کازان کباب - kazan kebabi - ترکیه


این یک خوراک لذیذ از ترکیه هست با نام کازان کباب kazan kebabi که کازان به معنی دیک هست که شاید منظور همون کباب دیگی خودمونه :)
خیلی از خوراکهای ترکیه با پسوند کباب همراه هست ولی مثل کبابهای ما نیست که فقط از گوشت باشه 
و این کباب هم ترکیبی از گوشت و بادمجان و گوجه هست 
به نظر من خوراکهای ترکیه خیلی به ذائقه ما نزدیکه و بخاطر همین دستورات غذایی ترک یک پیشنهاد خوبی میتونه باشه 
یکی از مشخصات این کباب بادمجانی هست که به صورت راه راه پوست کنده شده باشه ما هم خواستیم سنت رو دقیقا رعایت کرده باشیم :)))
البته این کباب به شکلهای مختلف درست میشه یا به همین صورت حلقه حلقه که میبینید 
یا برشهای حلقه ای که تا انتها بریده  نمیشه و یا حلقه ها رو توی سیخ چوبی میکنند 
روش پخت هم یا توی دیگ و روی شعله گاز هست و یا داخل فر 

مواد لازم :
من واسه ١ ظرف کوچیک این مقادیر رو استفاده کردم 
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم 
بادمجان قلمی ١ تا ٢ عدد 
گوجه ٥  عدد 
پیاز ١ عدد 
نمک و فلفل و زردچوبه 
٢ حبه سیر له شده 
مقداری روغن زیتون 

طرز تهیه :
ابتدا گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل  وزردچوبه خوب ورز بدید که حالت چسبندگی پیدا کنه 
بادمجانها رو هم به صورت راه راه پوست بکنید ، البته اگه مایل بودید میتونید با پوست کامل هم بزارید 


من همه رو به صورت حلقه حلقه بردیدم و بادمجانها رو تو آب نمک ساعتی خواباندم تا تلخیش بره و مزه دار شه 
حالا ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و یکی در میون از مواد بزارید به این صورت که :
گوجه ، گوشت ، بادمجان ، گوشت ، گوجه ........ 
داخل ظرف این ترتیب رو بچینید و باقی گوجه ها رورنده کنید و با مقداری سیر له شده مخلوط کنید و روی مواد بریزید ، البته من وسط ظرفم ریختم 


 ٢٠ دقیقه اول رو با پوشش آلمینیوم توی فر بزارید و بعد پوشش رو بردارید تا روش خوشرنگ شه 
مقداری هم روغن زیتون روش ریختم و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه و مدت تقریبی ٣٥  تا ٤٥ دقیقه گذاشتم 
البته همونجور که گفتم میتونید روی حرارت گاز هم بپزید 

نوش جان ، گیلدا 







Kommentare

  1. به به خیلی عالی گیلدا جونم هفته پیش مدل عربیش را درست کردم که خیلی خوشمزه بود نوش جان :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی پگاه جون ، مدل عربیش چجوری بید د د د ؟؟؟ من هم میخواهم

      Löschen
    2. مدل عربیش هم شبیه به همین است با کمی تفاوت توی مواد گوشتی اش البته اونا هم بادمجان را با پوست می گذارن و هم راه راه برش می زننو بین بادمجون و گوشت گوجه وجود نداره و در کل گیلدایی خیلی خوشمزه است

      Löschen
    3. مرسی گلی ی ی ی <3

      Löschen
  2. درست کردم و میدونم فوق العادست ، به به ، نووووششش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مری رزکم، اره عزیزم من هم از همون موقع که مال شما رو دیدم خیلی دوست داشتم که درست کنم
      میدونی که این بادمجان بدجوری آدم رو قلقلک میده :)))))))))

      Löschen
  3. مممممممممممم عالی خیلی خوشمزهس نوش جونتون عزیزم

    AntwortenLöschen
  4. مرسی اعظم جون ، جات خالی نازنینم

    AntwortenLöschen
  5. بادمجون آخ جون !!! خیلی عالیه گیلدا جون دستتون درد نکنه و نوش جان .منم قبلا این غذا رو دیده بودم ولی هنوز امتحانش نکردم ولی منم باید دست به کار بشم .

    AntwortenLöschen
  6. ها ها مثل خودم گفتی ، اخ جون ، بادمجون :))))))
    مرسی ارغوان جون ، خیلی لذیذ بود ، اما اینبار باید تو دیگ بپزم بنینم چجوری میشه

    AntwortenLöschen
  7. Merci Gilda jan.man hafte pish az roye tanbali va albate havaye garm ke nemikhastam fer roshan konam roye gas dorost kardam.khub shod vali be nazaram dafe ghabl taresh ke toye fer dorost karde budam behtar bood chon roye gas kami abaki mishe vali toye fer grill mishe :-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله همینجوره که میفرمایید
      اصولا هر چیزی رو اگه تو فر بزارید بهتر تهیه میشه و آب غذاها بهتر کشیده میشه :)

      Löschen
  8. ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, اﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻡ ﻋﺎااﻟﻲ ﺷﺪ, ﻣﻦ ﻏﺬاﻫﺎﻡ ﺭﻭ ﺩﻭ ﻭﻋﺪﻩ اﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ, ﻳﻌﻨﻲ. ﻭاﺳﻪ ﺷﺎﻡ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﻟﺬﻳﺬﺗﺮ ﺑﻮﺩ, ﺗﺎﺯﻩ اﻭﻧﻢ ﺑﺎ ﻧﻮﻥ ﺗﺎﻓﺘﻮﻧﺎﻱ ﺧﻮﻧﮕﻲ ﺷﻤﺎ ﺧﻴﻴﻴﻠﻲ ﭼﺴﺒﻴﺪ, ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﺎﺩﻣﺠﻮﻧﻢ, ﺩﺳﺘﺖ ﻃﻼ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. به به , پس همه چیز رو ساخت خانه , انجام دادید ^_^
      نوش جونتون باشه عزیزم
      در ضمن کاملا موافقم که واسه وعده شام بهتره :)

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts