کیک پنیر سیب با ارد سمولینا
دنیای کیک پنیر خیلی متفاوت و متنوع هست
براتون قبلا هم کیکهای پنیر مختلف اینجا و اینجا گذاشته بودم
ولی سبک جدا کیک پنیر آمریکایی و آلمانی , همیشه جای سوال پیش میاره که کدوم یکی میتونه لذیذتر باشه
این موضوع سلیقه ای هست , ولی خودم شخصا عاشق کیک پنیر آلمانی هستم , چون گرم و لذیذتر هست
این دستور کاملا متفاوت از کیک پنیر هایی هست که قبلا براتون گذاشتم و همینجور خیلی راحتتر
حالا چرا راحتتر ؟؟
چون کیکهای پنیر همیشه به یک پایه اولیه احتیاج داران که بعد باید مواد پنیری روش ریخته شه و بعد به مرحله پخت برسه
اما این کیک تمامی موادش در یک قالب و یک مواد اولیه حاضر میشه و به همون اندازه ساده بودنش خیلی خیلی هم خوشمزه هست
و اما مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ متوسط ۳ عدد
شکر ۱۱۰ گرم
نمک , کمی
کوارک یا پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
پوست رنده شده پرتقال یا لیمو , ۱ قاشق غ
ارد سمولینا یا به قول آلمانی ها گریس ۵۰ گرم
ارد ۱ قاشق پر غ
پکینگ پودر ۲ قاشق چ
سیب ترش ۱ تا ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غ
وانیل ۱ قاشق سر خالی غ
* میتونید داخل کیکتون از میوه های دیگه استفاده کنید , مثل انواع توتها
طرز تهیه :
سیبها رو پوست بگیرید , ۱ قاشق از آب آب لیمو رو روش بریزید تا رنگش ثابت بمونه
کره روکمی حرارت بدید و بزارید خنک شه
سفیده تخم مرغ رو با نمک خوب بزنید تا سفت شه
زرده رو با کره و شکر , پوست لیمو , پنیر , وباقی آب لیمو ترش تازه خوب مخلوط کنید
آردها یا مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و به مواد پنیری اضافه کنید
وقتی که خوب مخلوط کردید سفیده رو اضافه کنید و به صورت دورانی موادتون رو هم بزنید
مواد رو داخل قالب کمربندی بریزید
و سیبها رو روی کیک به شکل دلخواهتون بچینید
و بعد درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۷۵ درجه و به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه قرار بدید
* قالب مناسب این کیک حدود ۲۴ سانتیمتر هست
* در خاتمه میتونید روی کیک پودر شکر بپاشید
نوش جونتون و سالم باشید
گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen