حشو - جنوبی
این اولین تجربه من از طرز طبخ حشو هست
از اونجای که همه جا میدیدم و از اونجای که بی نهایت عاشق ماهی و خوراکهای دریایی هستم این بود که در صدد تهیه اش بر اومدم
البته با توجه به اینکه به ماهی حلوا یا صبور دسترسی نداشتم این بود که به جای اون از یک ماهی دیگه که به شکل ماهی حلوا هست واینجا با نام Scholle شناخته میشه استفاده کردم
نمیدونم روش رو درست انجام دادم یا نه ، ولی میدونم که بینهایت لذیذ شد و جای شما هم بسیار خالی بود :)
مواد لازم :
ماهی به تعداد نفرات ، که من از ٢ عدد استفاده کردم
گشنیز خرد شده ٢ لیوان
شنبلیله ، که من از ٢ قاشق خشک استفاده کردم
آب تمر هندی ١ استکان
نمک ، فلفل ، زردچوبه
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
پیاز ١ عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم ، و سبزیجات رو بهش اضافه کردم
البته بهتره که شنبلیله رو اگه خشک هست تو آب خیس کنیم و اضافه کنید
کمی تفت میدیم و سیر رو که به صورت له شده هست اضافه میکنیم
و در آخر تمر هندی رو و میزاریم و شعله کم جا بیوفته
ماهی رو از قبل شسته و پاک کرده و از وسط ٢ نیم میکنیم و به نمک و فلفل آغشته کرده
از مواد روی گوشت ماهی یخته و همه جای گوشت ماهی رو با مواد میپوشانیم
و درون فر به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه و با حرارت ١٨٠ درجه قرار میدیم
نوش جان , گیلدا
مواد لازم :
ماهی به تعداد نفرات ، که من از ٢ عدد استفاده کردم
گشنیز خرد شده ٢ لیوان
شنبلیله ، که من از ٢ قاشق خشک استفاده کردم
آب تمر هندی ١ استکان
نمک ، فلفل ، زردچوبه
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
پیاز ١ عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم ، و سبزیجات رو بهش اضافه کردم
البته بهتره که شنبلیله رو اگه خشک هست تو آب خیس کنیم و اضافه کنید
کمی تفت میدیم و سیر رو که به صورت له شده هست اضافه میکنیم
و در آخر تمر هندی رو و میزاریم و شعله کم جا بیوفته
ماهی رو از قبل شسته و پاک کرده و از وسط ٢ نیم میکنیم و به نمک و فلفل آغشته کرده
از مواد روی گوشت ماهی یخته و همه جای گوشت ماهی رو با مواد میپوشانیم
و درون فر به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه و با حرارت ١٨٠ درجه قرار میدیم
نوش جان , گیلدا
Dostam soali dashtam podre tandori ,hamone ke bara morgh sokhari estefade mikonand , rangesh ghermez ast va kami tond, mamnun misham javabamo bedid
AntwortenLöschenدوست عزیز پودر تندوری یک ادویه هندی ، پاکستانی هست که همونجور که گفتید رنگش قرمزه
Löschenولی من تندی در این ادویه حس نکردم
اگر مایل بودید میتونید تو قسمت آشپزی ملل ، با همین نام مرغ تندوری ترکیبات این ادویه رو مشاهده کنید
عجب معجونی شده ، به به ، منم عاشق تمبر هندی ، خیلی دوست دارم ، دسستت درد نکنه
AntwortenLöschenاره رزکم ، جدی جدی معجون بود :)))))))
Löschenمیدونم که ترشی دوست داری ، پس بدرست که خیلی لذیذ بود ;)
niyazi nist ke mavad ra taft bedid , tamame mavad ra ba ham kami bepazid albate ba kami roghan ta abe ziyadi an gerefte shavad albateh khoshk nashavad va bad dar dele mahi migozarid.
AntwortenLöschenممنونم فرناز عزیز
AntwortenLöschenالبته عزیزم ، من دقیقا متوجه نشدم ، اگه تفت دادن نمیخواهد ، پس چرا روغن بریزم ؟
البته همونجور که گفتم ، من واقعا فقط تفت دادم ، چون زیاد با سرخ کردن موافق نیستم و این رو هم واسه این انجام دادم که عطر سبزی کمی بلند شه :)
حالا نمیدونم درست بود یا اشتباه !!!!
Sharmndeva mamnun az tozyhaton, mishe esmesh ra be engelisi ya almani begid, ta man bebinim chy bay bayad bekharam
AntwortenLöschenمیتونید این پودر رو از فروشگاهای آسیایی بخرید
AntwortenLöschenروی پاکتی که من میخرم نوشته Tandoori Masala
گیلدا
خیلی عالی شده گیلدا جون ،من تا حالا این مدلی درست نکردم ولی از اونجایی که قلیه ماهی خیلی دوست دارم باید حتما این رو هم امتحان کنم .دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenارغوان جون پس حتما از این هم خوشت میاد
AntwortenLöschenبه قول یکی از بچهها میشه واسه شکم ماهی هم استفاده کرد ، فقط باز باید خشکتر باشه
باید فوق العاده خوشمزه باشه نوش جونتون عزیزم
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، تو هم که مثل من ماهی دوست هستی ، پس حتما خوشت میاد ؛)
AntwortenLöschenسلام گیلدای عزیز. سوال من اینه که سبزیهای روی ماهی خشک و سوخته نمیشه؟
AntwortenLöschenاگه سبزها رو چند ساعت قبل خوب خیس کنید , مشکلی پیش نمیاد
Löschenیا مقداری از سبزی خیس شده رو با سبزی در دست داشته تازه مخلوط کنید