فیله گوسفند همراه با پاستا
گوشت فیله یکی از لذیذ ترین و خوش خوراکترین قسمت هست
این گوشت بسیار لطیفه و زود هم پخته میشه ، و با توجه به خصوصیاتی که داره خیلی هم گرون هست
فیله گوسفند همراه با پاستا
داستان دستور طبخ پاستا رو که همه میدونید :)
اما واسه فیله ها باید بگم که اونو به قطعات ۱ سانتی بریده و به فلفل و نمک آغشته میکنیم
من دور فیله ها رو با گوشت دودی که مثل سالامی میمونه پیچیدم و با خلال دندان ثابتش کردم
این گوشت بسیار لطیفه و زود هم پخته میشه ، و با توجه به خصوصیاتی که داره خیلی هم گرون هست
فیله گوسفند همراه با پاستا
داستان دستور طبخ پاستا رو که همه میدونید :)
اما واسه فیله ها باید بگم که اونو به قطعات ۱ سانتی بریده و به فلفل و نمک آغشته میکنیم
من دور فیله ها رو با گوشت دودی که مثل سالامی میمونه پیچیدم و با خلال دندان ثابتش کردم
داخل تابه مقداری کره همراه با ۲ قاشق روغن ریخته ، ۲ حبه سیر را با فشار دست له کردم و به همان صورت داخل تابه انداختم
میتونید مقداری برگ رزماری تازه هم بهش اضافه کنید
وقتی که هر ۲ طرفش به آرامی سرخ شد ، به مدت ۱۵ دقیقه داخل فرو قرار دادم
بعد هم میتونید با سس مورد نظرتون میل کنید
نوش جان، گیلدا
میتونید مقداری برگ رزماری تازه هم بهش اضافه کنید
وقتی که هر ۲ طرفش به آرامی سرخ شد ، به مدت ۱۵ دقیقه داخل فرو قرار دادم
بعد هم میتونید با سس مورد نظرتون میل کنید
نوش جان، گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen