دوقوس ماهی - بندر دیلم
یکی دیگه از اون خوراکهای لذیذ دریایی و جنوبی که متعلق به بندر دیلم هست دوقوس ماهی نام داره
این خوراک لذیذ یکی دیگه از دستورات قدیمی هست که متاسفانه کم تهیه میشه و من بعد از پیدا کردن این دستور رو گوشیم سراغش رو از نت هم گرفتم تا شاید بتونم اطلاعات بیشتری بدست بیارم , اما دیدم کمتر کسی این خوراک رو تهیه کرده
و از این تعداد کم یکیش متعلق به سر آشپز عزیز هست و مابقی هم که همه از رو یک نوشته کپی کردن و وسلام ....
از اونجایی که به ماهی خیلی علاقه دارم دنبال یک فرصت بودم که درست کنم
دستوری که من داشتم از ماهی شیر استفاده شده بود
ولی از اونجایی که اینجا از ماهی های جنوب خبری نیست این بود که از ماهی آزاد استفاده کردم
این خوراک لذیذ یکی دیگه از دستورات قدیمی هست که متاسفانه کم تهیه میشه و من بعد از پیدا کردن این دستور رو گوشیم سراغش رو از نت هم گرفتم تا شاید بتونم اطلاعات بیشتری بدست بیارم , اما دیدم کمتر کسی این خوراک رو تهیه کرده
و از این تعداد کم یکیش متعلق به سر آشپز عزیز هست و مابقی هم که همه از رو یک نوشته کپی کردن و وسلام ....
از اونجایی که به ماهی خیلی علاقه دارم دنبال یک فرصت بودم که درست کنم
دستوری که من داشتم از ماهی شیر استفاده شده بود
ولی از اونجایی که اینجا از ماهی های جنوب خبری نیست این بود که از ماهی آزاد استفاده کردم
طرز تهیه اش هم خیلی آسونه
ابتدا ماهی رو که مقدارش رو میزارم به عهده خودتون به مکعبهای تقریبا کوچیک ببرید
همونجور که گفتم من از ماهی سالمون یا همون ماهی آزاد یا به قول آلمانی ها لاکس استفاده کردم :)
مقداری ارد رو با نمک و فلفل , زردچوبه , پودر سیر و کمی هم ادویه تندوری مخلوط کردم و ماهی ها رو بعد از خشک کردن داخل همون مخلوط ارد زدم و سرخ کردم
ماهی سرخ کرده رو کنار گذاشتم و داخل همون ظرف مقداری کره با روغن مایع مخلوط کردم و ١ عدد پیاز رو توش تفت دادم , مقداری زردچوبه زدم و ٢ عدد گوجه رو توش خرد کردم و هم زدم اواخر کار ٢ قاشق سر خالی رب گوجه و چند عدد حبه سیر رنده شده اضافه کردم و همینجور مقداری فلفل قرمز و به تفت دادن ادامه دادم و مقدار کمی آب همراه با آب نصف لیمو اضافه کردم و گذاشتم تا سس قوام بیاد
* اینکه از چه مقدار فلفل و ترشی استفاده میکنید میل شخصی خودتون هست ولی اصل این خوراک مثل غذاهای جنوبی دیگه باید تند باشه
* بعضی ها بجای لیمو از تمر هندی استفاده میکنن که در واقع دستور من هم با تمر هندی بود
بعد از اینکه سس قوام پیدا کرد داخل ظرف مورد نظر سرو کنید و تیکه های ماهی رو داخلش قرار بدید
میتونید در خاتمه مقداری جعفری یا گیشنیز خرد شده هم روش اضافه کنید
چه رنگ و روئی داره گیلدا جان ، فکر کنم شوهرم این رو ببینه ، فوری دستور پختش رو صادر کنه ، ماهی چند بسته دارم ، تموم شد حتما باید این دستور رو امتحان کنم و دستورات رو زنده نگه داریم ، ممنون از دستور گیلدا جونی :)
AntwortenLöschenمرسی نازنینم , اگه همسرت مثل من و خودت از ماهی خوشش بیاد حتما اینو هم دوست داره
Löschenچون طعم ماهی با اون سس خیلی خوب میشه
پیشاپیش نوش جونتون
به به هر چی با ماهی باشه حتما خوشمزهسسسسسسسسس مثل تمام کارهات بینظیر شده عزیزم مرسی از دستور خوبت
AntwortenLöschenمرسی عزیزم , میدونم که میدونی من ماهی دوست دارم :)))))))))
Löschenبه به اصلا هر چی با ماهی درست بشه خوشمزهسسسسسسس مرسی گیلدا جون از این دستور خوشمزه و ساده از اون دستورایی که حتما باید امتحان بشه ممنون
AntwortenLöschenمن هم از توجهت ممنونم گلم
Löschenاره دیگه تو هم مثل من ماهی دوستی :)))))))
به به ماهی ! منم خیلی ماهی دوست دارم و همیشه با دیدن یه دستور جدید از ماهی خوشحال می شم .دستتون درد نکنه گیلدا جون که دستور این غذا های سنتی فراموش شده رو می زارید نوش جونتون باشه
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون
AntwortenLöschenبه نظر من هر کی که به ماهی علاقه داشته باشه کلی سلامتیش رو مدیونش هست
من که از خوردنش سیر نمیشم
گیلدای عزیز نوشته هات و دستور غذا هات به آدم انرژی میده
AntwortenLöschenممنونم
شاد و سلامت باشید
ممنونم از لطف و حسن نظرتون
AntwortenLöschenخوشحالم که مورد استفاده دوستان قرار میگیره
کاش نامتون رو یادداشت میکردید :)