کیک پنکیک


این کیک نه تنها زیبا هست , بلکه در ساده ترین حد خودش واقعا خوشمزه است 

یقینا تهیه کرپ رو همتون بلد هستین , این کیک هم ترکیبی از کرب و خامه ۲ رنگ هست 

همین و تامام ممممم 

با این حال از دستور کرپی که خودم استفاه کردم , مینویسم 

ارد ۲۰۰ گرم 

تخم مرغ ۴ عدد و ۲ عدد زرده 

شکر ۵۰ گرم 

شیر ۵۰۰ میل 

کره ذوب شده ۱۲۰ گرم 

کمی نمک و وانیل 

اگر میل به تهیه کرپ کاکائویی دارید از ارد ۲ قاشق حذف کنید و به جاش پودر کاکائو اضافه کنید 


برای تهیه آرد و مواد خشک را مخلوط کنید 

شیر در دمای محیط رو اضافه کنید 

و بعد از اون کره آب ذوب شده که گرم نباشه 

و در خاتمه تخم مرغ ها ..... خوب مخلوط رو هم بزنید 

اگر گلوله هایی در موادتون بود , از صافی رد کنید 

از مواد توی تابه چرب شده دلخواهتون برزید و ۲ سمتش رو سرخ کنید 

اگر دور کرپ نامنظم هست با قالب کیک یا درب یک قابلمه اضافات رو بگیرید 

خامه زده شده و از قبل آماده رو میتونید در ۲ رنگ تهیه کنید و به صورت راه راه روی کرپ خالی کنید و کرپ بعدی رو بزارید و دوباره کار رو ادامه بدید .... تا به آخر 

نوش جان , گیلدا



  

Kommentare

Beliebte Posts