نان ژامبون




این  در واقع یک نوع نان هست ، البته خیلی شبیهه به پیتزا شده ولی من دستورش رو از کتابی که مربوط به پخت انواع نان پود پیدا کردم 
به هر حال هرچی بود ، خوشمزه بود :)))

نان ژامبون 
مواد لازم 
ارد ۵۰۰ گرم 
حیفه خشک ، ۲ قاشق غذا خوری 
گوجه ۲ عدد
مقداری آویشن خشک
کمی نمک 
روغن زیتون ۴ قاشق 
رب گوجه ۴ قاشق 
ژامبون ۳۰۰ گرم 
مقداری زیتون سبز یا سیاه 
کمی پنیر که در حرارت آب شه ، من از پنیر Mozzarella استفاده کردم 
طرز تهیه 
ارد ، حیفه ، نمک را با هم مخلوط میکنیم ، ۲۵۰ گرم آب ولرم و ۲ قاشق روغن زیتون را اضافه کرده و خوب خمیر را ورز میدهم  ، به مدت ۴۵ دقیقه به خمیر استرحت بدهید





سپس خمیر را به صورت مستطیل پهن کنید ، و ابتدا رب گوجه را که با ۲ قاشق روغن زیتون مخلوط کردید روی نان بمالید 
سپس ژامبون ها  را چیده و  گوجه فرنگیهای نگینی شده را که با آویشن مخلوط کردید را اضافه کنید ، زیتونها را نیز اضافه کرده و پنیر را نیز بچینید




سپس خمیر را لول کنید و درون فر به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه قرار دهید
این غذا ۱۲ گرم چربی و دارای ۲۸۰ کالری هست
نوش جان ، گیلدا



Kommentare

  1. cheghadr ziba shodeeeeeee khily bayad khoshmaze bashe

    AntwortenLöschen
  2. راستش پسرم به هوای پیتزا همه رو زد تو رگ :)))

    AntwortenLöschen
  3. salam gilda joon , mamnoon az respthaye ghazaie fogholadatoon
    mishe lotfan begid hife khoshk chie?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      ببخشید ، من گاهی اوقات از همون جملات آلمانی به فارسی استفاده میکنم :))
      منظورم همون خمیر ترش یا خمیر مایه هست ، که به صورت پودری یا به صورت تازه در یخچال پیدا میشه

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts