سیب زمینی تنوری ، همراه با میگوی سوخاری



این هم یک سالاد لذیذ دیگه که میتونه خوب سیرتون کنه :)))
این سالاد همونجور که میبینید ، سیبزمینی تنوری ، همراه با میگوی سوخاری هست
واسه بعضی ها شاید جنبه سالاد نداشته باشه ، ولی معمولا تو آلمان سالاد حرف اول رو میزنه و بیشتر رستورانها سالادهای رو        عرضه میکنند که میشه به عنوان ١ وعده غذایی کامل به حساب بیاد
اجازه بدید ، طرز تهیه رو براتون  بگم

مواد لازم این سالاد رو براتون میگم ، و مقادیر رو به عهده خودتون میذارم
سیب زمینی + کوارک ، یا ماست چکیده + میگو + کورن فلکس + تخم مرغ + آرد + نمک ، فلفل + مقداری کره + کرفس یا جفری خرد شده + کاهو

اول از سیبزمینی شروع  میکنیم ، این پخت  سیب زمینها تو آلمان خیلی طرفدار داره و میشه بگید که در تمام رستورانها میتونید پیدا کنید ، بسیار رژیمی هم هست
سیبزمینی های بزرگی رو انتخاب کرده و پوستشون رو خوب تمیز کنید با بذارید با کمی نمک بپزه ، دقت کنید که له نشه
سپس با کمک کاغذ آلمیونمی ی ظرف مناسب برای سیبزمینی ها درست کنید ، سیبزمینی ها رو به صورت یک خط صاف یا به صورت + برش بدید ، سعی کنید برشها کمی عمیق باشه
داخل برشها مقداری کره بگذارد و به همون صورت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدید



و حالا میگوها ، که طرز کار مثل سوخاری های دیگه هست با این تفاوت که به جای پود سوخاری از کورن فلکس خرد شده استفاده میکنیم
کورن فلکس را داخل یک  نایلون ریخته و با گوشت کوب یا هر چیز دیگه بکوبید 



 تخم مرغ و آرد و نمک  و فلفل برای مواد سوخاری نام برده شده
در آخر هم میگوها رو بعد از طلایی شدن  روی سالاد بذارید و میل کنید ( دقت کنید که میگوها زود رنگ عوض میکنند )
نوش جان ، گیلدا














Kommentare

  1. وای عجب غذای خوشمزه ای باید باشه...

    AntwortenLöschen
  2. مرسی نازنینم ، باید بگم که همینجوره :)))
    من که هر ۲ رو دوست دارم چه میگو چه سیب زمینی تنوری ...جات خالی بود

    AntwortenLöschen
  3. به به رفتم برا نهار بدرستم

    AntwortenLöschen
  4. evaaaa inke salad nist :D

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts