رو آب کنید , دقت کنید که نجوشه , فقط آب شه 

   قالب مناسبتون رو چرب کنید 

و ۱ ورق از خمیر رو داخلش پهن کنید خمیر رو با کره آب شده چرب کنید و کار رو دوباره با برگهای فیلو ادامه بدید تا تمام شه 

شاید  برگهای فیلو از قالب بیرون بزنه که اصل مهم نیست و احتیاج نیست که بهش نظم بدید 

حالا چند قاشق از شهد تهیه شده به مخلوط پسته و گردو اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب روی خمیرها پهن کنید و خوب فشار بدید 

بعد مایع پنیری رو اضافه کنید و چند ضربه به قالب بزنید و داخل فر قرار بدید 

البته بهتره که قالبتون کمربندی باشه تا بهتر بتونید کیکتون رو جا کنید 

به مدت تقریبی ۱ ساعت و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد , بزارید تا مواد پنیری داخل کیک بپزه 

و برای امتحان مرتب ی سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید تا یقین حاصل کنید که کیک پخته 

و اگر حس کردید خمیر فیلو با زمانی بیشتر امکان سوخته شدنش هست , روی کیک رو ی کاغذ آلمینیوم قرار بدید تا نسوزه و زمان بیشتری بهش بدید 

بعد از پخته شدن بزارید کیک کمی ولرم شه و بعد شربت داغ رو روش کم کم بریزید 

البته من خودم از تمام شهد استفاده نکردم , چون حس کردم خیلی شیرین میشه 

حتی به سلیقه خودتون میتونید از دارچین و گلاب و زعفران هم استفاده کنید 

نوش جان , گیلدا  


 

Kommentare

Beliebte Posts