سالاد اسمش فتحه بادمجان - عربی


امروز صحبت از یک سالاد پاییزی و رنگارنگ داریم 

این سالاد رو قرار بود سال قبل تهیه کنم , ولی به امسال رسید , تازه به فصل زمستون 

ولی با توجه به اینکه موادش هنوز هم هست , ناامید نشید و تهیه کنید , چون واقعا از خوردنش لذت میبرید 

این سالاد اسمش فتحه بادمجان هست

 

پس در وحله اول احتیاج به ۱ عدد بادمجان هست که باید اونو به صورت خلالی برش بدید و تو آب نمک استراحت بدید و  بعد خوب آبشون رو بگیرید و توی مقداری ارد آغشته کنید و تو روغن سرخ کنید 

در مرحله بعدی مقداردلخواه  نان پیتا یا نان لواش یا نان عربی میخواهیم که باید به قطعات کوچیک خرد کرد و سرخ کنید 

ی دونه انار قرمز رو دون کنید , حدودا به ۱ استکان احتیاج هست 

جعفری  و هویج رو هم به دلخواه خرد کنید , از این ۲ هم حدودا ۱ استکان احتیاج هست 

و در آخر مقداری لبو رنده شده میخواهیم , دقت کنید که باید کمتر از مواد دیگه باشه , که به خاطر رنگش قالب نشه 

حالا تمام مواد رو با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و برید سراغ سس  سالاد 

که احتیاج هست به ۱ استکان ماست , نصف استکان سس ارده , مقداری آب لیمو و آب انار و نمک و فلفل , مخلوط کنید و وقتی که سالاد رو سرو میکنید ازش استفاده کنید 

امیدوارم از تهیه اش لذت ببرید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts