کیک شطرنجی
این کیک تولد پسرم بود که مدتی قبل ۱۸ سالش شد
آخ که چه زود گذشت و ما هم دیگه پیر شدیم م م م :))
این کیک شطرنجی رو خیلی وقت بود که میخواستم درستش کنم ، و با توجه به اینکه کار دستیش زیاده بهترین زمان واسه تولد پسرم بود
ترجیح دادم که برای سر هم کردن این کیک از ، کیکهای پخته شده و آماده بیرون استفاده کنم که برای این کار به ۲ رنگ متضاد احتیاج دارید
ولی اگه کیک آماده در دسترس نداشتید میتونید خودتون کیک اسفنجی ساده رو بپزید ، البته در ۲ رنگ
هر کدوم از رنگها رو به ۳ طبقه کاملا مساوی و افقی تقسیم کنید
من ۳ قالب کوچیک تا بزرگ برای این کیک در نظر گرفتم ( اون هم چه قالبهایی :))))
*بهترین کار اینه که عکسها رو نگاه کنید تا ببینید به چه صورت اونها رو تقسیم کردم
آخ که چه زود گذشت و ما هم دیگه پیر شدیم م م م :))
این کیک شطرنجی رو خیلی وقت بود که میخواستم درستش کنم ، و با توجه به اینکه کار دستیش زیاده بهترین زمان واسه تولد پسرم بود
ترجیح دادم که برای سر هم کردن این کیک از ، کیکهای پخته شده و آماده بیرون استفاده کنم که برای این کار به ۲ رنگ متضاد احتیاج دارید
ولی اگه کیک آماده در دسترس نداشتید میتونید خودتون کیک اسفنجی ساده رو بپزید ، البته در ۲ رنگ
هر کدوم از رنگها رو به ۳ طبقه کاملا مساوی و افقی تقسیم کنید
من ۳ قالب کوچیک تا بزرگ برای این کیک در نظر گرفتم ( اون هم چه قالبهایی :))))
*بهترین کار اینه که عکسها رو نگاه کنید تا ببینید به چه صورت اونها رو تقسیم کردم
همین برشها رو با رنگ تیره هم انجام بدید
از تکه کوچیک دایره شروع میکنیم و روی سینی مورد نظر میچینیم
به عنوان مثال من اول تکه کیک تیره رو ، واست گذاشتم و تیکه سفید رو بعد اون ، و دوباره تیکه تیره ...
به عنوان مثال من اول تکه کیک تیره رو ، واست گذاشتم و تیکه سفید رو بعد اون ، و دوباره تیکه تیره ...
بعد از یک دور قرار دادن کیکهای بریده شده ، روی آنها رو با شیره کنسرو آناناس برس کشیدم ، تا کیک نرم باشه
من از یک لایه خامه هم استفاده کردم ، اما خیلی نازک .....این قسمت سلیقه ای هست
دور بعد رو بر عکس دور قبلی کیکهای بریده شده رو روی هم گذاشتم ، یعنی از مرکز کیک با رنگ روشن کار کردم
این کار رو تا چندین مرحله ادامه میدید ، هر چی ارتفاع کیکتون بیشتر باشه ، هنگام برش زیباتره
در خاتمه هم روش رو با خامه پوشاندم و به صورت دلخواه تزئین کردم
نوش جان ، گیلدا
من از یک لایه خامه هم استفاده کردم ، اما خیلی نازک .....این قسمت سلیقه ای هست
دور بعد رو بر عکس دور قبلی کیکهای بریده شده رو روی هم گذاشتم ، یعنی از مرکز کیک با رنگ روشن کار کردم
این کار رو تا چندین مرحله ادامه میدید ، هر چی ارتفاع کیکتون بیشتر باشه ، هنگام برش زیباتره
در خاتمه هم روش رو با خامه پوشاندم و به صورت دلخواه تزئین کردم
نوش جان ، گیلدا
gilda joon kheili ba salighei
AntwortenLöschenman khodam ham webloge ashpazi daram. ba webloge shoma ham taze ashna shodam. kheili dusesh daram bishtar miam sar mizanam az in be bad.
age dus dashtin be webloge man ham sar bezanid :)
خیلی شیک شده. تولد پسرتون مبارک. ماشالله به مامان به این با ذوقی و جوونی. گیلداجون می شه تزیین روی کیک بگین. مرسی
AntwortenLöschenمریم جون ، خوش اومدی عزیزم
AntwortenLöschenخوشحال میشم که نظریات و تجربیات همدیگر رو ، تبادل کنیم
مرسی بابت حسن نظر و لطفت عزیزم
ماه نازنین : کامنت شما نظر لطفتون نسبت به منه ،ممنونم :)
ماه عزیز ، همونجور که دیدی ، یادم رفت جواب شما رو بدم :))
AntwortenLöschenعزیزم واسه روی کیک ، بعد از این که کیک رو با خامه پوشاندم ، توست یک کاغذ محکم ، یک شاولون شطرنجی درست کردم
بدین صورت که مثل صفحه شطرنج یکی در میان با یک وسیله تیز خالی کردم ، و با دقت روی کیک گذاشتم و پودر کاکائو رو روش پاچیدم
امیدوارم که خوب تونسته باشم توضیح بدم
سپاس گیلدا جون خیلی عالی توضیح دادین.ماشالله به این همه حوصله
AntwortenLöschenگــــــــــــــــــــیلدا جوون محشر شده خیلی با سلیقه درستش کردی
AntwortenLöschenمن یک بار درست کردم اونقدر بد برش زدم که روم نشد بزارمش تو وبلاک :))
:))))))) مرسی عزیزم
AntwortenLöschenشاید چاقوت تیز نبوده ، یا خیس نبوده
من هم برش اولم خوب نشود ، ولی بعد که این ۲ کار رو کردم ، خوب شد
*** عالی شده گیلدا جووون دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی لاله عزیزم ، لطف داری گلم :)
AntwortenLöschenسلام گیلدا جون
AntwortenLöschenانقدر شما باسلیقه اید که وقتی صفحه شما رو باز میکنم بیرون رفتنم با خداس !!!!!و لااقل یک 2 ساعتی بین دستپخت های خوشگل شما میچرخم .... خیلی سلامت و سرزنده مثل همیشه امیدوارم 100 سال دستور پخت بگذارید .
