سیب زمینی تنوری ، همراه با میگوی سوخاری
این هم یک سالاد لذیذ دیگه که میتونه خوب سیرتون کنه :)))
این سالاد همونجور که میبینید ، سیبزمینی تنوری ، همراه با میگوی سوخاری هست
واسه بعضی ها شاید جنبه سالاد نداشته باشه ، ولی معمولا تو آلمان سالاد حرف اول رو میزنه و بیشتر رستورانها سالادهای رو عرضه میکنند که میشه به عنوان ١ وعده غذایی کامل به حساب بیاد
اجازه بدید ، طرز تهیه رو براتون بگم
مواد لازم این سالاد رو براتون میگم ، و مقادیر رو به عهده خودتون میذارم
سیب زمینی + کوارک ، یا ماست چکیده + میگو + کورن فلکس + تخم مرغ + آرد + نمک ، فلفل + مقداری کره + کرفس یا جفری خرد شده + کاهو
اول از سیبزمینی شروع میکنیم ، این پخت سیب زمینها تو آلمان خیلی طرفدار داره و میشه بگید که در تمام رستورانها میتونید پیدا کنید ، بسیار رژیمی هم هست
سیبزمینی های بزرگی رو انتخاب کرده و پوستشون رو خوب تمیز کنید با بذارید با کمی نمک بپزه ، دقت کنید که له نشه
سپس با کمک کاغذ آلمیونمی ی ظرف مناسب برای سیبزمینی ها درست کنید ، سیبزمینی ها رو به صورت یک خط صاف یا به صورت + برش بدید ، سعی کنید برشها کمی عمیق باشه
داخل برشها مقداری کره بگذارد و به همون صورت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدید
این سالاد همونجور که میبینید ، سیبزمینی تنوری ، همراه با میگوی سوخاری هست
واسه بعضی ها شاید جنبه سالاد نداشته باشه ، ولی معمولا تو آلمان سالاد حرف اول رو میزنه و بیشتر رستورانها سالادهای رو عرضه میکنند که میشه به عنوان ١ وعده غذایی کامل به حساب بیاد
اجازه بدید ، طرز تهیه رو براتون بگم
مواد لازم این سالاد رو براتون میگم ، و مقادیر رو به عهده خودتون میذارم
سیب زمینی + کوارک ، یا ماست چکیده + میگو + کورن فلکس + تخم مرغ + آرد + نمک ، فلفل + مقداری کره + کرفس یا جفری خرد شده + کاهو
اول از سیبزمینی شروع میکنیم ، این پخت سیب زمینها تو آلمان خیلی طرفدار داره و میشه بگید که در تمام رستورانها میتونید پیدا کنید ، بسیار رژیمی هم هست
سیبزمینی های بزرگی رو انتخاب کرده و پوستشون رو خوب تمیز کنید با بذارید با کمی نمک بپزه ، دقت کنید که له نشه
سپس با کمک کاغذ آلمیونمی ی ظرف مناسب برای سیبزمینی ها درست کنید ، سیبزمینی ها رو به صورت یک خط صاف یا به صورت + برش بدید ، سعی کنید برشها کمی عمیق باشه
داخل برشها مقداری کره بگذارد و به همون صورت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدید
و حالا میگوها ، که طرز کار مثل سوخاری های دیگه هست با این تفاوت که به جای پود سوخاری از کورن فلکس خرد شده استفاده میکنیم
کورن فلکس را داخل یک نایلون ریخته و با گوشت کوب یا هر چیز دیگه بکوبید
تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل برای مواد سوخاری نام برده شده
در آخر هم میگوها رو بعد از طلایی شدن روی سالاد بذارید و میل کنید ( دقت کنید که میگوها زود رنگ عوض میکنند )
نوش جان ، گیلدا
در آخر هم میگوها رو بعد از طلایی شدن روی سالاد بذارید و میل کنید ( دقت کنید که میگوها زود رنگ عوض میکنند )
نوش جان ، گیلدا
وای عجب غذای خوشمزه ای باید باشه...
AntwortenLöschenمرسی نازنینم ، باید بگم که همینجوره :)))
AntwortenLöschenمن که هر ۲ رو دوست دارم چه میگو چه سیب زمینی تنوری ...جات خالی بود
به به رفتم برا نهار بدرستم
AntwortenLöschen:****
AntwortenLöschenevaaaa inke salad nist :D
AntwortenLöschenOOOOOOOOOOOO
AntwortenLöschen:(