بورک اسفناج با تخم مرغ
من قبلا هم بورک اسفناج درست کرده بودم
هر از گاهی از اونجایی که خیلی به پنیر علاقه دارم بدون اسفناج هم درست میکنم
ولی اینبار این ترکیب رو ی مقدار با اون بورکی که خیلی وقت پیشها گذاشته بودم , تغییر دادم
اینبار اسفناج و پیازها رو سرخ کردم , از جعفری استفاده نکردم و به جای پنیر فتا از پنیر خامه ای استفاده کردم
این وسط ١ تخم مرغ هم هنر نمایی میکرد :))
چون نمیدونم شما به چه مقدار و در چه قالبها میخواهید این بورکها رو تهیه کنید , اینه که فقط مقادیر خودم رو عنوان میکنم
از نیم کیلو اسفناج استفاده کردم که بعد از شستن و خرد کردن با ١ عدد پیاز بزرگ تفت دادم
تا جایی که آبشون کشیده شه کافیه
گذاشتم مواد خنک شه و داخل ظرفی جداگانه ٢٠٠ گرم پنیر رو با ١ عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل مخلوط کردم و اسفنجها رو بهش اضافه کردم
دقت به نمک داشته باشید که امکان داره پنیری که استفاده میکنید نمکی باشه
من از پنیر خامه ای استفاده کردم , ولی شما میتونید از پنیر تبریزی یا فتا هم استفاده کنید
برای من هر چی مقدار پنیر بیشتر باشه لذیذ تره :)
واسه این مقادیر ٨ برگ فیلو کافی بود
که روی خمیرها رو با کره آب شده و مقداری هم روغن مایع که از قبل مخلوط کرده بودم چرب کردم
و از مواد روی خمیر گذاشتم , به صورتی که ابتدا و انتهای خمیر خالی باشه تا موقع پیچیده مشکلی نداشته باشه
اگه حس میکنید که رول کردن خمیر ها براتون راحت نیست , میتونید زیر خمیر ١ نایلون سلفون بزارید و با کمک نایلون اونو رول کنید تا راحتتر انجامش بدید
بعد هم به صورت مارپیچ اونو حلقه کنید و داخل ظرف مناسبی که از قبل چرب کردید بچینید
البته این قسمت پیچیدنش دلبخواهی هست و میتونید هر کاری که دوست داشتید انجام بدید
روی خمیرها رو دوباره روغن بمالید و کمی کنجد پاشیده و درون فر با حرارت ١٧٠ درجه تا زمانی که روشون خوشرنگ شه قرار بدید
نوش جان , گیلدا
هر از گاهی از اونجایی که خیلی به پنیر علاقه دارم بدون اسفناج هم درست میکنم
ولی اینبار این ترکیب رو ی مقدار با اون بورکی که خیلی وقت پیشها گذاشته بودم , تغییر دادم
اینبار اسفناج و پیازها رو سرخ کردم , از جعفری استفاده نکردم و به جای پنیر فتا از پنیر خامه ای استفاده کردم
این وسط ١ تخم مرغ هم هنر نمایی میکرد :))
چون نمیدونم شما به چه مقدار و در چه قالبها میخواهید این بورکها رو تهیه کنید , اینه که فقط مقادیر خودم رو عنوان میکنم
از نیم کیلو اسفناج استفاده کردم که بعد از شستن و خرد کردن با ١ عدد پیاز بزرگ تفت دادم
تا جایی که آبشون کشیده شه کافیه
گذاشتم مواد خنک شه و داخل ظرفی جداگانه ٢٠٠ گرم پنیر رو با ١ عدد تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل مخلوط کردم و اسفنجها رو بهش اضافه کردم
دقت به نمک داشته باشید که امکان داره پنیری که استفاده میکنید نمکی باشه
من از پنیر خامه ای استفاده کردم , ولی شما میتونید از پنیر تبریزی یا فتا هم استفاده کنید
برای من هر چی مقدار پنیر بیشتر باشه لذیذ تره :)
واسه این مقادیر ٨ برگ فیلو کافی بود
که روی خمیرها رو با کره آب شده و مقداری هم روغن مایع که از قبل مخلوط کرده بودم چرب کردم
و از مواد روی خمیر گذاشتم , به صورتی که ابتدا و انتهای خمیر خالی باشه تا موقع پیچیده مشکلی نداشته باشه
اگه حس میکنید که رول کردن خمیر ها براتون راحت نیست , میتونید زیر خمیر ١ نایلون سلفون بزارید و با کمک نایلون اونو رول کنید تا راحتتر انجامش بدید
بعد هم به صورت مارپیچ اونو حلقه کنید و داخل ظرف مناسبی که از قبل چرب کردید بچینید
البته این قسمت پیچیدنش دلبخواهی هست و میتونید هر کاری که دوست داشتید انجام بدید
روی خمیرها رو دوباره روغن بمالید و کمی کنجد پاشیده و درون فر با حرارت ١٧٠ درجه تا زمانی که روشون خوشرنگ شه قرار بدید
نوش جان , گیلدا
به به منم عاشق اینم پارسال یه همچین چیزی درست کردم با اسفناج مدل پیچیدنش همهمینجوری
AntwortenLöschenبود ولی داخلش دیگه تخم مرغ نبود تا اونجایی که یامه روش فقط تخم مرغ می زدیم و میرفت توی فر
اسفناج و پنیر داخل خمیر یوفکا بود / اسمش هم سوبورکی حلزونی بود که از سایت اقای سامان گلریز درست کرده بودم
راستی یه چیز جالب توی مجلات قدیمی ام دیروز اون خورش قورمه جعفری شما رو با همین ترکیبات و همین اسم دیدم ولی به جای مرغ از گوشت قلقلی استفاده شده بود ..اون مدلی هم باید باحال باشه
شادی جون , اینها که توش اسفناج داره همه با نام بورک هستن و خیلیها همونجور که نوشتم با تخم مرغ و بدون تخم مرغ هم درست میکنن
AntwortenLöschenدستورها خیلی نزدیک به هم هست و خیلی کوچولو با هم فرق میکنه
راستش این جعفری قرمه واسه خودسش انگار داستانها داره :))))))))
به به اسفناجو پنیرو پیاز داغو خمیرو هر چی که من دوست دارم عالیهههههههه راستی گیلدا جون تخم مرغ تو مزهش خیلی تغییر میده یعنی با بورکهای قبلی خیلی فرق میکنه ؟در کل عالیهههههههههههه دستت درد نکنه عزیزممممم
AntwortenLöschenها ها , پس کلی جات خالی عزیزم
Löschenراستش فقط یک انسجام خوبی به وجود آورد , وگرنه به نظر من تو این بورکها طعم اصلی بر میگرده به پنیرش
با این مقدار موادی که شما به کار بردین، چندتا از این بورکهای خوشمزه درست شد؟
AntwortenLöschenمن واسه ٨ عدد مواد کافی داشتم
Löschenامروز اسفناج خریدم ، کاش خمیر فیلو داشتم و میدرستیدم ....
AntwortenLöschenنوش جونتون
عزیزم پاشو بیا اینجا خودم برات بدرستم ^_^
Löschenبه به ،من خیلی بورک اسفناج دوست دارم ، هم اسفناج خیلی دوست دارم و هم اون تردی خمیر فیلوی برشته رو واقعا عالیه .چقدر هم خشگل و تمیز پیچیدید .دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون , جات خالی عزیزم <3
AntwortenLöschengilda joon man ham az ghazahat enerji migiram ham az soorat khandoonet salamat bashi
AntwortenLöschenممنون از لطفتون
AntwortenLöschenمن هم از این کامنتهای زیباتون انرژی میگیرم :)
تات
AntwortenLöschenسلام
AntwortenLöschenسپاس از سایت بینهایت خوبتون
میشه بگید خمیر این غذا از کجا می شه خرید
سلام الهام جان , اگه ایران تشریف دارید فکر کنم از اونجاهایی که لوازم قنادی میفروشن باید سراغ کنید
Löschenو اگه آلمان تشریف دارید از مغازه های ترکها یا فروشگاهای بزرگ مثل رال و روه