شنیسل مرغ با سیب زمینی پخته و سس



تا یادمه ؛ اون موقعها هر وقت میخواستیم شنیسل مرغ درست کنیم ، برای خریدن برشهای مخصوصی از مرغ رو بهمون میدادند 
ولی جدیدن از تمام قسمتهای مرغ   میشه استفاده کرد .
ولی به نظر من هنوز همون برشهای قدیمی ، زیباترین برشها بود :))






این هم شنیسل مرغ با سیب زمینی پخته و سس ، که بیشتر واسه طرز مراحل سوخاری کردنش گذاشتم 
اول اهمه بگم که آرد سوخاری  که من استفاده میکنم ، مخلوتی از ارد سوخاری ، پودر سیر ، سماق ، پودر کاری ، کمی سبزیجات خشک معطر میباشه 
و مراحل سرخ کردن به این صورت هست که اول داخل ارد سفید معمولی ، سپس داخل تخم مرغ زده شده که با نمک و کمی دارچین زده شده ، و در آخر داخل پودر سوخاری قرار میدیم





نوش جان ، گیلدا




Kommentare

Beliebte Posts