Thunfischrolle - رول تن فیش
قبلا هم براتون این روهای چینی که در واقع صورت متداول اون هست رو گذاشته بودم
مدتی پیش تصمیم گرفتم که با ماهی تن و پنیر این کار رو انجام بدم
از اونجای که ماهی دوست دارم , دنبال طعم های جدید اون هم هستم
این بود که باز از خمیر فیلو استفاده کردم و ماهی تن رو بعد از اینکه خوب آبش گرفته شد با پیاز خرد شده و کمی فلفل و نمک مخلوط کردم
واسه روش کار هم ١ برگ فیلو رو پهن کردم و روش رو مقداری کره آب شده مالیدم
ابتدای کار مقداری از مواد ماهی گذاشتم و روی اونرو مقداری پنیری که بر اثر حرارت آب شه قرار دادم
متاسفانه من پنیر تیکه ای نداشتم و فقط از کمی پنیر رنده شده که تو خونه بود استفاده کردم
شما این قسمت قضیه رو کاملا پر پنیر کنید :)
سپس خمیر رو پیچیدم و روغن رو داغ کردم و دانه دانه سرخشون کردم
دقت کنید که حرارت کم باشه چون این خمیرها زود میسوزه
بعد هم با یک سس تند میل جان کنید :)
نوش جان , گیلدا
حتتتما عالیه میدونم ، نوش جونتون باشه ، خیلی وقته که خمیر فیلو نگرفتم ، هوس کردم اساسی :)
AntwortenLöschenمرسی رزکم , پس بهونه ای شد تا دست به کار شی :)))
Löschenنمی دونم کامنتی که برای این پستتون نوشتم رسید یا نه
AntwortenLöschenمن هم این مدل غذا ها رو خیلی دوست دارم یه چورایی مثل فینگر فوده دیگه
من با یوفکا بورک گوت و قارچ درست کردم مدل درست شدنش شبیه هست تقریبا
با تن ماهی هم باید عالی باشه...نوش جون
شادی جون اول از همه بگم که عکست خیلی قشنگه :)
Löschenاره عزیزم این هم جزو فینگر فودهاست , من عاشق هر چی هستم که با خمیر فیلو و یوفکا تهیه شه
به به ،چه هوس انگیزه .دستتون درد نکنه و نوش جونتون .من خیلی این رول ها رو دوست دارم حتی اگه فقز پنیر توش باشه
AntwortenLöschenمرسی عزیزم وای ی ی فقط با پنیر باشه من هم با سر میپرم توش :))))))
AntwortenLöschenVayyyy asheghe in model ghazahammm Ali aliiiiiii mesle Hamishe gol kashtiiii
AntwortenLöschenمن هم همینجور اعظم جون , چون خوردنش خیلی راحته :)))))))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم از توجهت
خمیر فیلو از کجا تهیه میکنی تو آلمان گیلدا جون ؟ اسم روی بستش هم همینه ؟
AntwortenLöschenبله مانا جان , اسمش همین فیلو هست و من از رال میخرم , چون مزه بهتری از مال مغازه ترکها داره
Löschen