خارج کردن استخوان ماهی قزل آلا
وقتی لوبیا پلو شیرازی رو تهیه کردم , دوست داشتم که با ماهی باشه این بود که تصمیمم رو ماهی قزل آلا بود
که فکر کردم استخونهاش رو مثل اون چیزی که تو نت نشون داده در بیارم
ماهی قزل آلا بسیار خوشخوراکه ولی همیشه استخوانهای ریزش همه رو از خودش دور میکنه
من یک بار دیگه سعی کردم این روشی که از نت دیدم رو انجام بدم ولی همچین جالب نشد
اینبار کمی هم از روشهای آلمانی Fisch filetieren کمک گرفتم و در مجموع تونستم ی ماهی بدون استخوان و لذیذی داشته باشم
تا اونجا که امکان داشت از موارد عکس گرفتم تا اگه مایل بودید بتونید ازش استفاده کنید
و چون دستم به کار با ماهی بود نتونستم با دوربین بزرگم انجام بدم و همه رو با موبایل گرفتم
و اما روش کار :
ماهی که بهتره تازه باشه و قبلا هم اینجا تازه بودن ماهی ها ر و براتون توضیح دادم .... خوب بشورید
برای اینکه هنگام کار از دستتون فرار نکنه زیرش یک تیکه روزنامه یا دستمال آشپزخانه بزارید
باقی کار رو رو عکسها میگم که بهتر متوجه شید
اول از همه به یک چاقوی تیز و نوک باریک احتیاج دارید که به راحتی بتونید زیر استخوانهای دنده مانند فرو کنید و این کار رو از ستون مهره شروع کنید و به طرف بیرون به آرامی بکشونید ( ٢ عکس بالا )
و بعد از آزاد کردن هر ٢ طرف مجدد هر ٢ سمت رو با چاقو تا آخر قسمت دم از استخوان جدا کنید ( عکس پایین سمت راست )
حالا ماهی رو برگردونید و از سمت بالا با انگشت های دستتون به ستون فقرات فشار بدید , اینکار رو تا آخر و به سمت دم ماهی انجام بدید
دوباره ماهی رو برگردونید و میبینید که استخوانها به راحتی از گوشت جدا شده , اینجا به یک قیچی مخصوص احتیاج دارید که قسمت آخر دم رو از تنه جدا کنید ( عکس سمت چپ بالا )
بعد از جدا شدن دم از بدن استخوان رو به سمت بالا و سر ماهی بکشید ( عکس وسط بالا )
اگه خوب به مهرها فشار آورده باشید تمامی استخوانها به راحتی جدا میشه ( عکس سمت راست بالا )
امکان داره که استخوانهای ریزی قسمت فیله جا مونده باشه که اگه با انگشت روش بکشید مشخص میشه , میتونید اونها رو با راحتی با موچین جدا کنید و بیرون بکشید ( عکس پایین )
اینجا دیگه ماهی شما کاملا بدون استخوان هست و به راحتی میتونید سرخش کنید و میل کنید :)
گیلدا
چقدر کاربردی بود این پست ممنون گیلدا جون
AntwortenLöschenتو خونه ما همه به خاطر تیغ ماهی از خوردنش فرار میکنن
به نظرت میشه همین روش رو برای ماهی سفید هم اجرا کرد؟
مرسی عزیزم
Löschenمتاسفانه نه , چون ماهی سفید لابلای گوشتش هم خار داره
ینج هم ماهی های بزرگ مثل ماهی آزاد رو جور دیگه فیله میکنن , که متاسفانه اون هم به کار ماهی سفید نمیاد
Cheghadr aliiiii mersi AZ in poste khubettt azizammmm
AntwortenLöschenفدای شما اعظم جون ;)
Löschenخیلی ممنون گیلدا جون از این پست بسیار کاربردی ، دست گلتون درد نکنه
AntwortenLöschenقربونت ارغوان جون , مرسی از توجهت :*
Löschenچه عالی گیلدا جان ، البته اینجا ما معمولا میدیم خودشون تیغش رو درمیارن ، اما بسیار نکات خوبی رو گفتی ، ممنون
AntwortenLöschenمرسی گلی , البته این روش واسه ماهی که به این صورت ظریف باشه مناسبه
AntwortenLöschenچون ماهی های جنوب ایران یا اونجا که شما هستید اصولا استخوانهای محکمی دارن
سلام گیلدای عزیزم. آفرین به شما و این آموزش های خوبتون.
AntwortenLöschenبرات یک دنیا شادی و سلامتی ارزو می کنم عیدت مبارک
آپم.
مرسی نگین نازنین , پاینده باشی عزیزم
AntwortenLöschenسلام من یکی از خوانندگان همیشگی و البته خاموشتون هستم که از کارها و دستورات خوبتون همیشه استفاده میکنم دستتون درد نکنه برای همه زحماتی که می کشید شاد باشید
AntwortenLöschenمرسی از لطفت دوست عزیز
Löschenهم بابت وقتی که در مورد مطالب میزارید و هم واسه کامنتتون
کاش نامتون رو یادداشت میکردید :)
گیلدای عزیزم عید قدیر رو بهت تبریک می گم گلم. بهترین ها برای تو و عزیزانت
AntwortenLöschenمرسی نگین جون بر شما هم مبارک باشه
AntwortenLöschen