کیک وارانه باقلوا


میخواهم باز هم یک کیک راحت و خوشمزه که تو راستای کیکهای باقلوا هست بهتون معرفی کنم 

بهتون گفتم که تو این مدت خودمو با هر چی کیک باقلوا هست , خفه کردم 

این کیک دستورش خیلی راحتتر از کیکهای قبلی هست و میتونید اگر مایل بودید , از شربت استفاده نکنید 

این کیک همینجور که  تو عکس میبینید ,  بافت فوقالعاده نرمی داره 

در ضمن کنار ۱ گلوله بستنی وانیلی , میشه خود خود بهشت 

بریم سر مواد این کیک


 

اول مواد ته کیک که بعد از پخت روی کیک میشه رو تهیه میکنیم 

پسته نگینی ۱ پیمانه 

گردو نگینی ۱/۲ پیمانه 

کنجد ۱/۴ پیمانه 

کره آب شده ۵ قاشق غ 

شکر ۱/۴ پیمانه 

گلاب ۱ تا ۲ قاشق غ 

دارچین و هل , به میزان دلخواه 

تمامی مواد رو با هم خوب مخلوت کنید و کف قالب مورد نظرتون ۱ لایه کاغذ روغنی بندازید و بعد مواد آجیلی رو روش خالی کنید و با یک وسیله مثل لیوان خوب فشار بدید تا بهم بچسبه 


و اما مواد خود کیک 

آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه 

تخم مرغ با دمای محیط ۲ عدد 

شکر ۱ پیمانه 

ماست ۱ پیمانه 

روغن مایع ۱/۲ پیمانه 

پیکینگ پادر ۲ ق چ 

پیکینگ سودا ۱/۲ ق چ 

نمک و زعفران , مقداری 

مواد خشک , بغیر از زعفران .... رو با هم مخلوط کنید و الک کنید 

تخم مرغ و شکر رو خوب بزنید تا رنگش تغییر کنه 

روغن و زعفران رو در مرحله بعدی اضافه کنید 

و در مرحله آخر ماست 

بعد از مخلوت کردن مواد اولیه , آرد و مواد خشک دیگه رو اضافه میکنیم و کل مواد رو روی مواد آجیلی خالی کنید چند بار قالب روی سطح صافی بکوبید تا هوای بین مواد خالی شه 

کیک رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید 

دقت کنید که روی کیک کمی رنگ بگیره و میتونید مثل کیکهای دیگه با سیخ چوبی امتحان کنید 

بعد از خنک شدن , کیکتون رو داخل ظرف مناسب برگردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید 

میتونید با سیخ چوبی سوراخهایی  روی کیک ایجاد کنید , و کمی شهد روش بریزید 

نوش جان , گیلدا



  

Kommentare

Beliebte Posts