سالاد اسمش فتحه بادمجان - عربی
امروز صحبت از یک سالاد پاییزی و رنگارنگ داریم
این سالاد رو قرار بود سال قبل تهیه کنم , ولی به امسال رسید , تازه به فصل زمستون
ولی با توجه به اینکه موادش هنوز هم هست , ناامید نشید و تهیه کنید , چون واقعا از خوردنش لذت میبرید
این سالاد اسمش فتحه بادمجان هست
پس در وحله اول احتیاج به ۱ عدد بادمجان هست که باید اونو به صورت خلالی برش بدید و تو آب نمک استراحت بدید و بعد خوب آبشون رو بگیرید و توی مقداری ارد آغشته کنید و تو روغن سرخ کنید
در مرحله بعدی مقداردلخواه نان پیتا یا نان لواش یا نان عربی میخواهیم که باید به قطعات کوچیک خرد کرد و سرخ کنید
ی دونه انار قرمز رو دون کنید , حدودا به ۱ استکان احتیاج هست
جعفری و هویج رو هم به دلخواه خرد کنید , از این ۲ هم حدودا ۱ استکان احتیاج هست
و در آخر مقداری لبو رنده شده میخواهیم , دقت کنید که باید کمتر از مواد دیگه باشه , که به خاطر رنگش قالب نشه
حالا تمام مواد رو با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و برید سراغ سس سالاد
که احتیاج هست به ۱ استکان ماست , نصف استکان سس ارده , مقداری آب لیمو و آب انار و نمک و فلفل , مخلوط کنید و وقتی که سالاد رو سرو میکنید ازش استفاده کنید
امیدوارم از تهیه اش لذت ببرید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen