خمیر بالونی

 تو پستهای قدیمی براتون دستوری میگوی پفکی یا خمیر بنیه یا میگو سوخاری یا هر چیز دیگه که گفته میشه رو براتون گذاشته بودم که دستورش رو اینجا میتونید جستجو کنید 

اما امروز این خمیری که باهاش اشنا میشد در واقع یک خمیر بالونی هست 😄 یعنی فراتر از پفکی 

با توجه به حالت بالونی بودنش موادش هم متفاوتتر هست 


و یک نکته مشترک داره و اون هم اینکه باید از موادی استفاده بشه که مثل میگو یا ماهی با حرارت کوتاه , پخت بشه  

من از میگو , ماهی , بروکلی , گوشت سینه مرغ  پخته شده و پنیر یاخی استفاده کردم و همگی عالی شدن 

نکته مهم اینه که باید به ذکر شده بالا حتما طعم  و مزه رو اضافه کنید و همینجور آبشون رو کاملا بگیرید


 

مواد تشکیل دهنده

آرد ۲۰ گرم 

نشاسته ذرت ۳۰ گرم 

نشاسته سیبزمینی یا گل ۶۰ گرم 

سفیده تخم مرغ ۳ عدد 

آب ۲۵ میل 

روغن مایع ۱۰۰ میل 

پکینگ پادر ۲ گرم 


طرز تهیه 

کل مواد خشک رو مخلوط کنید وروغن و آب رو اضافه کنید تا خمیر یکدست شه , و بعد سفیده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید , خمیرتون مثل ماست غلیظ میمونه 

مواد انتخابی رو داخل خمیر کنید و بعد تو روغن داغ شناور کنید


 

شاید یکی دوتای اولی  خوب از آب در نیاد , ولی تیکه های بعدی کامل میشه , فقط دقت کنید که نباید وقتی خمیر به بالای روغن اومد و بالون تشکیل شد اونو توی روغن به اجبار برگردونید , فقط با قاشق روی بالون رو مرتب روغن بریزید تا خوب سرخ شه و رنگ بگیره 

بعد روی دستمال بزارید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts