لوبیا با سس گوجه - آسیایی

ی مدت پیش همینجور که تو اینستاگرام دیدید , از طرف دوست آلمانیم , کلی لوبیا گیرم اومد 😋که ازتون خواستم اگر ایده خاصی یا خوراک خاصی رو میشناسید بهم معرفی کنید 

کلی از دوستان محبت کردن, و برام ایدهای خوبی رو معرفی کردن , , از جمله ترشی  و ی مدل خوراک ترکی و غیره 

اما این یکی رو از روی یک کتاب آشپزی که مربوط به غذاهای آسیایی هست پیدا کردم

که فکر میکنم فلیپینی , یا مالزی یا همون اطراف باید باشه 

 همینجور که میدونید , غذاهای آسیایی بخصوص شرق اسی , بیشتر با ادویه های متنوع سر و کار دارن 

برای این خوراک هم احتیاج به تخم گشنیز و فلفل درشت سابیده شده داریم 

و همینجور سیر و زنجبیل له شده

زردچوبه , پودر پاپریکا دودی , نمک و مقدار کمی ادویه کاری  

پیاز خرد شده , و چند عددد گوجه خرد شده و مقدار کمی رب گوجه

مقداری میگوی ریز , تمیز و پاک شده 

تمامی مواد بالا برای تهیه سس اولیه خوراکمون هست 

و روش کار خیلی ساده هست , به این صورت که پیاز رو سرخ میکنید , قبل از اینکه حسابی سرخ شه , ادویه های دیگه رو اضافه کنید, و بعد گوجه پوره شده یا خورد شده رو , بعد که خمی جا افتاد در اواخر کار نیگوها رو اضافه کنید , میدوبیید که نباید زیاد سرخ یا پخته بشن 

حالا این سس رو کنار بزارید و لوبیاها رو آماده کنید

 

به این صورت که لوبیاها رو بپزید و بعد تو آبکش بریزید و خوب خشک کنید , روشون کمی روغن زیتون بریزید و کمی پنیر پارمزان یا پودر سوخاری بپاشید , و داخل روغن سرخ کنید 

و داخل ظرفی اول سس رو خالی کنید و بعد لوبیاها رو روش بکشید , میتونید در خاتمه از پیاز داغ استفاده کنید 

و یا اگه گیاهخوار هستید , از میگو صرفنظر کنید

این خوراک رو میتونید با نان یا برنج صرف کنید 

نوش جان , گیلدا 




 

 


Kommentare

Beliebte Posts