مرجان نازنین ، خیلی ممنون از لطفت عزیزم :)
AntwortenLöschenنظر لطف شما دوستان نسبت به من آنقدر زیاده که نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
موفق باشی گلم
سلام عزیزم ، من از طریق فیس بوک و سفره جنوبی با وبلاگتون آشنا شدم .مرسی از این کیک قشنگتون ، مطمئنم مزه ا ش هم خوشمزه است مثل ظاهر قشنگش،
AntwortenLöschenمن یک سوال داشتم از چه خامه ای استفاده کردید واسه این کیک ( یا کلا کیکای تولد ) و به اون چی اضافه کردید ؟ اگه امکانش هست به آلمانی مواد خامه یا اسمی که داره ( چه خامهای ) واسه من بگید ، ممنون میشم ، من اینجا همیشه مشکل داشتم که چطوری خامه واسه کیک تولد رو درست و آماده کنم.
شرمنده بابت مزاحمت، موفق باشید و مرسی از وبلاگ خوبتون
Fariba
سلام فریبا جان ، و مرسی از بازدیدت و اظهار نظرت
AntwortenLöschenعزیزم ، برای زدن خامه چند چیز مهم هست ، اینکه از کجا تهیه میشه مهم نیست
اول اینکه خامه باید از ٣٠% به بالا باشه ، من اوصولا خامه رو از رئال یا لیدل میخرم
و نکته دیگه اینکه میتونید از پودر خامه که با نام sahnesteif در همه فروشگاهها در دسترس هست استفاده کنید
میتونید نگاهی هم به قسمت شیرینی ها و شیرینی خامه ای بندازید که نکات مهم در مورد زدن خامه رو توضیح دادم
ممنون از راهنمایی و پاسخ گیلدا جان ، موفق باشی عزیزم
LöschenFariba
خواهش میکنم عزیزم ، ممنون :)
Löschenkheyli ba khodam kalanjar raftam bedoonam che ramz o razi dare in cake !!! ahsant be in honar
AntwortenLöschenها ها ، آتی جان من رمزش رو براتون باز کردم :)))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم از لطفت
Man ye soali dashtamdar kol mishe 6 tabaghe,?? Chon shoma neveshtid har keik ra 3 bar boresh bedid' man dorost motovajevshodam
AntwortenLöschenدوست عزیز من نوشتم که این کیکها آماده بود خریدم ، و تو هر بسته آماده اینجا ٤ لایه برش زده از این کیکها داره
Löschenالان هم به عکس اولی اگه دقت کنید ٥ طبقه هست ، اینکه چند طبقه دوست دارید این کیک باشه ، میل شخصی خودتون هست
ولی هر چی بیشتر باشه زیباتر میشه
و منظور من از ٣ برش ، تو هر تیکه از کیک بود ، که تو عکسهای ٢ ، ٣ ، ٤ میبینید که ٣ برش گرد متفاوت روی یک برش بزرگ کیک زده شده :)
امیدوارم که منظور منو متوجه شده باشید
Keike digehy be joz esfanji hast ke beshe bahash in tazin ro kard??
AntwortenLöschenمن این کیک رو بهتر میدونم چون کیک اسفنجی واسه برش نازک دادن مناسب هست ، و لایه های این کیک باید نازک باشه
AntwortenLöschenشاید مواد کیک رنگین کمان هم خوب باشه ، ولی گارانتی نمیدم که خوب در بیاد :))
سلام دوست هنرمندم. این دستورو که دیدم به خودم گفتم واسه یه مناسبت خیلی خاص باید درستش کنم. الان وقتشه. :)
AntwortenLöschenمیشه لطفا بهم بگید تو آلمان از کجا این کیک اولیه را خریدید؟ اگر چه مدتیه اینجام اما هنوزخیلی جا نیوفتادم. شاید چون زبونشونو نمیدونم.
ممنون از لطف شما
هدی
سلام هدی جان ،
AntwortenLöschenاول از همه ممنونم واسه این همه لطفت ، و دوم اینکه من ببخش که دیر جواب دادم ، چون این روزها مهمان دارم و سرم کلی شلوغ بود
عزیزم ، من این کیکها رو به صورت آماده از Real خریدم ، ولی باید فروشگاهی بزرگ دیگه مثل Rewe و ...... هم داشته باشند
ممنون از جوابتون :)
Löschenهدی
:)
Löschensalam gilda jun,man emruz be tor etefaqi ba weblag shoma ashna shodam,
AntwortenLöschenwaqean lezat bordam az in hame honar va saliqe.
etefaqan manam vase tawalod az in keykhaye amade migiram az Kaufland vali 3 laye hastan . REAL ya REWE keyke 4 laye ham daran?
ba ejaze chand ta az rezept hatun ro emtehan mikonam. merci LEILA
سلام دوست ناشناس و خوش آمدید به وبلاگ من :)
Löschenراستش در مورد سوالتون اطلاعات ندارم و خود من اصولا ٣ لایه خریدم
امیدوارم که دستورات به کارتون بیاد