انار پلو
مدتهاست که میخواستم این پلو رو تهیه کنم ، ولی پارسال آنقدر تنبلی کردم که دیگه فصل انار تمام شد و دیگه وقت به این یکی رسپت نرسید :)
بعضی از دوستان معتقد هستند که این پلو با توجه به محتویاتش از ساوه اومده ، ولی خود من هم مایلم بدونم که مال کدوم یکی از شهرهای کشورمون هست
قبلا براتون با انار چیزهای دیگه پست کرده بودم ، مثل آش انار
یا واسه دوستانی که به خوراکهای شمالی آشنایی ندارند ، باید بگم که زیتون پرورده و کال کباب هم با همین دانه های انار بسیار لذیذ میشه
طبعتا هر چی دانه های انار ترشتر و قرمزتر باشه ، کارتون زیباتر و لذیذتر خواهد بود
به جز گزینه های بالا بهتون پخت این پلو رو هم پیشنهاد میکنم ، چون هم زیبا واسه سفره های مهمانیتون هست و هم لذیذ
مواد لازم :
برنج آبکش برای ٣ نفر
روغن حیوانی یا کره ٢ قاشق
پیاز ١ عدد بزرگ
زعفران دم کرده
انار قرمز ١ عدد بزرگ
ران مرغ به تعداد نفرات
سیر ٢ حبه
خلال پسته ، مقداری
نمک ، فلفل ،زردچوبه
طرز تهیه :
ران مرغ رو با کمی از پیاز میزاریم تا بپزه بهتره که نیم پز باشه ، اگه دوست داشتید میتونید کمی رب هم اضافه کنید ، بعد از اون سرخش کنید به کنار بزارید
داخل تابه پیازها رو خرد کنید و با روغن حیوانی یا کره تفت بدید سیر له شده و انار دانه شده رو به پیازها اضافه کنید همراه با ادویه ( کمی از انار رو برای روی برنج نگاه دارید )
مرغها رو درون همین مواد بزارید و شعله رو کم کنید و بزارید با درب بسته کمی آب بندازه
از اینجا به بعد ٢ تا انتخاب دارید
هم میتونید از مواد لابلای پلو با زعفران دم کرده بکشید ، یا اینکه فقط زعفران دم کرده رو به برنج اضافه کنید و موقع سرو برنج از مواد روی اون بکشید
من مواد رو لابلای برنج دادم ولی مرغ رو روی برنج استفاده کرده
در آخر موقع سرو کردن ، باقی اناردونه ها رو همراه با مقداری پسته روی برنج بکشید و میل کنید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
گیلدا جون چه کردییییییییییییی وای چه رنگی چه بوییی عالی شده عزیزمممممم عاشقتم با این دستورات عالی و تکت نوش جونتون عزیزممممممممممم
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، حتما درست کن ، میدونم خوشت میاد عزیزم <3
Löschenگیلدای عزیزم واقعا محشره دستتون درد نکنه خیلی عالی و زیباست یقینا طعم اون به اندازه زیبائی اش حتما هست ...نوش جونتون باشه ♥ ♥ ♥
AntwortenLöschenمرسی صفا جون ، جای شما و دیگر دوست خالی عزیزم ، ممنون از توجهت <3
Löschenدوستان به جای ما ....نوش جون همتون باشه ♥
Löschen<3 <3
Löschenmmmm aaaallliiiiiieee, hatman dorost mikonam
AntwortenLöschenسلام فیروزه جون ، دلم برات تنگیده بود عزیزم ، کم پیدایی خانومی ؟؟
Löschenمرسی از لطفت نازنین
چقدر چشم نوازه گیلدا جان ، تا حالا نخوردم ، یه سوال : دونه های انار زیر دندون نمیاد ؟ مرسی از دستور :)
AntwortenLöschenمرسی رزی جون ، چرا عزیزم ، ولی چیز عجیبی نبود
Löschenواسه من مثل خلال بدم و پسته بود
رنگشوووووووووووببین
AntwortenLöschenهی واای من گیدا جون نقاشیه ؟ تابلو نقاشیه؟
قربونت برم لیلا جون ، جات خالی عزیزم <3
Löschenوای که چقدر زیباست ،چه ترکیب رنگ قشنگی داره .دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، امیدوارم تهیه کنی و ازش لذت ببری <3
Löschenche kardi Gildiiiiii che khoshgele in polo, dastet dard nakoneh, rasti manam soale Roz jun ro daram :)
AntwortenLöschenمرسی هما جون ، من تو پولوهای مجلسی از اجل پلو خیلی خوشم میومد ، ولی الان این هم به اندازه اون برام جالب توجه و لذیذ بود
AntwortenLöschenراستش به نظر من دانه های انار هم مثل خلال بادام و پسته زیر دندون حس میشه <3
وای ی ی ی ی .. این عالیه گیلدا جون
AntwortenLöschenمرسی
راستی گفته بودم که تو مملکت ما آلبالو پیدا نمیشه
گفتی بگرد
:-)
پیداش کردم
البته فصلش تموم شده
و خیلی شناخته شده نیست
آخرای بهار فصلشه و اوایل تابستون
بش میگن گیلاس ترش
یه کمی درشت تر از آلبالوی خودمون
و نه به اون ترشی
یکی از دوستاااام باغش روکشف کرده
یعنی سال دیگه یه گونی میرم ازش میخرم م م م م م
ها ها ، دیدی عزیزم ، بهت گفتم که جوینده یابنده هست
AntwortenLöschenچون همین مشکل رو من هم اینجا داشتم ، و جالب اینکه اونجا هم مل آلمانی ها به نام گیلاس ترش میشناسند
پس منتظر دستورات جدیدت خواهم ماند