خوراک بادمجان و ماست
خیلی وقت پیشها که ی سفر به ترکیه داشتم بیشتر خوراکهاشون رو ترکیبی از بادمجان دیدم
چه پیش غذاهاشون و چه غذاهای اصلی
تنها تفاوت تو مدل سرو کردن و طرز پخت بادمجانها بود
یکی از اونها که خیلی برام لذیذ اومد , ترکیبی بود که با ماست و سس سالسا داشت
از اون زمان این یکی رو هر از گاهی تهیه میکنم البته با کمی تغییر , هر چند که نمیدونم نام اصلیش هم چی هست
ولی خودم بهش خوراک بادمجان و ماست میگم
اونهای که از خوردن بادمجان لذت میبرن و همینجور اون دسته از دوستانی که گیاهخوار هستن , یقین حاصل کنن که با ١ بار خوردنش همیشه تو لیست غذایشون این دستور رو جا خواهند داد
و اما روش کار که خیلی ساده هست
بادمجانها رو به صورت حلقه ای بریدم و به روش خودم سرخ کردم و کنار گذاشتم
بعد ١ بوته پیاز رو با کمی کره و ١ قاشق روغن که کره نسوزه سرخشون کرده
٢ تا حبه کوچیک سیر توش له کردم و ادویه های لازم رو زدم
گوجه های خرد شده رو اضافه کردم و با حرارت کم گذاشتم که آبش کشیده شه و جا بیوفته
تا اینجا سالسا رو تهیه کردم
داخل ظرف مورد نظر سالسا رو ریختم , و بادمجانها رو روش چیدم
جداگانه کرم فرش رو با مقداری گیشنیز خرد کرده مخلوط کردم , میتونید از ماست هم استفاده کنید
و رو روی بادمجان و سالسا ریختم
به همین راحتی :)
حالا میتونید خوراک خودتون رو با ١ تیکه نان گرم خانگی میل کنید و لذتش رو ببرید :)
به به ، بوی بادمجون اومد و سر و کله ی من پیدا شد ، یه پیرکس کیک جادوئی میدم ، یه پیرکس از این بادمجونها میگیرم ، اوکی ؟ :))))
AntwortenLöschenدقیقا درست میگی ترکیه ، انگار پایه ی غذاهاشون بادمجون هست ، منم نمیدونم اسمش چیه ، اما زیاد درست میکنم ، نوووش جونتون با اون نونهای دلبرت :))
ها ها , فکر میکردم که این بادمجونها تورو اینجا میکشونه :)))))))) مثل خودمی دیگه ه ه ه
Löschenاره بخدا با سر و کله قبول دارم
<3 <3
:****
به به ،خیلی عالیه گیلدا جون <3 منم عاشق هر خوراک بادمجونی هستم .دستتون درد نکنه ونوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون , پس تو هم بیا به جمع من و رزی اضافه شو
Löschenما از جان برکفان بادمجان هستیم :)))))))))
خیلی خوشمزه است گیلدا جون
AntwortenLöschenمن از بچگی با طعم این غذا آشنام ولی نمی دونستم ترکها هم درست می کنن
حالا این بار کمی سست رو رقیق تر (و التبه جا افتاده) درست کن و نون رو توش تیلیت کن اونم خیلی خوشمزه می شه
وای ی ی لاله جونم چه خوشحالم که اینجا باز میبینمت <3 <3
AntwortenLöschenمیگم همینجوری که گفتی کلی دهنم آب افتاد :))
به به منم عشق بادمجووووووونم
AntwortenLöschenیاد ورقه بادمجون خودمون افتادم
نوش جووون
فکر نکنم شمالی ها از بادمجون بدشون بیاد :)))
Löschenسلام سلام گیلدای عزیزم. دستت درد نکنه برای همه رسیپی های خوش رنگ و لعاب و عالی.
AntwortenLöschenوای عکسهات کیفیتشون عالیه. نورشون عالیه. افرین به تو خانم خوش سلیقه و هنرمند.
سلام نگین جونم , عزیزم تو خودت عالی هستی که همه چیز رو عالی میبینی <3
AntwortenLöschenممنون،سالسا رواینجا در ترکیه چی بهش میگن؟
AntwortenLöschenمتاسفانه اطلاع ندارم آقای کریمی , ولی میتونید به راحتی طبق دستور عمل کنید :)
Löschenبه به چه عالی
AntwortenLöschenممنون از لطفتون گیلدا خانم
امروز درستش میکنم
نوش جونتون باشه ^_^
Löschen