نان ترتیلا
یادمه خیلی وقت پیش؛ یکی طرز تهیه نان ترتیلا رو پرسیده بود
من هم چون هنوز درست نکرده بودم ، همش فکر میکردم که باید خیلی سخت باشه ، اما الان میبینم از این آسونتر نمیشه
نان ترتیلا یک نان مکزیکی هست که به رنگهای مختلفی از جمله قرمز یا سبز هم پخته میشه ، و رنگهای مورد نظر رو از سبزیجات تهیه میکنند
نان ترتیلا در اصل با آرد ذرت تهیه میشه ، ولی بعضیها هم با آرد معمولی تهیه میکنند
این نان بسیار لذیذ ، و همینطور قابلیت ماندگاریش زیاده ...به راحتی میتونید ۱ هفته داخل یخچال نگهداری کنید
و خیلی ها هم بعد از این زمان ، نان رو به قطعات کوچیک مثل چیپس بریده و داخل روغن سرخش میکنند و با سس سالسا ی تند میل میکنند
پس همونجور که میبینید ، این نان تا لحظه آخر مصرف میشه :)
و حالا میریم سر پختش
مواد لازم :
آرد سفید ، ۱۶۵ گرم + کمی بیشتر
آرد ذرت زرد ۱۱۰ گرم
آب تقریبا گرم ۲۵۰ میل
روغن زیتون ۳ قاشق
پیکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
کمی نمک
داخل یک ظرف گود ، آردها را الک میکنیم
من هم چون هنوز درست نکرده بودم ، همش فکر میکردم که باید خیلی سخت باشه ، اما الان میبینم از این آسونتر نمیشه
نان ترتیلا یک نان مکزیکی هست که به رنگهای مختلفی از جمله قرمز یا سبز هم پخته میشه ، و رنگهای مورد نظر رو از سبزیجات تهیه میکنند
نان ترتیلا در اصل با آرد ذرت تهیه میشه ، ولی بعضیها هم با آرد معمولی تهیه میکنند
این نان بسیار لذیذ ، و همینطور قابلیت ماندگاریش زیاده ...به راحتی میتونید ۱ هفته داخل یخچال نگهداری کنید
و خیلی ها هم بعد از این زمان ، نان رو به قطعات کوچیک مثل چیپس بریده و داخل روغن سرخش میکنند و با سس سالسا ی تند میل میکنند
پس همونجور که میبینید ، این نان تا لحظه آخر مصرف میشه :)
و حالا میریم سر پختش
مواد لازم :
آرد سفید ، ۱۶۵ گرم + کمی بیشتر
آرد ذرت زرد ۱۱۰ گرم
آب تقریبا گرم ۲۵۰ میل
روغن زیتون ۳ قاشق
پیکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
کمی نمک
داخل یک ظرف گود ، آردها را الک میکنیم
آب را همراه با بقیه مواد اضافه کرده و خمیر را خوب هم میزنیم چیزی حدود ۵ دقیقه با دست خوب ورز بدهید
اگر خمیر چسبندگی داشت کمی آرد سفید اضافه کنید . به حمیر ۱ ساعت استراحت دهید
سپس خمیر را به صورت گلوله های به اندازه نارنگی جدا کنید ، با این مقادیر چیزی حدود ۱۰ عدد نان میتونید داشته باشد
روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را به صورت دایره باز کنید ( کاری که من هیچوقت نمیتونم انجام بدم ؛)))))
تا اونجا که امکان داره خمیر رو نازک کنید ، و درون یک تابه چدنی که بهترین وسیله واسه نان پختن هست ، نانها رو بپزید
اگر از تابه تفلون استفاده میکنید ، باید کمی اونو چرب کنید
اگر از تابه تفلون استفاده میکنید ، باید کمی اونو چرب کنید
خیلی از غذاهای مکزیکی با این نان تهیه میشه ، که سعی میکنم اونها رو بذارم
نوش جان ، گیلدا
نوش جان ، گیلدا
محشره دوست جونم
AntwortenLöschenراستی گیلدا جون میدونستی اگه این خمیر رو نازک باز کنی و برشهای مثلثی کوچیک بدی بهشون و توی روغن سرخ کنی میشه چیپس ترتیلا؟
مرسی لیلا جون ، اره عزیزم اتفاقا اون بالا هم نوشتم
AntwortenLöschenامتحان هم کردم ، خیلی خوشمزه شد :))))
ببخشيد پيکينگ پادر چيه ؟ توي ايران هم هست؟
AntwortenLöschenمیتونید از سپرها بپرسید به شما نشون میداند , بله در ایران هم هست
AntwortenLöschenمن پیغامهای شما رو که چیزی حدود ٧ یا ٨ بار بود گرفتم , ولی باقی رو پاک کردم
پیغامها بعد از تایید من روی صفحه میاد
سلام .....خسته نباشید...
AntwortenLöschen.........میخوام بدونم میشه ازارد ذرت سفید استفاده کرد
سلام .....خسته نباشید...
AntwortenLöschenفرق بین نشاسته ذرت با ارد ذرت چیه؟؟؟؟؟.........میخوام بدونم میشه ازارد ذرت سفید استفاده کرد
سلام دوست ناشناس , ارد ذرت همینجو رکه در عکس هم میبینید درشتر و زردتر هست و بین انگشتها حس میشه
AntwortenLöschenولی نشاسته خیل ی لطیفه و اصولا مثل ارد و حتی لطیفتر از اون میمونه و وقتی بین انگشتها فشار میدید نمیتونید به راحتی حسش کنید , رنگش هم سفیده
بهتره که از ارد ذرت استفاده شه