لازانیا کتویی




فکر میکنم لازانیا رو دیگه همه بلد باشن 

و گفتن و ذکر مراحلش اینجا دیگه بیخوده 

اگر هم احتیاج داشتین بدونید میتونید به این لینک وارد بشین و طرز تهیه اش رو ببینید 

و اما موردی  که اینجا میبینید لازانیا به سبک کتوئی هست 

یعنی  بجای برگهای لازانیا از برگهای پنیری استفاده میشه 

میپرسید چطوری ؟؟ 

الان براتون توضیح میده 



* این مقادیری که اینجا براتون مینویسم برای تهیه لازانیا تو یک ظرف کوچیک هست و اگه خواستید بیشتر تهیه کنید باید مقادیر رو ۲ برابر کنید 

حدود ۱۰۰ گرم کوارک یا پنیر خامه ای با درصد چربی بالا رو با ۱ عدد تخم مرغ , ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا از نوع موتزارلا و رنده شده و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید 

* من بهش کمی ادویه پیتزایی و همینجور تخم کتان هم اضافه کردم 

مواد رو روی سینی فری که روش رو با کاغذ شیرینی پزی پوشاندید , خالی کنید 

و خوب صاف کنید , و همینجور دقت کنید که  نازک پهنش کنید تا دقیقا مثل برگهای لازانیا بشه 

بعد داخل فر با هاهارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه ( کمی کمتر یا بیشتر ) بزارید تا خودش رو بگیره 

دقت کنید که نباید رنگش برشته شه و برگرده 

بعد از اینکه از فر بیرون آوردید بلافاصله به اندازه ظرف مورد نظرتون اونو برش بدید و دیگه بزارید خنک شه و خودش رو بگیره 

حالا شما به لایه های برگه های لازانیا به سبک کتویی  و بدون ارد دسترسی پیدا کردید 

و میتونید باقی کار رو مثل لازانیای معمولی انجام بدید 

نوش جان , و سلامت باشید 

گیلدا


 

Kommentare


  1. سلام ممنون از دستور خوبتون
    این دیگه لازانیا نیست، باید بهش گفت بمب لازانیا
    منم با یه دستور لازانیا
    اپدیت هستم، خوشحال میشم به وبم سر بزنید.
    با تشکر

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی از لطفتون
      خوب اگه مروری داشته باشید به رژیم کتویی , مصرف مواد چرب به غیر از کبوهیدرات و شکر ممنوع هست

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts