کیک پنیر سیب با ارد سمولینا



 

دنیای کیک پنیر خیلی متفاوت و متنوع هست 

براتون قبلا هم کیکهای پنیر مختلف اینجا و اینجا گذاشته بودم 

ولی سبک جدا کیک پنیر آمریکایی و آلمانی , همیشه جای سوال پیش میاره که کدوم یکی میتونه لذیذتر باشه 

این موضوع سلیقه ای هست , ولی خودم شخصا عاشق کیک پنیر آلمانی هستم , چون گرم و لذیذتر هست 

این دستور کاملا متفاوت از کیک پنیر هایی هست که قبلا براتون گذاشتم و همینجور خیلی راحتتر 

حالا چرا راحتتر ؟؟




چون کیکهای پنیر همیشه به یک پایه اولیه احتیاج داران که بعد باید مواد پنیری روش ریخته شه و بعد به مرحله پخت برسه 

اما این کیک تمامی موادش در یک قالب و یک مواد اولیه حاضر میشه و به همون اندازه ساده بودنش خیلی خیلی هم خوشمزه هست 


و اما مواد لازم :

کره ۱۲۵ گرم 

تخم مرغ متوسط ۳ عدد 

شکر ۱۱۰ گرم 

نمک , کمی 

کوارک یا پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم 

پوست رنده شده پرتقال یا لیمو , ۱ قاشق غ 

ارد سمولینا  یا به قول آلمانی ها گریس ۵۰ گرم 

ارد ۱ قاشق پر غ 

پکینگ پودر ۲ قاشق چ 

سیب ترش ۱ تا ۲ عدد 

آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غ 

وانیل ۱ قاشق سر خالی غ 

* میتونید داخل کیکتون از میوه های دیگه استفاده کنید , مثل انواع توتها 




طرز تهیه :

سیبها رو پوست بگیرید , ۱ قاشق از آب آب لیمو رو روش بریزید تا رنگش ثابت بمونه 

کره روکمی حرارت بدید و بزارید خنک شه 

سفیده تخم مرغ رو با نمک خوب بزنید تا سفت شه 

زرده رو با کره و شکر , پوست لیمو , پنیر , وباقی آب لیمو ترش تازه خوب مخلوط کنید 

آردها یا مواد خشک  رو با هم مخلوط کنید و به مواد پنیری اضافه کنید 

وقتی که خوب مخلوط کردید سفیده رو اضافه کنید و به صورت دورانی موادتون رو هم بزنید 

مواد رو داخل قالب کمربندی بریزید 

و سیبها رو روی کیک به شکل دلخواهتون بچینید 

 و بعد درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت  ۱۷۵ درجه و به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه قرار بدید 

* قالب مناسب این کیک حدود ۲۴ سانتیمتر هست 

* در خاتمه میتونید روی کیک پودر شکر بپاشید 

نوش جونتون و سالم باشید 

گیلدا



 

Kommentare

Beliebte Posts