کیک باقلوا



باز هم کیک :)) این روزها خودمو خفه کردم با کیک
خب خوشمزه هست ، چه کنم ؟؟ :))
این کیک باقلواست که براتون میزارم ، خیلی خوشمزه شده بود . به خصوص  با اون شربتی که بار آخربا شیرینی یونانی ،  دستورش رو براتون گذاشته بودم
و اما خود کیک ...

مواد لازم :
آرد ۲۱۵ گرم
پودر بادام ۲۱۵ گرم
پیکینگ پادر۲ قاشق چای خوری
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۲۰۰ میل
مقداری رنده پوست لیمو
کره ۵۰ گرم
نمک ، مقداری
برای روی کیک ، میتونید مخلوطی از گردو و دارچین و هل که آسیاب شده استفاده کنید یا پسته

طرز تهیه :
اول از همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
سپس سفیده رو بزنید تا کاملا سفت شه و زردها رو با کره و شکر و پوست لیمو میزنیم تا یک دست و پوک شه
سپس شیر رو به مواد خودتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ...سپس مواد خشک رو کم کم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شه ، و در آخر سفیده رو اضافه کنید
در این مرحله کیک رو به صورت دورانی بهم بزنید تا خوب مواد قبلی با  سفیده مخلوط شه
سپس در قالب مورد نظرتون بریزید ، سعی کنید که قالبتون گود نباشه ، چون این کیک مثل کیکهای معمولی نیست
کیکتون رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت نیم ساعت و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید
کیکتون رو به صورت دلخواه برش بدیدی و در همان صورت شربت رو اول اضافه کنید و سپس از قالب در آورده و تزیین کنید 



* دقت کنید که شربت گرم رو باید روی کیک سرد بریزید
نوش جان ، گیلدا 










Kommentare

  1. گیلدا جون عیدتون مبارک سالی پر از شادی و سلامتی در کنار خوانوادتون آرزو می کنم.

    AntwortenLöschen
  2. مرسی مریم نازنین ، سال نوی شما هم مبارک باشه
    به امید سالی پر برکت ، و پر از شادی برای شما و خانواده :)

    AntwortenLöschen
  3. گیلدایی کارات حرف ندارن کیف میکنم میام وبلاگت

    AntwortenLöschen
  4. عزیزم م م م م دلم برای خودت و کامنت هات تنگیده بود نازنین
    از خودت یاد گرفتم دیگه :)
    مرسی گلکم

    AntwortenLöschen
  5. Mahshari Gilda junam bussss

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم نازنینم م م م
      مرسی گلی ی ی

      Löschen
  6. ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻡ اﻳﻦ ﻛﻴﻚ ﺭﻭ, اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ﺗﻮﻱ ﺧﻮﻧﻪ ﺣﺪﻭﺩ 60 ﮔﺮﻡ ﻧﺎﺭﮔﻴﻞ ﺭﻳﺨﺘﻢ ﻣﺎﺑﻘﻲ ﺭﻭ ﺑﺠﺎﻱ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﺁﺭﺩ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﺑﻨﻆﺮﻡ ﻛﺎﺭ اﺷﺘﺒﺎﻫﻲ ﻛﺮﺩﻡ ﭼﻮﻥ ﻛﻴﻜﻢ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﺷﺪ, ﺑﺮاﻱ ﺗﺠﺮﺑﻪ اﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﺪ ﻧﺒﻮﺩ ﺩﻓﻌﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺑﺎﺩﻭﻡ ﻭﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ, ﻋﻜﺴﺶ ﺭﻭ ﺗﻮﻱ ﻓﻴﺴﺒﻮﻙ ﻣﻴﺰاﺭﻡ, ﻛﻪ ﻣﻨﺪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻴﺪ ﺑﻨﺎﻡ MaryMaryam. اﻟﺒﺘﻪ اﻻﻥ اﺳﻢ. و ﻓﺎﻣﻴﻠﻢ ﺭﻭ ﮔﺬاﺷﺘﻢ. ﻣﺮﺳﻲ اﺯﺗﻮﻥ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی جان مریم جون , شما هستین ^_^
      عزیزم , دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی , این کیک چون با شربت آغشته میشه زوویزو سنگین میشه , اینه که تا اونجا که امکان داره باید با چیزی غیر از ارد کار شه
      به هر حال نوش جونتون باشه عزیزم , در عوض تجربه کسب کردی ^_^

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts