Pikante Käse



مدتی پیش براتون با سیبزمینی و خمیر فیلو  اینو درست کرده بودم 
الان هم براتون یکی دیگه از Pikante ها میزارم که از پنیر پر شده و طرز پیچیدنش هم خیلی زیبا هست ، به نظر من این یکی خیلی خوشمزهتر بود و ترکیب بسیار لذیذی داشت 
اینجور خوراکها  و پیش غذاها ، بسیار مناسب مهمانی ها هست و من همیشه به دنبال اینجور دستورات هستم  :)) 

و اما مواد لازم :
خمیر یوفکا یا فیلو به میزان لازم 
پیاز قرمز ٢ عدد کوچیک ، که من از سفید استفاده کردم 
گوشت دودی مکعبی ، ١٠٠ تا ١٥٠ گرم 
پنیر پیتزا ٧٠ گرم 
پنیر خامه ای ١٠٠ گرم 
نمک و فلفل 
١ عدد تخم مرغ برای روی خمیرها 
٢ تا ٣ قاشق کره با دمای اطاق + ٢ تا ٣ قاشق آب جوش مخلوط شده باشه 

طرز تهیه :
اول از همه در مورد خمیر بگم که چون این طرز پیچیدن  بسیار ظریف هست حتما باید از خمیر فیلو استفاده کنید و یوفکا واسه اینکار کمی ضخیم هست 
خمیر فیلو خیلی نازکه و همینجور که میبینید میشه توی نور به راحتی انگشتهای دستتون رو ببینید 

پیازها رو کاملا کوچیک خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید ، تو ریختن نمک دقت کنید چون امکان داره نمک پنیر کافی باشه ، حالا خوب هم بزنید 


خمیرها  رو به صورت ٣ گوش میبرید اگه خواستید ظریف باشه ٣٠ سانت خوبه ولی اگه فکر کردید پیچیدنش براتون سخته ٤٠ سانت کنید 
مخلوط کره و آب رو که گفته بودم با برس به روی خمیر بکشید 
نوک تیز مثلث شما به بالا باشه ، و از سمت پائین و کاملا از وسط ، خمیر رو به سمت بالا و به صورت پلیسه چین بدید 


خمیرتون به شکل پروانه میشه ، حالا از پایین اونهای که شبیه به بال پروانه شده روی همدیگه قرار بدید 
از مواد پنیری خودتون مقداری روی خمیر از قسمت پایین قرار بدید 


از همون سمت پائین شروع به پیچیده خمیر همراه با مواد بکنید قبل از اتمام کار ٢ طرف خمیر رو به داخل کمی تا بزنید و دوباره به رول کردن ادامه بدید . به پلیسه بالایی یا چین بالا که رسیدید به همون صورت چین دار به پیچیدنتون ادامه بدید 
و خمیر رو برگردونید و به همون صورتی که برگشته تو سینی بزارید 


تخم مرغ رو درون ظرفی بزنید و روی خمیرها بکشید ، اگه دوست داشتید زیاد تیره نشه تخم مرغ رو  با ١ تا ٢ قاشق شیر مخلوطش کنید 
حالا سینی رو با دمای ٢٠٠ درجه به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه درون فر بزارید 
و بعد از خردنش لذت ببرید :)
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این مواد با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد




Kommentare

  1. Wow, looks amazing gilda joon :*

    Best to you,
    Nafise

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نفیسه جان ، لطف داری عزیزم :)

      Löschen
  2. دستتون درد نکنه گیلدا جان معلومه خیلی خوشمزه است از شکل قشنگ و رنگ و روی اشتهاآورش .. یه پیش خوراک عالی ..نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی صفا جون ، جای شما خالی
      از اونجایی که من عاشق پنیرم ، به من که خیلی چسبید :)))

      Löschen
  3. خوشگل شده اینو ترکهای ترکیه هم دارنش
    نوش جوون

    AntwortenLöschen
  4. مرسی لیلا جون
    اره ، اگه اشتباه نکنم از یک ویدیو دیدم که انگار ترکی بو د، ولی چون مال خیلی وقته و بر حسب تصادف دیدم :)) نتونستم پیداش کنم

    AntwortenLöschen
  5. وای گیلدا جونم ،چقدر قشنگ شده و خیلی هم خوشمزه به نطر می رسه .انجام این کارهای ظریف تخصص شماست واقعا دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی بابا ارغوان جون ، انقدر لوسم نکن عزیزم :)))
      مرسی گلم

      Löschen
  6. گیلدا جونم چقدر اینا شیکنننننننننن عاشق کارهاتم باسلیقه و خوشمزه

    AntwortenLöschen
  7. gilda jonam yk donehiy.hamisheh salam va bar garar bashi.

    AntwortenLöschen
  8. gilda jon hamisheh az karat lezat bordam payandeh va bargarar bashi golam.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      مرسی از این همه لطف و محبتت ، شما هم وبلاگ زیبایی دارید :)

      Löschen
  9. دست گل گیلدا خانوم عزیز درد نکنه بابت زحماتشون دنیا دنیا سپاسگذارم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پروین جان ، ممنونم از محبتت و من هم سپاسگزارم از توجهت

      Löschen
  10. عالییییییییی مثل همیشه گیلدا جون .

    AntwortenLöschen
  11. مرسی عزیزم ، قربونت <3

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts