field سالاد همراه با Jakobsmuschel
این هم field سالاد همراه با Jakobsmuschel
گوشتهای صدف دریایی رو طبق دستور قبلی که گفتم ، با کره و مقداری سیر سرخ میکنید
و همراه با هر نوع برگ سالاد و گوجه و همینجور کمی روغن زیتون و فلفل سیاه میل کنید
نوش جان ، گیلدا
گوشتهای صدف دریایی رو طبق دستور قبلی که گفتم ، با کره و مقداری سیر سرخ میکنید
و همراه با هر نوع برگ سالاد و گوجه و همینجور کمی روغن زیتون و فلفل سیاه میل کنید
نوش جان ، گیلدا
اینجا میتونید طرز پخت این گوشت دریایی رو ببینید
http://gole-sofreh.blogspot.com/2011/12/jakobsmuschel.html
kheyli zibast gilda jon , migam be nazaret sadaf dard dare? age nadare bokhoramesh ?:)
AntwortenLöschenمرسی گلم
AntwortenLöschenنه بابا ، صدف جزو نرم تنان هست ، دارد حالش نیست که
با خیال راحت بخور :))