راویولی سوخاری

اگه از شما بپرسن که کدوم وعده غذایی رو دوست دارید , چی میگید ؟؟

 خودم بیشتر عاشق صبحانه هستم

البته بگم که این پست ربطی به صبحانه نداره , ولی خواستم بگم که بعد از صبحانه , پیش غذاها , یا بقولی , غذاهای انگشتی رو خیلی دوست دارم


 

اینجا هم براتون ی ایده آوردم که بتونید قبل از غذاهاتون سرو کنید و لذتش رو ببرید 

اصول کار خیلی راحته 

فقط احتیاج به چند عدد خمیر راویولی پر شده هست , که اینجا تو بازار آماده شده هست 

این خمیر ها رو داخل آب جوش و نمک , برای حدود ۳۰ ثانیه  حرارت بدید , دقت کنید که له نشن , و فقط خمیر پخته شه 

بعد خوب خشک کنید , و به صورت سوخاری سرخش کنید

 

یعنی اول تو ارد , بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری آغشته کنید و سرخ کنید 

میتونید با سویا سس , میل کنید یا کنار سالاد میل کنید و یا با هر سس دیگه میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



Kommentare

Beliebte Posts