Jakobsmuschel همراه با بلغور
این گوشت یک نوع گوش ماهی هست
جالب این که بدونید با این گوشت گرون ، مانور زیادی تو پخت و پز نمیشه داد
ولی پیشنهاد میکنم به همین روش ساده ، اونهای که میتونند ...امتحانش کنند
Jakobsmuschel همراه با بلغور
مواد لازم
مقداری گوشت ، گوش ماهی
چند حبه سیر
فلفل ، نمک
مقداری کره
معمولا یک تکه گوشت اضافه کنار این گوشت بصورت جداگانه آویزون هست که خیلیها اونو جدا میکنند ، چون کمی سفته ، ولی من زیاد اهمیت نمیدم :)
جالب این که بدونید با این گوشت گرون ، مانور زیادی تو پخت و پز نمیشه داد
ولی پیشنهاد میکنم به همین روش ساده ، اونهای که میتونند ...امتحانش کنند
Jakobsmuschel همراه با بلغور
مواد لازم
مقداری گوشت ، گوش ماهی
چند حبه سیر
فلفل ، نمک
مقداری کره
معمولا یک تکه گوشت اضافه کنار این گوشت بصورت جداگانه آویزون هست که خیلیها اونو جدا میکنند ، چون کمی سفته ، ولی من زیاد اهمیت نمیدم :)
واسه این مرحله باید گوشتها رو شسته و با دستمال آشپزخانه خشکش کنید
داخل تابه قالب کره را انداخته و همراه با ۱ قاشق روغن معمولی مایح بزارید تا داغ شه ، و حبهای سیر را کمی با دست فشار داده تا له شوند و همانجور با پوست داخل روغن بندازید
سپس حرارت را کم کرده و گوشتها را داخل تابه انداخته و مراتب از روغن اطراف روی گوشتها بریزید
وقتی یک طرف طلایی شد طرف دیگر رو سرخ کنید
آماده کردن بلغور
بلغور رو مثل همیشه ، ساعتی جلوتر خیس کردم ، و مقداری پیازچه رو تفت دادم و بهش ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده اضافه کردم
دوباره کمی تفت دادم و بلغور را همراه با آب و کمی پودر سوپ مخلوط کردم تا بپزه
و حالا سوس رنگی پاپریکا
شما میتونید پاپریکا رو بپزید یا کبابی کنید و پوستش رو جدا کرده و خوب میکس کنید ، میتونید مقداری سیر له شده و روغن زیتون هم بهش اضافه کنید
داخل تابه قالب کره را انداخته و همراه با ۱ قاشق روغن معمولی مایح بزارید تا داغ شه ، و حبهای سیر را کمی با دست فشار داده تا له شوند و همانجور با پوست داخل روغن بندازید
سپس حرارت را کم کرده و گوشتها را داخل تابه انداخته و مراتب از روغن اطراف روی گوشتها بریزید
وقتی یک طرف طلایی شد طرف دیگر رو سرخ کنید
آماده کردن بلغور
بلغور رو مثل همیشه ، ساعتی جلوتر خیس کردم ، و مقداری پیازچه رو تفت دادم و بهش ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده اضافه کردم
دوباره کمی تفت دادم و بلغور را همراه با آب و کمی پودر سوپ مخلوط کردم تا بپزه
و حالا سوس رنگی پاپریکا
شما میتونید پاپریکا رو بپزید یا کبابی کنید و پوستش رو جدا کرده و خوب میکس کنید ، میتونید مقداری سیر له شده و روغن زیتون هم بهش اضافه کنید
از صافی رد کنید و به عنوان سوس استفاده کنید
این غذا در رستورانهای آلمان با قیمت گزافی فرخته میشه
نوش جان ، گیلدا
این غذا در رستورانهای آلمان با قیمت گزافی فرخته میشه
نوش جان ، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen