آش بلغور و کرفس
این آش رو از این دستور الهام گرفتم و اینبار سعی کردم چند مورد رو که خودم دوست دارم بهش اضافه کنم
یکی از اون چیزهای که فکر میکردم این اش رو لذیذ تر کنه وجود کرفس بود
چون از ریشه یا ساقه کرفس اصولا تو سوپهام استفاده میکنم , این بود که انبار تصمیم گرفتم تو آش امتحانش کنم
تغییر بعدی که دادم تو سبزش بود , که سعی کردم از چیزی غیر از نعنا استفاده کنم
اجازه بدید بریم سر اصل مطلب
مواد لازم :
گوجه فرنگی ٢ تا ٣ عدد
بلغور ١ استکان که جلوتر خیس کرده باشید
سبزی اسفناج و گیشنیز که من از مقداری والک هم استفاده کردم ( به میزان احساس خودتون )
کرفس خرد شده ٢ استکان
پیاز داغ فراوان فراوان
آبغوره یا غوره یا آب لیمو به میزان لازم
نخود و لوبیا قرمز از هر کدام ٢ استکان پخته
نمک , فلفل , زردچوبه
نعنا داغ و سیر داغ برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا پیازها رو خرد کنید و تفت بدید مقداری رو برای تزئین کنار بزارید و به باقی اون گوجه های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه
حالا بلغور خیس شده رو همراه با کرفس و غوره اضافه کنید همراه با مقداری آب بزارید تا کم کم جوش بزنه و جا بیوفته
بلغور بعد از جوش زدن احتیاج به آب بیشتری داره , پس مواظب باشید
اواخر پخت سبزیها رو همراه با حبوبات پخته شده اضافه کنید و بزارید باز کمی جوش بزنه و بعد از اون دیگه میتونید اونو با مواد باقی مانده تزئین کنید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
به به چه اشی
AntwortenLöschenاینجا یه کمی هوا خنکتر شده و اش و سوپ حسابی می چسبه
نوش جونتون و دستتون درد نکنه عزیزم
اون ظرفهای خوشگلتون رو به ما قرض می دی ما هم 4 تا عکس بندازیم برای غذاهامون؟ :)
چه عجب این هوای شما کمی رو به خنکی رفت بالاخره :))))))
Löschenشادی جون همش مال خود خودت , با اون فنجونها طاق میزنم :)))
با وجود کرفس حدس میزنم چقدر باب دندون منه، به به ، حتما امتحانش میکنم ، دستت درد نکنه ، ظرفات هم بسیور بسیور زیباست :))
AntwortenLöschenفدات شم عزیزم , من هم از طعم کرفس خیلی خوشم میاد
Löschenاز دید من خودش به تنهایی جای ی ادویه عمل میکنه :**
به به ،عجب آشی ، چه تزئین زیبایی و چه ظرف های نازی !
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه گیلدا جون ،نوش جونتون باشه
من تا به حال آشی که کرفس توش باشه نخورم ، خوشمزه باید باشه .ممنون عزیزم
فدات شم ارغوان جون مرسی عزیزم
AntwortenLöschenامتحان کن خیلی لذیذ بود , من هم همش میخواستم امتحان کنم ولی وقت نبود :)))
قبلا یه آشی به اسم آش آبغوره خورده بودم یه جورایی مثل این آش ب.د وای با وجود کرفسو بلغورو گوجه به به میتونم حدس بزنم چقدر خوشمزهسسسسسسسسسسسسس همه اینا کنار گیلدا جون یعنی عاشقققققققققققق عکاسی دکورای خوشگلت و عاشق این بشقابات شدم خیلی عالیه همه چیز مرسی دوست هنرمندم
AntwortenLöschengilda
Löschenum 09:18
مرسی عزیزم , قابل شما رو نداره گلم , حالا دیگرون که دورن شما که نزدیک هستی تشریف بیار تا با همین ظرفها پذیرایی کنم ازتون نازنین <3 س
salam Gilda jan , merci az dastoor in ash , mesl hamishe aali
AntwortenLöschenye soal dashtam Vase in meghdar mavad ke gofti taghriban cheghadr esfenaj ve geshniz estefadeh kardi?? Fariba
مرسی فریبای عزیز
Löschenمن برای این مقدار حدود نصف لیوان گشنیز خرد شده و ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم هم اسفناج استفاده کردم
البته احتیاج نیست دقیق کار کنید
ميشه لطفا بگين والك چيه؟
AntwortenLöschenميشه لطفا بگين والك چيه؟
AntwortenLöschenفریبا جون والک یک سبزی فصلی هست که تو بهار در میاد و تقریبا طعم سیر رو داره
Löschenاگه تو قسمت پلو برید تو والک پلو میتونید عکسش رو ببینید
:)
وای که چه چینی خوشگلی. حتمن باید آلمانی باشه. خیلییییی خوشگله. قلبم داره از جاش کنده میشه واسش
AntwortenLöschenمالی جان اصلا قابل شما رو نداره , این چینی ها آلمانی نیست , چون اونهایی که آلمان میزنه خیلی گرون هستن و من توانایی خرید اونها رو ندارم :)))))))
AntwortenLöschenمتاسفانه پشتش هم نوشته نشده که مال کجا هست