کیک پنکیک
این کیک نه تنها زیبا هست , بلکه در ساده ترین حد خودش واقعا خوشمزه است
یقینا تهیه کرپ رو همتون بلد هستین , این کیک هم ترکیبی از کرب و خامه ۲ رنگ هست
همین و تامام ممممم
با این حال از دستور کرپی که خودم استفاه کردم , مینویسم
ارد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد و ۲ عدد زرده
شکر ۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میل
کره ذوب شده ۱۲۰ گرم
کمی نمک و وانیل
اگر میل به تهیه کرپ کاکائویی دارید از ارد ۲ قاشق حذف کنید و به جاش پودر کاکائو اضافه کنید
برای تهیه آرد و مواد خشک را مخلوط کنید
شیر در دمای محیط رو اضافه کنید
و بعد از اون کره آب ذوب شده که گرم نباشه
و در خاتمه تخم مرغ ها ..... خوب مخلوط رو هم بزنید
اگر گلوله هایی در موادتون بود , از صافی رد کنید
از مواد توی تابه چرب شده دلخواهتون برزید و ۲ سمتش رو سرخ کنید
اگر دور کرپ نامنظم هست با قالب کیک یا درب یک قابلمه اضافات رو بگیرید
خامه زده شده و از قبل آماده رو میتونید در ۲ رنگ تهیه کنید و به صورت راه راه روی کرپ خالی کنید و کرپ بعدی رو بزارید و دوباره کار رو ادامه بدید .... تا به آخر
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen