رولت طرح دار ، گل ترمه



خوب ب ب ب بالاخره رولت طرح دار هم درست کردیم ، البته نه چندان خوب ، ولی از اونجای که قول دادم دیگه منفی به کارهام نگاه نکنم ، اینه که میگم : 
واسه تجربه اول خوب بود اعتماد به نفس و دارید که ..... :)))) 
خیلی وقت بود که میخواستم این کیک رو درست کنم ، ولی شک داشتم که بتونم 
آخه تو وحله اول خیلی سخت به نظر میاد ولی وقتی که میری تو کارش ، آنقدر لذت کار بهت میچسبه که سختی کار از یادت میره 
این هم مثل هر شیرنی و غذایی احتیاج به صبر و حوصله داره که اگه داشته باشید حتما شما هم میتونید بهتر از من تهیه کنید 
دستور این کیک رو از یوتوپ پیدا کردم و اگه واردش بشید دنیایی از دستور براتون آماده میشه که البته بیشترش هم به زبان انگلیسی هست
قبلا هم یک رولت شکلاتی درست کرده بودم که اگه دوست داشتید اینجا دستورش هست 

مواد لازم برای طرح کیک :
سفیده تخم مرغ ١ عدد 
شکر ٣٠ گرم 
روغن مایع ٣٠ گرم 
آرد ٤٠ گرم * اگر مایل بودید پودر کاکائو بریزید میتونید ٢٠ گرم پودر کاکائو و ٢٠ گرم آرد بریزید 
رنگ خوراکی به میزان لازم 

طرز تهیه :
ابتدا سفیده رو بزنید تا کاملا سفت شه . سپس شکر و روغن رو اضافه کنید و در آخر ارد الک شده رو


به هر اندازه که دوست داشتید داخل کاسه های کوچیک تقسیم کنید و رنگهای دلخواهتون رو بهش اضافه کنید 
من خمیرها مثل همیشه داخل نایلون فریزری ریختم و از اونها به عنوان قیف واسه کارم استفاده کردم
خمیرها رو روی کاغذ روغنی که طرح مورد نظرتون رو کشید خالی کنید و کاغذ رو روی سینی فر بزارید
اشتباه من این بود که باید کاغذ روغنی رو بعد از کشیدن طرح , پشت و رو میکردم و بعد کرم رو انجام میدادم تا خطها روش نمونه
حال شما شما شتباه منو انجام ندید :))


فر رو گرم کنید ,  با دمای ١٨٠ درجه به مدت ٢ دقیقه سینی رو داخل فر قرار بدید ، فقط در حدی  که خودش رو بگیره 


مواد لازم برای خود کیک :
تخم مرغ ٣ عدد 
آب داغ ٣ قاشق غذاخوری 
شکر ٨٠ گرم 
آرد ٥٠ گرم 
نشاسته  ذرت ٦٥ گرم 
پکینگ پادر ١ قاشق چای خوری 
وانیل ٢ قاشق چای خوری 

طرز تهیه :
تخم مرغها رو خوب زده و ٣ قاشق آب رو بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفید شده و حجمی ٢ برابر پیدا کنه 
شکر رو مرحله مرحله همراه با وانیل اضافه کرده و هم زده 
بقیه مواد رو از الک رد کرده و مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنید


حالا مواد کیک رو روی طرح قبلی که روی کاغذ کشیده بودید بریزید و سینی  رو به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه و با حرارت ١٨٠ درجه داخل فر قرار بدید 
وقتی که کیک پخت با کاغذ برگردونید و با دقت همونجور که گرم هست کاغذ روغنی رو جدا کنید 
و دوباره با همون کاغذ کیک رو رول کنید و ١ حوله روش بزارید تا کاملا سرد شه 

مواد داخل کیک رولت :
وقتی که کیک سرد شد ، دوباره باز کنید و کمی شهد یا شیره کنسرو میوه رو با برس روش بکشید 
خامه زده شده رو روی سطح کیک بکشید 
من از کمی موز و انگور فرنگی هم استفاده کردم 
و با دقت دوباره رل  کنید و واسه مدتی داخل یخچال بزارید و بعد برش بزنید و نوش جان کنید 
گیلدا 









Kommentare

  1. سلام خیلی زیبا شده کاش یه الگو از طرتون هم میذاشتید برای ما که نقاشیمون فوق ضعیفه:))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی خاطره جان
      عزیزم ، راستش از اونجای که هر کسی این طرح ها رو دوست نداره گفتم اینو دیگه بزارم به عهده خودتون
      از طرفی چون کلیک راست وبلاگ رو بستم نمیتونید اونو کپی کنید
      و اگه هم کپی شه ، سایزش با این که میبینید فرق میکنه
      خود من هم این طرح رو از گوگل سرچ کردم ، اگه گل ترمه یا بوته جغه بدید کلی بهتون طرح میده :)

      Löschen
  2. گیلدااااااااااااااااا جونم فقط میتونم بگم گل ÷اشتی عزیزممممممممم خیلی خیلی زیبا شده خانوم هنرمند و نازنین

    AntwortenLöschen
  3. مرسی عزیزم جون ، چشمات قشنگ میبینه نازنین

    AntwortenLöschen
  4. وای گیلدا جونی چه کردی مادر خیلی ناز شدن عاشق طرح اصیلشم دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  5. مرسی پگاه جونی
    این رولت واسم دیگه خاطره دار شده ، که چه ماجرا ها به دنبال داشته :)))

    AntwortenLöschen
  6. سلام گیلدا جون یه سوالی داشتم نمیدونستم کجا بپرسم عزیزم اگر برات زحمتی نیست میشه بگی چطور راست کلیک رو بستی من تو این چیزا خیلی خنگم نمیدونم چجوری میشه هر وقت که وقت داشتی و برات زحمتی نبود جواب بده عزیزم پیشاپیش ممنونم

    AntwortenLöschen
  7. دور از جونت عزیزم ، من هم از تکنیک سر در نمیارم
    اعظم جون ، اینو یکی از دوستان برام انجام داده

    AntwortenLöschen
  8. عجب طراحی قشنگی انجام دادی گیلدا جان واقعا قشنگه دستای گلت درد نکنه ماشالله چه با حوصله طرح سنتی رو پیاده کردی ...نوش جونتون باشه ♥

    AntwortenLöschen
  9. مرسی صفا جان
    راستش اول کمی بی حوصله کار کردم ، بعد دیدم اینجوری نمیشه باید وقت گذاشت سرش
    این بود که یک مقدار خرابکاری هم توش داره :)))

    AntwortenLöschen
  10. فوق العاده شده دستتون درد نکنه :)

    AntwortenLöschen
  11. هی وای من..............
    عالی عالی عالی بود گیلدا جونم. دستت درد نکنه

    خیلی خوب و زیبا شده.

    نوش جونت عزیزمممممممممممممممممم

    آپم
    راستی به پیج منم بیا

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نگین جان ، لطف داری عزیزم
      خانومی من میام و حتی برات کامنت هم میزارم ، ولی انگاری پاک میشه و به ی ترتیبی غیبش میزنه
      :D

      Löschen
  12. گیلدا جون خیلیییی قشنگه ، دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  13. مرسی الی گوگولی من
    <3

    AntwortenLöschen
  14. سلام گیلدا جان ، مرسی‌ از رولت، خیلی‌ خوشگل و شیکه ، مطمئنم مزه ا ش هم عالی‌ شده. ممنون از سلیقه ای که به خرج میدی ، دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen
  15. سلام دوست عزیز ، من هم ممنونم از کامنتتون ، و توجهی که به این وبلاگ دارید :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts