کباب بالکرز - عربی


میدونم فصل آلبالو تمام شده , ولی هنوز هم امیدی هست که بتونید این غذای خوشمزه و ترش عربی رو با آلبالو خشک و یا آلبالو یخی انجام بدید 

فقط همین الان میگم که این غذا بخاطر خود آلبالوها و آب لیمو و آب انار یا رب انار , خیلی ترش هست , پس میتونید که مثل من از یکی ترشیجات بزنید یا کمی شکر اضافه کنید 

کباب بالکرز یا کبا کرز همینجور که گفتم ی غذای عربی هست که هم میشه با نان و هم میشه در کنار برنج سرو بشه , در زبان عربی کرز به معنی آلبالو است 

اول از همه ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم آلبالو رو از هسته جدا کنید , مقدار ۱/۳ رو جدا کنید و باقی رو داخل دستگاه میکس با نمک و کمی آب لیمو , و چند قاشق روغن زیتون و مقداری رب یا آب انار میکس کنید ... دقت کنید که اگر براتون ترش مزه هست همینجا از آب لیمو یا رب انار بزنید و شکر اضافه کنید 


حالا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه های دلخواه و چند حبه سیر مخلوط کنید و از ترکیبتون گلوله هایی تهیه کنید ... یا به صورت کباب انگشتی ..... و سرخ کنید 

بعد از سرخ شدن , آب میکس شده آلبالو و و باقی آلبالوها رو به تابه و کبابها اضافه کنی دو بزارید تا جا افتده شه 

جداگانه مقداری بادام پرک یا دانه کاج رو تفت بدید و موقع سرو روش بپاشید 

میتونید از گشنیز خرد شده هم در کنار این مواد اضافه کنید , و با برنج یا نان میل کنید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts